Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla önerirsen aşırı mutlu oluruim :)
hatta izledikleri in hatirladigin kadarıyla hepsini yaZ ben liste yapıp alayım sırayla hepsini izlerim valla eğer usenmezsen
kanekiiii bir ara lolde profil resmim hep.oydu herkes beni erkek sanardi
bitiremedim onu , yarım.kaldi bu yüzden baştan baslicam telefon kabi bile Tokyo ghouldu bir ara

Ah canım hangimiz o yollardan geçmedik ki.hep aldık. kapatalim moraller yerin de tam gaz devam. Bu kez almasak diyorum. Valla iyi olur. İnsan öyle bir boşluğa düşüyor ki ..
Nerde hata yaptım biliyormusun pirinç makarna ekmek hamur işi tatlı hepsini Hayatımdan çıkarmıştım nasılki bi kaç gün bunlardan biri yada bi kaçını yedim anam tartıda artı gördüm dedim ömür boyunca diyetmi olur yediğim hep artımı olacak o zaman bıraktım işte şimdi hepsini yiyorum ama ölçülü şekilde nasılki bugun düşük calori beslenip ertesi gün calori yükselince tartıya yansıyor o yüzden şok diyetlere detokslara karşıyım ömür böyle geçmez az ve kararında hiç bir şeyi hayatımızdan çıkaramayız malesef olmuyor şimdi daha bilinçliyim az olsun ama sağlıklı olsun

O neydi gııı

Peki

Walla ruh ikizimi buldum
Şoyle 15 tane ennn begendiklerimden yazarim ortaya karisik
Bide hangi tur seviyosan soyle o turde yazayim
Bende pubg de erkek sanilirdim
Simdi wp duvar resmim bile animelerden

Haklisin aslında . İnşallah bu son olur. Yaza fit oluruz.Gerçi seninki yaza kalmaz gibi.

Ahhh keşke bitirsek artık canım. Benim martta kesinlikle bitmesi lazım, hatta daha önce şimdi düşündüm de. Meme küçültme operasyonu olacağım. Ama doktor istediğiniz kiloya geldiğinizde 4 ay bekleyip koruyabildiginize de emin olmalıyız diyor.

Walla ruh ikizimi buldum
Kız gençlik ne izleyip duruyonuz .. bizim öğrenciler de sürekli bahsedip duruyorlar.

Walla ruh ikizimi buldum

Kız bu kadar uzulecegine söyleseydin, ben izlerdim senin icin geçen hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…