Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ara öğünlü diyette yaptım. Onunda iyi geldiği zamanlar olmuştu.

millet menüler nerde çoğu kisi ortada yok , aktif olmazsaniz kilo vermek icin motiveniz olmaz burdaki cogu kisi aktif değil ve menu yazmamış ben listede olmadığım halde menumu yazıyorum çünkü yazdıkça motive oluyorum siz neden yazmiyosunuz gelmiyosunuz

Aynısını düşünüyorum bende yanlış yaptığım ortada ki zaten böyle krizler oluyor.

Günaydın canım ❤
Kızlar günaydınnnnn ❤❤❤
Günaydın canım ❤
Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlar günümüz hayır ve aydın olsun inş Allahhhh
Günaydın canım ❤
Ne olursa olsun böyle başlamıycam güne. Hemde yılın son gününe.
Kızın gezisi var onu götürcez dönerken ben kendim dönücem.

Günaydın ❤

Eki Görüntüle 2571031
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤
Eline sağlık canım ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤
Günaydın
Spora gidiyorum hakkınızı helal edin
Günaydın canım ❤

bence en doğru karar mide kadar gözün de doyması çok önemli akşam protein ye hiçbir şey yoksa yumurta haşla ye çünkü proteinin verdiği tokluk hissi daha uzundur

Bonus bu arada evet bende cok yapiyodum sütün icine kakao koyup içiyodum insan sanki cikolatali sekerli bisey icmis gibi oluyo kokusundan dolayi :) bi dene hemde kalorisi cook dusuk al sana kakaolu süt
BENİM DE kurtarıcım oldum kakaolu süt şeker isteğini de tatmin ediyor

Aynısını düşünüyorum bende yanlış yaptığım ortada ki zaten böyle krizler oluyor.
aynen online danismanlkk alabilirsin birisi var isim verebilirim ozelden ben konusmustum kendisiyle cok da tatli biri. bide tatli krizi icin sütun icine kakao atip yaninda kuru kayisi 2 3 tane cok iyi geliyo istek bitiyor

Yazdım bende bak lütfen. Gece acıkmalarımın önüne geçemiyorum.
Stresli sıkıntılıyım biraz nasıl aşıcam bilmiyorum.
Dün geceki açlığımın tarifi yok tek istediğim bişeyler yemek.

Uyku saatini erkene ceksen cozum olabilir mi ki

Bir rahatlama bir aydınlanma geldi Sağ ol negom. Liste stresinin üstesinden gelicem inşallah.

Bonuscum yanlış anlamandan çekinip yazamıyorum sana, malum çok fazla olmadı tanışalım. Bence de bir diyetisyene git, sana iyi gelen, enerjinin uyduğu, sıkışınca yazabileceğin birisi oldun bu. Mesela Antalya’da en iyi dedikleriyle benim enerjim tutmamıştı.
Ben ilk başladığımda ekmek düşkünlüğüm vardı, gece oturup ekmege limon sıkar yerdim keyfine. İlk iki haftalık menümde yatmadan iki saat önce 2 dilim ekmek ve süt veya yoğurt vardı, alıştırma sureci olarak. Buna rağmen kilo vermiştim yağdan. Sana göre ayar yapılınca alışman daha kolay olur. Ben inanıyorum sana, esigi atlayınca hersey yerini bulacak

Günaydın kızlar. Birkaç gündür giremiyorum. Küçük oğlum hasta günlerdir gece uykusu yok ben de çok yorgun düştüm hastalandım.
Uykusuz, hasta ve yorgunum. Menü de bildiremedim spor da yapamadım. Ama bozmadım diyeti. Herşey yolunda. Bugün menü paylaşıcam inşallah
Seviyorum sizi

Günaydın canım oglunada sanada coook geçmiş olsun

Yavaş yavaş artırıyorum hurmadan sonra pek birşey yiyemiyorum. Ama düzene sokuyorum .

Yazdım bende bak lütfen. Gece acıkmalarımın önüne geçemiyorum.
Stresli sıkıntılıyım biraz nasıl aşıcam bilmiyorum.
Dün geceki açlığımın tarifi yok tek istediğim bişeyler yemek.
Kuzum sen psikologa gitsen nasıl olur bi dönem bende öyleydim yiyince mutlu oluyordum belki rahatlarsın aslında aç değiliz ağır yaşamlarda da hayat hikayelerinde neler duydum neler sadece yemek yerken mutlu oluyorum diyorlar bence bi yardım al böyle olmaz beynin buna hazır degil bence kıyamam sende kendimi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…