Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

makrolari nereden hesaplıyoruz bende benimkini hesaplayayim.yaa
süpersin yaa bittikçe ben senden yine anime önerisi isterim ama haberin olsun tamamdır sınavlar bitince atalım pubg benim çok Cool bir ismim var ama
Ben death note ile basladim sonra ne bulduysam izledimturkiyede en fazla izlenen death note sanirim:)
çoğu kişi onunla başlıyor ilk :) filmi çıkacaktı onun çıkmış bile olabilir fragmanı izlemiştim baya önce

Canım menülerini çok beğendim. Maşallah hafif yemişsin, iki dilim pideden de hicbiseycik olmaz zaten. Sana karşı çok dikkatli olmalıyım

Kız barbunya gibi bakliyatlarda karbon protein den yüksekmi doktor bana et olmadığı zaman bakliyat ye oda etle eş değer dedi benşmi kandırdı

Ortalık çoluk çocuk kaynıyo bugun anaları nerde bunların çeksinler ayak altından

Fit ekran dan hesaplayabilirsin

Kız barbunya gibi bakliyatlarda karbon protein den yüksekmi doktor bana et olmadığı zaman bakliyat ye oda etle eş değer dedi benşmi kandırdı
Malesef
Etle eşdeğer olması mümkün değil de bazılarının protein oranı yüksek,barbunya gibi
Ama işte barbunyanın 100 g da protein 23 karbon 60
Ketoda bakliyat zinhar caiz değil

süpersin yaa bittikçe ben senden yine anime önerisi isterim ama haberin olsun tamamdır sınavlar bitince atalım pubg benim çok Cool bir ismim var ama
zevkle canimablaminda stoklar bitince hemen bana yaziyor acil anime onerisi
Waay merak ettin ismini
çoğu kişi onunla başlıyor ilk :) filmi çıkacaktı onun çıkmış bile olabilir fragmanı izlemiştim baya önce
Hic film izlemiyorum canim ya hele animelerin filmlerini berbat yapiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…