valla önerirsen aşırı mutlu oluruim :)bu ikisininde izlemedim one punch i actim ama pek sarmadi kardesim cok seviyo onu
Ama baya izlemisligim var her turden animedram aksiyon psikolojik romantizm ne bulursam iste
Istersen sana onerebilirim de en favorilerimden 3 yildir falan izliyorum ben de
Su an profilimde olan mesela guncel bi animeden assiri guzel ve heyecanli
Yaaa
Kaneyyykiii
Bitirdin mi canim final yapti gecen sezon
kiz sen nerdeydinnn simdiye kdararadigim arkadasi buldum resmen
Nerde hata yaptım biliyormusun pirinç makarna ekmek hamur işi tatlı hepsini Hayatımdan çıkarmıştım nasılki bi kaç gün bunlardan biri yada bi kaçını yedim anam tartıda artı gördüm dedim ömür boyunca diyetmi olur yediğim hep artımı olacak o zaman bıraktım işte şimdi hepsini yiyorum ama ölçülü şekilde nasılki bugun düşük calori beslenip ertesi gün calori yükselince tartıya yansıyor o yüzden şok diyetlere detokslara karşıyım ömür böyle geçmez az ve kararında hiç bir şeyi hayatımızdan çıkaramayız malesef olmuyor şimdi daha bilinçliyim az olsun ama sağlıklı olsunAh canım hangimiz o yollardan geçmedik ki.hep aldık. kapatalim moraller yerin de tam gaz devam. Bu kez almasak diyorum. Valla iyi olur. İnsan öyle bir boşluğa düşüyor ki ..
Seni cahilkanamamis o göz ghoul gözü
Izmir bombasi
O neydi gıııVitiligo için İstanbuldaysanız bakırkoy lepra deri ve zührevi hastanesine gidiniz PUVA isimli bir tedaviye gidiyorum ben orada yeni çıkan vıtılıgolarda özellikle çillenme ve kapanma daha çabuk oluyor vedat çimen beye randevu alıp bakmanızı öneririm
Vitiligo için İstanbuldaysanız bakırkoy lepra deri ve zührevi hastanesine gidiniz PUVA isimli bir tedaviye gidiyorum ben orada yeni çıkan vıtılıgolarda özellikle çillenme ve kapanma daha çabuk oluyor vedat çimen beye randevu alıp bakmanızı öneririm
Hocayı bilmemde ben hazırlanıyorumKız bu hoca sizi çaktırmadan olimpiyatlara mi hazırlıyor
Hocayı bilmemde ben hazırlanıyorum
Walla ruh ikizimi buldumvalla önerirsen aşırı mutlu oluruim :)
hatta izledikleri in hatirladigin kadarıyla hepsini yaZ ben liste yapıp alayım sırayla hepsini izlerim valla eğer usenmezsen
kanekiiii bir ara lolde profil resmim hep.oydu herkes beni erkek sanardi
bitiremedim onu , yarım.kaldi bu yüzden baştan baslicam telefon kabi bile Tokyo ghouldu bir ara
Haklisin aslında . İnşallah bu son olur. Yaza fit oluruz.Gerçi seninki yaza kalmaz gibi.Nerde hata yaptım biliyormusun pirinç makarna ekmek hamur işi tatlı hepsini Hayatımdan çıkarmıştım nasılki bi kaç gün bunlardan biri yada bi kaçını yedim anam tartıda artı gördüm dedim ömür boyunca diyetmi olur yediğim hep artımı olacak o zaman bıraktım işte şimdi hepsini yiyorum ama ölçülü şekilde nasılki bugun düşük calori beslenip ertesi gün calori yükselince tartıya yansıyor o yüzden şok diyetlere detokslara karşıyım ömür böyle geçmez az ve kararında hiç bir şeyi hayatımızdan çıkaramayız malesef olmuyor şimdi daha bilinçliyim az olsun ama sağlıklı olsun
Cansizi en guzeliKız ne anlarım animeden, canlı severim bengörünce bandaj yapasım geldi
Gidin ötede oynayınWalla ruh ikizimi buldum
Şoyle 15 tane ennn begendiklerimden yazarim ortaya karisik
Bide hangi tur seviyosan soyle o turde yazayim
Bende pubg de erkek sanilirdim
Simdi wp duvar resmim bile animelerden
Ahhh keşke bitirsek artık canım. Benim martta kesinlikle bitmesi lazım, hatta daha önce şimdi düşündüm de. Meme küçültme operasyonu olacağım. Ama doktor istediğiniz kiloya geldiğinizde 4 ay bekleyip koruyabildiginize de emin olmalıyız diyor.Gulumse24 nerelerdeymis benim tatli rakibem, ay çok mu
Ooo senin de az kalmış, hadi verelim artık da bitsin ya çilemiz. 1 Şubat da bitsin hersey de korumaya gecelim
Allahım gerçekten sağlıklı besleneceğim
Kız gençlik ne izleyip duruyonuz .. bizim öğrenciler de sürekli bahsedip duruyorlar.Walla ruh ikizimi buldum
Walla ruh ikizimi buldum
Ayyy inş 19 ağustosta başladım 19 ağustosta bitiricem inş korumaya geçicem o zaman kadar inş hedef kilom 65 olurum eşimden 3 kilo eksikHaklisin aslında . İnşallah bu son olur. Yaza fit oluruz.Gerçi seninki yaza kalmaz gibi.
Cansizi en guzelicanlilar tipsiz oluyo
Ahhahhj
Boşver canım isim söylemeyeyim, kötü bişeyAllahım ne yiyorsunuz kız, ne baydı
Mahallede oynayan cocuklara pencereden kafa uzatip kizan huysuz teyzeler gibi ne kiziyonGidin ötede oynayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?