Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya valla su kpss bitince anca kuzum cunku baksana sadece aksamlari şöyle bi girebiliyorum öyle de olmaz. Tam iletisimde olmak lazim. Bide sınav yaklastikca calisma tempomu arttırcam ondan
Sınavına odaklan canım, iki stres bir arada çok zor oluyor, burdan tamamen de kopmuyorsun zaten böylece daha çok kilo almayıp belki birazcık da verirsin.

Cikolata manyaklariyizevet canim evde yaptim baya aynisi oldu
3 gun hic bisi yemeden mi oruc tutuyor

Ay dogru canim unutmusum onuolsun aksamlari gel mutlu oluyorum seni gorunce
Evet canım öyle yapıyor. Sahur ve iftarda sadece su içiyor. Farklı bir program uyguluyor, bayağı zor bence. Ama maşallah o çok iradeli.

Cnm başka rakipler seçildi ama ben senle de rakip olmak istiyorum bu hafta..
Her zaman kabulumsun
canım
Yok kız.. genelde öğlen içerdim kahveyi.. ama bugün bi fırsat bulup içimedim onu diyorum.
Afiyet olsun canım. Bol yağ yakımı olur sonrasında spor da olursa.

aypare ackerman
@happy_mom_
Kizlar bugun 500 zipzip yaptim sizde durumlar nasil
Maşallah canım isminin hakkını vermişsin yine.
Erzuruma gel bizimde palandöken kayak merkezimiz vardı neden erciyes sen bizi begenmiyorsun
Ay bende geleyim çok özledim erzurum u .
Zipzip- Bonus ben bugun 10 dk koşu bandında dağ tırmanışı yaptım cardio şeklinde yavaş hızlı koşu şeklinde onu nasıl hesap yapıcam
Baya hırslandın tırmandın dağları. Aferin canım benim gibi yürüyüş ile idare etmiyorsun. Benin yürüme bandını garaja attım. Aslında kış için ideal. Oturma odamda yer olsa süper olurdu. Çizgi film izler yürürüm

İnsan sabah kahvaltı yapmayınca akşama kadar aç kala biliyor ama kahvaltı yapınca öglene acıkıyor canım
O konuda haklısın canım. Ben kahvaltisiz duruyordum sizler sayesinde kahvaltıya başladım haftaici, öğlen oldu mu hemen acıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…