Beklerim canım uyursanda hayırlı geceler Allah rahatlık versinKızlar artık uyku saati geç oldu. Herkese iyi geceler. Uyumazsam uğrarım.
Anime izliyoruzKız gençlik ne izleyip duruyonuz .. bizim öğrenciler de sürekli bahsedip duruyorlar.
Hiç bişey anlamıyorum konuştuklarınızdan neydimMahallede oynayan cocuklara pencereden kafa uzatip kizan huysuz teyzeler gibi ne kiziyon
Ahhh keşke bitirsek artık canım. Benim martta kesinlikle bitmesi lazım, hatta daha önce şimdi düşündüm de. Meme küçültme operasyonu olacağım. Ama doktor istediğiniz kiloya geldiğinizde 4 ay bekleyip koruyabildiginize de emin olmalıyız diyor.
Evet canım öyle oldu. Her yer çok kalabalık.Baya iş halletmişsin canım. Ne âlâ.
ay kız neredeydin şimdiye kadar vallaha yazz tür fark etmez sen güzel bulduklarini yaz ama bilim kurgu korku, gerilim , macera çok severiiiimmmmWalla ruh ikizimi buldum
Şoyle 15 tane ennn begendiklerimden yazarim ortaya karisik
Bide hangi tur seviyosan soyle o turde yazayim
Bende pubg de erkek sanilirdim
Simdi wp duvar resmim bile animelerden
Gecen seneKız bu kadar uzulecegine söyleseydin, ben izlerdim senin icin geçen hafta
Ben tipsiz severim diyosunBenim izlediklerim hep tipsiz zatengerilim-korku dizileri
Boşver canım isim söylemeyeyim, kötü bişey
Ayy canim kusak farki napalimHiç bişey anlamıyorum konuştuklarınızdan neydimteyze senin anandır
68 kilo ne demek yaa sinirim bozuluyor eltim.Ayyy inş 19 ağustosta başladım 19 ağustosta bitiricem inş korumaya geçicem o zaman kadar inş hedef kilom 65 olurum eşimden 3 kilo eksik
Canım proteinin çooooookkk eksik kalmış28 Aralık menü
Saat 13:30
KGK
Saat 18:30
Bir tabak barbunya yemeği zeytinyağlı
Tere
Maydonoz
Saat30
Kahve hindistancevizi yağı ile
1,5 litre su
@NegohatunZipzip-
68 kilo ne demek yaa sinirim bozuluyor eltim.
Okullar bitmeden ameliyat olamam zaten canım. Şubat sonu hedefe ulassam Haziran sonu da ameliyat olurum. Ancak bu şekilde hesap tutar.2 ayda rahat biter de, en az bir ay koruma olsa diyemiyoruz 4 ay demiş doktor, hesap tutmuyor. Farklı bir planın var mi
Neyse bulduk birbimizi onemli olan oay kız neredeydin şimdiye kadar vallaha yazz tür fark etmez sen güzel bulduklarini yaz ama bilim kurgu korku, gerilim , macera çok severiiiimmmm
pubg de ekleselim de sınavlarım bitince oynayalım bir vikendi turu yapalım seninle
Eşim de death note çok severdi, beni de zorladı ama hiç sarmadı.Gecen seneZipzip- kaptanima israr ediyodum izle diye benden bikacak diye korktum
Soyliyim bu hafta izleailede kim varsa zorla izletiyorum
Ben tipsiz severim diyosun
Okullar bitmeden ameliyat olamam zaten canım. Şubat sonu hedefe ulassam Haziran sonu da ameliyat olurum. Ancak bu şekilde hesap tutar.
Neyse bulduk birbimizi onemli olan o(yanlis anlasilmasin hobilerimiz uyusuyo yani)
Tamam canim yarin sakin kafa liste yaparim sana turunude ayri yazarimen begendiklerimi sirayla yazarim
Olur ya sinavin bitince haber et ekleselim
Kullanici ismimi ozelden yazarim
Birdahakine artık kaptanımDöneri ekmeksiz yiyebilirsiniz neden yemedin ki canım
Ben death note ile basladim sonra ne bulduysam izledimEşim de death note çok severdi, beni de zorladı ama hiç sarmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?