Eşin mi 57 kiloKız benim ki kaç aydın 57 ya 58 yapamadım, sinirim bozuluyor
Kaç olayımmmm sana kaç lazım68 kilo ne demek yaa sinirim bozuluyor eltim.
makrolari nereden hesaplıyoruz bende benimkini hesaplayayim.yaaCanım proteinin çooooookkk eksik kalmışbu şekilde kaslardan yakarsın.
Barbunya yiyerek dünyanın karbonunu almışsın.karbon oranı yükselirse o yediğin yağlar yakıt değil depo olur
Tek başına kgk da bir öğün sayılıyor.yanında peynir,füme atıştırabilirsin proteini tamamlamak açısından.makrolarını hesapladın mı sen?
Eki Görüntüle 2570319
Karbon 74 g çıkıyor
Protein 14
Yağ 50
Benim makrolarıma göre
Karbon 16 g
Yağ 101 g
Protein 81 g tüketmeliyim
Her halükarda karbon 20 g ı geçmemeli
Yani uyararak seni kırdım mı bilmiyorum ama yanlış yaparsan hem kilo alırsın hem kolesterol ün yükselir
Neyse bulduk birbimizi onemli olan o(yanlis anlasilmasin hobilerimiz uyusuyo yani)
Tamam canim yarin sakin kafa liste yaparim sana turunude ayri yazarimen begendiklerimi sirayla yazarim
Olur ya sinavin bitince haber et ekleselim
Kullanici ismimi ozelden yazarim
çoğu kişi onunla başlıyor ilk :) filmi çıkacaktı onun çıkmış bile olabilir fragmanı izlemiştim baya önceBen death note ile basladim sonra ne bulduysam izledimturkiyede en fazla izlenen death note sanirim:)
Oldum Walla yalan yokAyyy nasıl mutlu oldu, mektup bile yazacak
Canım menülerini çok beğendim. Maşallah hafif yemişsin, iki dilim pideden de hicbiseycik olmaz zaten. Sana karşı çok dikkatli olmalıyım28 Aralık Menüsü
9.00: Peynirli omlet, 2 dilim tam buğday ekmeği, 3 zeytin
12.00: 1 muz
15.00 : 3 köfte, salata, ayran
Su: 2 litre
Spor : Bugün yapamam oğlum ateşli malum, yarın kalır başlarsam
sonngulen
Pardon benim hedef kiloma söylüyorsun sandım hatlar karıştıKaç olayımmmm sana kaç lazım
BiliyodumDaha izlemedim biliyor musun
bende ismini hep.gorunce sormak istiyodum içimde kalmıştı iyi olduOldum Walla yalan yokkendimi baska ulkede hemserisini bulan turk gibi hissediyorum
Tamam izlicem sozBiliyodum
Izleticem ama bigun sana kacis yok
Kız barbunya gibi bakliyatlarda karbon protein den yüksekmi doktor bana et olmadığı zaman bakliyat ye oda etle eş değer dedi benşmi kandırdıCanım proteinin çooooookkk eksik kalmışbu şekilde kaslardan yakarsın.
Barbunya yiyerek dünyanın karbonunu almışsın.karbon oranı yükselirse o yediğin yağlar yakıt değil depo olur
Tek başına kgk da bir öğün sayılıyor.yanında peynir,füme atıştırabilirsin proteini tamamlamak açısından.makrolarını hesapladın mı sen?
Eki Görüntüle 2570319
Karbon 74 g çıkıyor
Protein 14
Yağ 50
Benim makrolarıma göre
Karbon 16 g
Yağ 101 g
Protein 81 g tüketmeliyim
Her halükarda karbon 20 g ı geçmemeli
Yani uyararak seni kırdım mı bilmiyorum ama yanlış yaparsan hem kilo alırsın hem kolesterol ün yükselir
Ortalık çoluk çocuk kaynıyo bugun anaları nerde bunların çeksinler ayak altındanNeyse bulduk birbimizi onemli olan o(yanlis anlasilmasin hobilerimiz uyusuyo yani)
Tamam canim yarin sakin kafa liste yaparim sana turunude ayri yazarimen begendiklerimi sirayla yazarim
Olur ya sinavin bitince haber et ekleselim
Kullanici ismimi ozelden yazarim
Fit ekran dan hesaplayabilirsinmakrolari nereden hesaplıyoruz bende benimkini hesaplayayim.yaa
süpersin yaa bittikçe ben senden yine anime önerisi isterim ama haberin olsun tamamdır sınavlar bitince atalım pubg benim çok Cool bir ismim var ama
çoğu kişi onunla başlıyor ilk :) filmi çıkacaktı onun çıkmış bile olabilir fragmanı izlemiştim baya önce
teşekkür ederim.Fit ekran dan hesaplayabilirsin
MalesefKız barbunya gibi bakliyatlarda karbon protein den yüksekmi doktor bana et olmadığı zaman bakliyat ye oda etle eş değer dedi benşmi kandırdı
zevkle canimsüpersin yaa bittikçe ben senden yine anime önerisi isterim ama haberin olsun tamamdır sınavlar bitince atalım pubg benim çok Cool bir ismim var ama
Hic film izlemiyorum canim ya hele animelerin filmlerini berbat yapiyolarçoğu kişi onunla başlıyor ilk :) filmi çıkacaktı onun çıkmış bile olabilir fragmanı izlemiştim baya önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?