Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah aşkına bu nasıl bir iştir ramazanda bile sahur iftar var ölüm orucu tutuyorsunuz resmen bedeninize eziyet resmen
Hastaliklardan kurtulmak sifalanmak amacli tutuluyor cnm. Peygamber efendimizde tutarmis. 3 gun 5 gun 7 gun ve 21 gunlukleri de oluyor. Benim uyguladigim programda 7 kere 3 gunluk oruc tutup karaciger yemizligi yapiliyor

Hastaliklardan kurtulmak sifalanmak amacli tutuluyor cnm. Peygamber efendimizde tutarmis. 3 gun 5 gun 7 gun ve 21 gunlukleri de oluyor. Benim uyguladigim programda 7 kere 3 gunluk oruc tutup karaciger yemizligi yapiliyor
Cnim bildiğim kadarıyla sadece su ile oluyormuş bu oruç degilmi¿

Önemli olan niyet senin niyetin Zayıflamak içinmi yapıyorsun bunu yoksa Peygamber Efendimiz yaptıgı içinmi yapmak istedim birde normal yemeye geçince verdigin kilolar geri gelmezmi canım

Ketojenik diyeti uygulayan kisi sayisi artiyor :))
Olsun yavas olsun kalici olsun canim
Cnim bu aralar ünlüler arasında çok popüler bi diyet haline geldi.hande erçel müthiş kilo vermiş.tabi herkesin bünyesi metob.değişkenlik gösteriyor.bide bebek olunca yuruyus spor cok zor oluyor.

Yil basi icin bir progrm yapmiyoruz cnm biz. Bizim icin diger gunlerden bir farki yok

Ben bir program uyguluyorum cnm. Programin amaci hastaliklardan kurtulup sifalanmak. Bu surecte ister istemez kilo kaybida oluyor.

Seviye1 40 gun sifir seker sifir karbonhidrat 2 ogun besleniyorsun.

Seviye 2 de birinci ogun hurma/incir/cig kuruyemis ikinci ogun aksam yemegi.

Seviye3te tek ogun aksam yemegi.

Seviye 4 te haftada 1 36 saatlik oruc ve diger gunler 2 ogun.

Seviye 5 te haftada 2 kere 36 saatlik oruc diger gunler 2 ogun. (Boylece 3 gunluk oruclara vucut alismis oluyor)

seviye6 3 gunluk oruc, oruc ertesi tuzsuz ve sadece sebzeyle beslenme. 5 kere yapiyoruz su an bu seviyedeyiz. Ben 6 kere yapicam karaciger temizligi adetime denk geldigi icin. Seviye 7yi uzatmaktansa 6yi uzatmak daha iyi

Seviye 7 de hayvansal gidalar ve tuz cikiyor 2 kere 3 gunluk oruc yapip karaciger temizligi yapiyoruz.

Seviye 8 probiyotik beslenerek bagisikligi guclendirip yeniden yapilandiriyoruz ve program sonlaniyor.

Seviye 9 dada omur boyu saglik programi gelistirilmis. Pazartesi 36 saatlik oruc. Sali oruc ertesi tuzsuz ve sebzeli beslenme. Carsamba 2 ogun. Persembe normal oruc. Cuma 2 ogun. Cumartesi 2 ogun aksam serbest ogun. Pazar 2 ogun kahvalti serbest ogun. Seviye9da kan grubuna gore besleniliyor.

Ozetle bu sekilde ama yinede biraz uzun olmus.

Cnim bu aralar ünlüler arasında çok popüler bi diyet haline geldi.hande erçel müthiş kilo vermiş.tabi herkesin bünyesi metob.değişkenlik gösteriyor.bide bebek olunca yuruyus spor cok zor oluyor.
Oylemi hic takip etmiyorum canim
Dogru bebekle spor yapman cok zor ama 20-25 dakika leslie yapsan evde guzel olabilir tabi vakit kalıyorsa cocuklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…