Leslie den çok zor ama 5 olsun tmm canım rampa yukarı koşuyorsun birde sporun sonunda yaptırdı hoca anam agladı rampa yukarı koluda seviyeyi 7 ye yükseltti anam ölüyom dedim 1 dk daha olsaydı yapamazdım5 puan iyi mi yada 6 mi olsun lesliden zor mu
Çok normal. Yavaş yavaş artar canım.Sagol canim uzun zamandir yapmayinca cook zorlandim bugun
Cook zorlamiyor mu yaa sizi canim biraz daha basitten gitsenizLeslie den çok zor ama 5 olsun tmm canım rampa yukarı koşuyorsun birde sporun sonunda yaptırdı hoca anam agladı rampa yukarı koluda seviyeyi 7 ye yükseltti anam ölüyom dedim 1 dk daha olsaydı yapamazdım
Yok öyle takıntılarım sonuna kadar eğlencem valla . Zaten önden başladım koruma programına yaptıktan sonra korusam daha zor gelecek.anladım canım. İyi gezmeler çok güzel bir plan .karin tadını çıkar . Çok yağmıştır şimdi.yazları bile karlı erciyes.
Gez toz diyetim var diye strese girersen daha çok şişersin. Şimdiden iyi eğlenceler size..
Aslında yılbaşında evdeyiz ama bakalım. Birşeyler hazırlarım çocuklara. Yer miyim bilemiyorum. Hayırlısı bakalım. Benim de doğum günüm ocakta.az kaldı. Keto pasta yaparım kendi şerefime.. oh miss.. Gerçi hiç tatlı yapamadım bu diyetteyken. Karatay da tatlım günkurusu idi. Kaymak ceviz ile.
Erzuruma çok geldim.Erzuruma gel bizimde palandöken kayak merkezimiz vardı neden erciyes sen bizi begenmiyorsun
Aynen canim yine 1000 li rakamlara cikmak istiyorumÇok normal. Yavaş yavaş artar canım.
Ciddi misin, neden yaaa. Peki yürüyüş yapıyor mu. Ben dışarda yuruyemiyorum diye bant kullanıyordum. Bantta yürümek beni sıktığı için bırakmıştım ama bu bilgiye çok şaşırdım. Artık Leslie ve jillian a döndüm.sonngulen bugun spor hocam söyledi 10 dk dan fazla koşu bandı basen yapıyormuş haberin olsun canım eltim
Spora yeni başladım canım haftanın 3 günü daha önce yine bi takımda bulunmuştum o zamanda koşu bandı be eliptik vardı evimde kendi çabamla 25 kilo vermiştim geri aldım orasını karıştırmayalımHer zaman kabulumsun
canım
Afiyet olsun canım. Bol yağ yakımı olur sonrasında spor da olursa.
Maşallah canım isminin hakkını vermişsin yine.
Ay bende geleyim çok özledim erzurum u .
Baya hırslandın tırmandın dağları. Aferin canım benim gibi yürüyüş ile idare etmiyorsun. Benin yürüme bandını garaja attım. Aslında kış için ideal. Oturma odamda yer olsa süper olurdu. Çizgi film izleryürürüm
Baya iş halletmişsin canım. Ne âlâ.Bugün hep dışardaydım. AVM gwzdim yılbaşı hediye işlerini falan hallettim. Daha yeni gelebildim eve. Geçmişi okuyup, bugünkü menümü yazayım.
Ohh gezin bakalım.Yok öyle takıntılarım sonuna kadar eğlencem valla . Zaten önden başladım koruma programına yaptıktan sonra korusam daha zor gelecek.
Keto da nasıl oluyor pasta .
Sen keto yapıyorsan eyvahlar olsun ben koşmaya başlayımgüzel verdirir.
Erzuruma çok geldim.
Cağ kebabiniza bayılıyorum. Ama artık bana çok uzak üni okurken geliyordum.
Palandöken de bir otel vardı orda da kaldık 1 gece ama temmuz du iştekaradeniz turu yapmıştık eşimle 1 gece konaklaması vardı erzurumda
İnşallah canım.Aynen canim yine 1000 li rakamlara cikmak istiyorum
Sevmeyelim zaten canim, hep sevmekten geldi bunlar başımıza
Ya ben tam cikolta manyagiyimAşırı çikolatalı o, ben bı kez tadına baktım,bir ısırık alıp bırakmıştım. Çok baydı beni.
Bugün ilk defa yaptım ben daha öncede yapmış ben yokken ama ikincide daha kolay olur alışıyor insan birde aletler hep ağırlıklı oldugu için yorulmuştum birde üzerine bı çok ağır olduCook zorlamiyor mu yaa sizi canim biraz daha basitten gitseniz
Ah canım hangimiz o yollardan geçmedik ki.hep aldık. kapatalim moraller yerin de tam gaz devam. Bu kez almasak diyorum. Valla iyi olur. İnsan öyle bir boşluğa düşüyor ki ..Spora yeni başladım canım haftanın 3 günü daha önce yine bi takımda bulunmuştum o zamanda koşu bandı be eliptik vardı evimde kendi çabamla 25 kilo vermiştim geri aldım orasını karıştırmayalımkoşu bandını sattım eliptik evde yatıyo ara sıra kullanıyordum spora başlamadan önce
Aşırı çikolatalı o, ben bı kez tadına baktım,bir ısırık alıp bırakmıştım. Çok baydı beni.
Bugun koşu bandı için kavga çıktıCiddi misin, neden yaaa. Peki yürüyüş yapıyor mu. Ben dışarda yuruyemiyorum diye bant kullanıyordum. Bantta yürümek beni sıktığı için bırakmıştım ama bu bilgiye çok şaşırdım. Artık Leslie ve jillian a döndüm.
Benim de kalça ve basenden gitsin lütfen.
bu ikisininde izlemedim one punch i actim ama pek sarmadi kardesim cok seviyo onutamamdır canimlisede çok izlerdim akame ga kill, one punch Man onlara bakardım ama şimdi bayadir izlemiyorum aslında izlemek istiyorum ama dizi film anime o tür şeylerde kararlıyım da mesela liste oluşturup aralarından seçip öyle başlarım sınavlar bir bitsin de liste yapıp baslayayim çok özledimmm
Yaaa
BurdayımmmmGulumse24 nerelerdeymis benim tatli rakibem, ay çok mu
Ooo senin de az kalmış, hadi verelim artık da bitsin ya çilemiz. 1 Şubat da bitsin hersey de korumaya gecelim
Allahım gerçekten sağlıklı besleneceğim
Kız bu hoca sizi çaktırmadan olimpiyatlara mi hazırlıyorLeslie den çok zor ama 5 olsun tmm canım rampa yukarı koşuyorsun birde sporun sonunda yaptırdı hoca anam agladı rampa yukarı koluda seviyeyi 7 ye yükseltti anam ölüyom dedim 1 dk daha olsaydı yapamazdım
Seni cahil
Izmir bombasiAllahım ne yiyorsunuz kız, ne baydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?