- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Seni oyarım kabak gibi akşama hiç bişey yok sana diğer günlerdende farkı yok bu gecenin kim ki bir kavme benzemeye çalışırsa oda onlardandıroyuna gelmeyin ya elhamdülillah müslümanım diyen bir insanın yılbaşı gibi saçma sapan bir günü olamaz anlaştıkmı
Seninde ağzından duymim bahene yok hiç bir şekilde sınav stresi falan yok eşim sabah işe gidiyor ordan kütüphaneye ordan formasyon sınavlarına haftaya vizeler başlıyor senin tek işin sınava çalışmak kıymetini bil şikayet etme senide döverim
eskiden 5 vakit namazimi kilardim ay simdi hüzünlendim bahaneler koydum araya yeniden baslicam ya sabah erken kalkip uykulu halde abdest almayi namazları kilma telasimi hatirladimKız sen ne diyorsun, eşim izin verse ben cam ağacı alıp süsleyeceğimen sevdiğim filmler Noel filmleri Biz de evdeyiz de iste dün bir seyler aldırdım, dünden beri akşam olsa diye dolabı açıp kapatıyorum. Kılarım akşam namazımı, yerim azıcık sohbet muhabbet, yatsıyı kılar yatarım
Günaydın canım ❤Sabahtan beri okuyorum ama yazmadığımı farkettim
Günaydın
Ya çam ağacı süslenmesi falan eğlenceli.. akşam beraber yemek yemek filmlerde çok güzel duruyo haklısın.. ama diyorum bende inan bu ramazanda evimde güzel bi yemek versem.. ortamı süslesem.. sohbet muhabbet ne güzel işteKız sen ne diyorsun, eşim izin verse ben cam ağacı alıp süsleyeceğimen sevdiğim filmler Noel filmleri Biz de evdeyiz de iste dün bir seyler aldırdım, dünden beri akşam olsa diye dolabı açıp kapatıyorum. Kılarım akşam namazımı, yerim azıcık sohbet muhabbet, yatsıyı kılar yatarım
eskiden 5 vakit namazimi kilardim ay simdi hüzünlendim bahaneler koydum araya yeniden baslicam ya sabah erken kalkip uykulu halde abdest almayi namazları kilma telasimi hatirladim
Ya çam ağacı süslenmesi falan eğlenceli.. akşam beraber yemek yemek filmlerde çok güzel duruyo haklısın.. ama diyorum bende inan bu ramazanda evimde güzel bi yemek versem.. ortamı süslesem.. sohbet muhabbet ne güzel işte
Sabahtan beri okuyorum ama yazmadığımı farkettim
Günaydın
başlayacağım tekrarVardır bir vakti saati, bahanelerin uğramadığı
Eşimin kardeşlerini çağırırım büyük ihtimal.. kayınvalidem.. ramazanda birbirimizi çağırırız genelde..İste sen süsleyip beni çağır iftara, acayip mutlu olurumBir kere çok özenip yaptım onu da tövbeliyim artık, abartı olmamalı ile başlayan uzun felsefik bir konuşma dinledim, kimi çağıracağına dikkat et
başlayacağım tekrar
Eşimin kardeşlerini çağırırım büyük ihtimal.. kayınvalidem.. ramazanda birbirimizi çağırırız genelde..
Biz akşama dışardayız✌eşimle
Kız yine benim tartının aklını karıştırmış arkadaşlar artı geldim sabah 1 günde 1 veya 1.5 kilo almış olabilir miyimmenülerime bakın
İkisi bir arada sana hiç yakışmadıKız sen ne diyorsun, eşim izin verse ben cam ağacı alıp süsleyeceğimen sevdiğim filmler Noel filmleri Biz de evdeyiz de iste dün bir seyler aldırdım, dünden beri akşam olsa diye dolabı açıp kapatıyorum. Kılarım akşam namazımı, yerim azıcık sohbet muhabbet, yatsıyı kılar yatarım
Canım kılmadıgını söyleyipte Bizide şahit tutma Allahla senin aranda kılıp kılmadıgın rabbim afeder belki ama bizi şahit tuttuğun için seninle Allah arasından çıkmış oluyor bizde şahit gösteriliyoruz ihmal etme kabirde ilk hesap namazdan olacak namaz dinin direğidir direk yıkılırsa binada çökereskiden 5 vakit namazimi kilardim ay simdi hüzünlendim bahaneler koydum araya yeniden baslicam ya sabah erken kalkip uykulu halde abdest almayi namazları kilma telasimi hatirladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?