Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

5 puan iyi mi yada 6 mi olsun lesliden zor mu
Leslie den çok zor ama 5 olsun tmm canım rampa yukarı koşuyorsun birde sporun sonunda yaptırdı hoca anam agladı rampa yukarı koluda seviyeyi 7 ye yükseltti anam ölüyom dedim 1 dk daha olsaydı yapamazdım

Leslie den çok zor ama 5 olsun tmm canım rampa yukarı koşuyorsun birde sporun sonunda yaptırdı hoca anam agladı rampa yukarı koluda seviyeyi 7 ye yükseltti anam ölüyom dedim 1 dk daha olsaydı yapamazdım
Cook zorlamiyor mu yaa sizi canim biraz daha basitten gitseniz

Yok öyle takıntılarım sonuna kadar eğlencem valla . Zaten önden başladım koruma programına yaptıktan sonra korusam daha zor gelecek.
Keto da nasıl oluyor pasta .
Sen keto yapıyorsan eyvahlar olsun ben koşmaya başlayım güzel verdirir.
Erzuruma gel bizimde palandöken kayak merkezimiz vardı neden erciyes sen bizi begenmiyorsun
Erzuruma çok geldim.
Cağ kebabiniza bayılıyorum. Ama artık bana çok uzak üni okurken geliyordum.
Palandöken de bir otel vardı orda da kaldık 1 gece ama temmuz du işte karadeniz turu yapmıştık eşimle 1 gece konaklaması vardı erzurumda

sonngulen bugun spor hocam söyledi 10 dk dan fazla koşu bandı basen yapıyormuş haberin olsun canım eltim
Ciddi misin, neden yaaa. Peki yürüyüş yapıyor mu. Ben dışarda yuruyemiyorum diye bant kullanıyordum. Bantta yürümek beni sıktığı için bırakmıştım ama bu bilgiye çok şaşırdım. Artık Leslie ve jillian a döndüm.

Spora yeni başladım canım haftanın 3 günü daha önce yine bi takımda bulunmuştum o zamanda koşu bandı be eliptik vardı evimde kendi çabamla 25 kilo vermiştim geri aldım orasını karıştırmayalım koşu bandını sattım eliptik evde yatıyo ara sıra kullanıyordum spora başlamadan önce

Bugün hep dışardaydım. AVM gwzdim yılbaşı hediye işlerini falan hallettim. Daha yeni gelebildim eve. Geçmişi okuyup, bugünkü menümü yazayım.
Baya iş halletmişsin canım. Ne âlâ.
Ohh gezin bakalım.
Aynen canim yine 1000 li rakamlara cikmak istiyorum
İnşallah canım.

Gulumse24 nerelerdeymis benim tatli rakibem, ay çok mu
Sevmeyelim zaten canim, hep sevmekten geldi bunlar başımıza

Ooo senin de az kalmış, hadi verelim artık da bitsin ya çilemiz. 1 Şubat da bitsin hersey de korumaya gecelim
Allahım gerçekten sağlıklı besleneceğim

Aşırı çikolatalı o, ben bı kez tadına baktım,bir ısırık alıp bırakmıştım. Çok baydı beni.
Ya ben tam cikolta manyagiyim
Yaptim evdekiler cok guzel ama agir falan dediler ben baya 4-5 tane yedim

Cook zorlamiyor mu yaa sizi canim biraz daha basitten gitseniz
Bugün ilk defa yaptım ben daha öncede yapmış ben yokken ama ikincide daha kolay olur alışıyor insan birde aletler hep ağırlıklı oldugu için yorulmuştum birde üzerine bı çok ağır oldu

Ah canım hangimiz o yollardan geçmedik ki.hep aldık. kapatalim moraller yerin de tam gaz devam. Bu kez almasak diyorum. Valla iyi olur. İnsan öyle bir boşluğa düşüyor ki ..

Bugun koşu bandı için kavga çıktı hocada koşu bandında 10 dk sınır var her zaman söylüyorum sizi zayıflatmaz basen yapar sadece ısınmak için kullanın dedi bende onun yalancısıyım

bu ikisininde izlemedim one punch i actim ama pek sarmadi kardesim cok seviyo onu
Ama baya izlemisligim var her turden animedram aksiyon psikolojik romantizm ne bulursam iste
Istersen sana onerebilirim de en favorilerimden 3 yildir falan izliyorum ben de
Su an profilimde olan mesela guncel bi animeden assiri guzel ve heyecanli
Yaaa
Kaneyyykiii
Bitirdin mi canim final yapti gecen sezon

kiz sen nerdeydinnn simdiye kdararadigim arkadasi buldum resmen

Kız bu hoca sizi çaktırmadan olimpiyatlara mi hazırlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…