Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende ismini hep.gorunce sormak istiyodum içimde kalmıştı iyi oldu
yaaakatsuki no yona animesinde basrol Yonahimeburaya kaydolurken onu izliyodum
Tamam izlicem soz
tamam canimicimde ukte kalir
Yonahime nightcore dinliyor musun
yok canim nedir ki:)
Ortalık çoluk çocuk kaynıyo bugun anaları nerde bunların çeksinler ayak altından
Yaw karisma bize

haa artemisle yazisinca ilgilenemedim senle ona mi bozuldun

zevkle canimablaminda stoklar bitince hemen bana yaziyor acil anime onerisi
Waay merak ettin ismini

Hic film izlemiyorum canim ya hele animelerin filmlerini berbat yapiyolar
tamamdır yarın bana şöyle bol animeli bı liste hazirlarsin bana dimi dediğin animeye de bakayım onu da ekleyeyim
nightcore yaz bak YouTube'a şarkıları coverliyolar full anime resimleri kullanıyorlar kapakta bence kesin seversin sevdiğin bı ingilizce muzigin adını yaz yanına illa coveri vardır kapaklara dikkat et ful anime resmi

Slm kizlar
Beklenen konusma gerceklesti. Diyorki eger cok oldum bittim demiyorsaniz karaciger temizliginden sonra seviye 8de hep beraber serbest gun yapalim ama cok ihtiyaciniz varsa sali gunu yapin diyor. Sali gunu yaparsaniz seviye 8de yapamazsiniz diyor. Aklim cok karisti ama gercekten ihtiyacim var gibi. Sabah esimle konusurken gozlerim doldu bir iki yas akti. Diyorum esime sen benim ruh halimi anlayamazsin neler hissettigimi anlayamazsin diyorum. Dogru soyluyorsun diyor.
Eger serbest gun yaparsam sali gunu degilde pazartesi gunumu yapsamki tartiyi cok etkilemesin. Yoksa nefsime hakim olup hic yapmasam mi sonucta su an acim ve ben ben degilim

Yazarim Ins rahat ol sen
Onuda listeye yazicam ayrica eklemene gerek yok canim
Aa bak hic bilmiyodum yeni bisi ogrenmis oldumyarin bakayim ona da baya ilgimi cekti

Seviye 8 ne zaman canim .
Bence serbest bir gun yapmalisin ister pazartesi ,istersen sali sana daha iyi gelecektir

Cikolata manyaklariyizevet canim evde yaptim baya aynisi oldu
3 gun hic bisi yemeden mi oruc tutuyor

Ay dogru canim unutmusum onuolsun aksamlari gel mutlu oluyorum seni gorunce
Evet cnm sadece su ile oruc tutuyorum
İradene maşaallah diyorum, 4 ay boyunca herkes yapamaz böyle
Tesekkur ederim cnm ❤
Seviye 8 ne zaman canim .
Bence serbest bir gun yapmalisin ister pazartesi ,istersen sali sana daha iyi gelecektir
Ben programi 2 haftaya yakin ertelemek zorundayim adetime denk geldigi icin seviye 8e 3 subatta baslicam insallah

Allah aşkına bu nasıl bir iştir ramazanda bile sahur iftar var ölüm orucu tutuyorsunuz resmen bedeninize eziyet resmen

abla bence serbest gün yap , çok iyi dayandın bir serbest gün olsun bence ya
Yazarim Ins rahat ol sen
Onuda listeye yazicam ayrica eklemene gerek yok canim
Aa bak hic bilmiyodum yeni bisi ogrenmis oldumyarin bakayim ona da baya ilgimi cekti
süpersin seennnn
Dimi bende bayilmistim gorunceaci seni falan filan yapar
Ama sunu diyim en guzeli 1.sezonuydu diger sezonlar cok basit duruyo onun yaninda
onu izlerken kendimi değişik hissediyordum ya kanekiye aşık olmustum bir ara rüyamda falan görüyordum sjdjdjdj
eren kim kiz hangi eren

Evet cnm sadece su ile oruc tutuyorum

Tesekkur ederim cnm ❤

Ben programi 2 haftaya yakin ertelemek zorundayim adetime denk geldigi icin seviye 8e 3 subatta baslicam insallah
Daha 1 aydan fazla varmış canim sen kendini daha iyi bilirsin ihtiyacin varsa bekleme pazartesi sali yiyebilirsin

Konuya çok yabancıyım yormayacak ise seni beni aydınlatabilir misin ?
Ayrıca salı günü mükellef bir sofra var ise salı günü yap serbest gününü yürüyüş ce porsiyon kontrolü ile kolayca halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…