- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Hastaliklardan kurtulmak sifalanmak amacli tutuluyor cnm. Peygamber efendimizde tutarmis. 3 gun 5 gun 7 gun ve 21 gunlukleri de oluyor. Benim uyguladigim programda 7 kere 3 gunluk oruc tutup karaciger yemizligi yapiliyorAllah aşkına bu nasıl bir iştir ramazanda bile sahur iftar var ölüm orucu tutuyorsunuz resmen bedeninize eziyet resmen
okuma sende yavv dur surda anime izleyen birini buldum ben senelrdirValla ciddi ciddi sıkıldımözelden konuşun yahu sizden başka kimse sizi anlamıyor bize bu eziyeti niye yaşatıyorsunuz viiiii
Son 1 saat te 1 lt içtim wc ile akrabayim şu anGuzel artirmissin bugun begendim
iyiyim çok şükür cnim...en son 80 olmuştum baya yok kattetim derken malesef yine başa döndüm.detoks yapmayı düşünüyorum bakalim.Iyi aksamlar canim iyiyim sen nasilsin
Gun icinde yudum yudum icmek daha faydaliymisSon 1 saat te 1 lt içtim wc ile akrabayim şu an
Bizde de var bi yeğen animeciokuma sende yavv dur surda anime izleyen birini buldum ben senelrdir
Yine verirsin canim ama detoks yerine normal diyet listeleri ile mi ilerleseniyiyim çok şükür cnim...en son 80 olmuştum baya yok kattetim derken malesef yine başa döndüm.detoks yapmayı düşünüyorum bakalim.
mononokeBizde de var bi yeğen animeci
Monokoko prensesi midir nedir onu izlemistik beraber e bu çizgi film diyorum kızıyor
ketojenik diyet uygulayacagm cnim.tabiki hızlı sonuç almak içinde detoks şartYine verirsin canim ama detoks yerine normal diyet listeleri ile mi ilerlesen
Cnim bildiğim kadarıyla sadece su ile oluyormuş bu oruç degilmi¿Hastaliklardan kurtulmak sifalanmak amacli tutuluyor cnm. Peygamber efendimizde tutarmis. 3 gun 5 gun 7 gun ve 21 gunlukleri de oluyor. Benim uyguladigim programda 7 kere 3 gunluk oruc tutup karaciger yemizligi yapiliyor
Ketojenik diyeti uygulayan kisi sayisi artiyor :))ketojenik diyet uygulayacagm cnim.tabiki hızlı sonuç almak içinde detoks şart
Öyle ama çizgi dizileride var sanırım kısa kısa bölümlümononokeya evet çizgi film demeyin ama yaaa
Önemli olan niyet senin niyetin Zayıflamak içinmi yapıyorsun bunu yoksa Peygamber Efendimiz yaptıgı içinmi yapmak istedim birde normal yemeye geçince verdigin kilolar geri gelmezmi canımHastaliklardan kurtulmak sifalanmak amacli tutuluyor cnm. Peygamber efendimizde tutarmis. 3 gun 5 gun 7 gun ve 21 gunlukleri de oluyor. Benim uyguladigim programda 7 kere 3 gunluk oruc tutup karaciger yemizligi yapiliyor
Bi sen eksiktinÖyle ama çizgi dizileride var sanırım kısa kısa bölümlü
yerim yaArkadaşlar bunlar nece konuşuyor beni aydınlatırmısınız anladıysam arap olim
Bence de bedene eziyet gibi geliyor://Allah aşkına bu nasıl bir iştir ramazanda bile sahur iftar var ölüm orucu tutuyorsunuz resmen bedeninize eziyet resmen
Cnim bu aralar ünlüler arasında çok popüler bi diyet haline geldi.hande erçel müthiş kilo vermiş.tabi herkesin bünyesi metob.değişkenlik gösteriyor.bide bebek olunca yuruyus spor cok zor oluyor.Ketojenik diyeti uygulayan kisi sayisi artiyor :))
Olsun yavas olsun kalici olsun canim
Bu 2 oldu aynı fikirdeyizyerim ya
Bence de bedene eziyet gibi geliyor://
Konuya çok yabancıyım yormayacak ise seni beni aydınlatabilir misin ?
Ayrıca salı günü mükellef bir sofra var ise salı günü yap serbest gününü yürüyüş ce porsiyon kontrolü ile kolayca halledersin
Oylemi hic takip etmiyorum canimCnim bu aralar ünlüler arasında çok popüler bi diyet haline geldi.hande erçel müthiş kilo vermiş.tabi herkesin bünyesi metob.değişkenlik gösteriyor.bide bebek olunca yuruyus spor cok zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?