Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2 ayda rahat biter de, en az bir ay koruma olsa diyemiyoruz 4 ay demiş doktor, hesap tutmuyor. Farklı bir planın var mi

Walla ruh ikizimi buldum
Şoyle 15 tane ennn begendiklerimden yazarim ortaya karisik
Bide hangi tur seviyosan soyle o turde yazayim
Bende pubg de erkek sanilirdim
Simdi wp duvar resmim bile animelerden
ay kız neredeydin şimdiye kadar vallaha yazz tür fark etmez sen güzel bulduklarini yaz ama bilim kurgu korku, gerilim , macera çok severiiiimmmm
pubg de ekleselim de sınavlarım bitince oynayalım bir vikendi turu yapalım seninle

28 Aralık menü
Saat 13:30
KGK

Saat 18:30
Bir tabak barbunya yemeği zeytinyağlı
Tere
Maydonoz

Saat30
Kahve hindistancevizi yağı ile

1,5 litre su

@Negohatun Zipzip-
Canım proteinin çooooookkk eksik kalmış bu şekilde kaslardan yakarsın.
Barbunya yiyerek dünyanın karbonunu almışsın.karbon oranı yükselirse o yediğin yağlar yakıt değil depo olur
Tek başına kgk da bir öğün sayılıyor.yanında peynir,füme atıştırabilirsin proteini tamamlamak açısından.makrolarını hesapladın mı sen?

Karbon 74 g çıkıyor
Protein 14
Yağ 50
Benim makrolarıma göre
Karbon 16 g
Yağ 101 g
Protein 81 g tüketmeliyim

Her halükarda karbon 20 g ı geçmemeli
Yani uyararak seni kırdım mı bilmiyorum ama yanlış yaparsan hem kilo alırsın hem kolesterol ün yükselir

2 ayda rahat biter de, en az bir ay koruma olsa diyemiyoruz 4 ay demiş doktor, hesap tutmuyor. Farklı bir planın var mi
Okullar bitmeden ameliyat olamam zaten canım. Şubat sonu hedefe ulassam Haziran sonu da ameliyat olurum. Ancak bu şekilde hesap tutar.

Neyse bulduk birbimizi onemli olan o (yanlis anlasilmasin hobilerimiz uyusuyo yani)
Tamam canim yarin sakin kafa liste yaparim sana turunude ayri yazarim en begendiklerimi sirayla yazarim
Olur ya sinavin bitince haber et ekleselim
Kullanici ismimi ozelden yazarim

Ayyy nasıl mutlu oldu, mektup bile yazacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…