Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız sen ne diyorsun, eşim izin verse ben cam ağacı alıp süsleyeceğim en sevdiğim filmler Noel filmleri Biz de evdeyiz de iste dün bir seyler aldırdım, dünden beri akşam olsa diye dolabı açıp kapatıyorum. Kılarım akşam namazımı, yerim azıcık sohbet muhabbet, yatsıyı kılar yatarım

Ay formasyon günlerimi hatırladım, kabus gibi

eskiden 5 vakit namazimi kilardim ay simdi hüzünlendim bahaneler koydum araya yeniden baslicam ya sabah erken kalkip uykulu halde abdest almayi namazları kilma telasimi hatirladim

Ya çam ağacı süslenmesi falan eğlenceli.. akşam beraber yemek yemek filmlerde çok güzel duruyo haklısın.. ama diyorum bende inan bu ramazanda evimde güzel bi yemek versem.. ortamı süslesem.. sohbet muhabbet ne güzel işte

eskiden 5 vakit namazimi kilardim ay simdi hüzünlendim bahaneler koydum araya yeniden baslicam ya sabah erken kalkip uykulu halde abdest almayi namazları kilma telasimi hatirladim

Vardır bir vakti saati, bahanelerin uğramadığı

İste sen süsleyip beni çağır iftara, acayip mutlu olurum Bir kere çok özenip yaptım onu da tövbeliyim artık, abartı olmamalı ile başlayan uzun felsefik bir konuşma dinledim, kimi çağıracağına dikkat et

Eşimin kardeşlerini çağırırım büyük ihtimal.. kayınvalidem.. ramazanda birbirimizi çağırırız genelde..

başlayacağım tekrar

İnsallah canim, ruhunda var, elbet olur. O bahaneler bende de vardı; kapalı değilim, kostüm vs malum yapamamıştım çok düzenli. Şimdi hafif bir terlik, ince bir havlu, bas örtüsü, yazın bir gömlekten oluşan kombinasyonumu atıyorum çantaya, dışarı oyle çıkıyorum

Eşimin kardeşlerini çağırırım büyük ihtimal.. kayınvalidem.. ramazanda birbirimizi çağırırız genelde..

Benim de kayinvalidemlerdi, onlar hep pozitif karşılar, gençsiniz modunda ama babaannne vardı, bir de tatlı siveli konuşur al al yanaklarıyla, bayağı kalayladı, konuştuklarının çoğunu anlamasam da

İkisi bir arada sana hiç yakışmadı yakıştıramadım bilinçli bir müslüman olarak bunu yapman çok acı

Canım kılmadıgını söyleyipte Bizide şahit tutma Allahla senin aranda kılıp kılmadıgın rabbim afeder belki ama bizi şahit tuttuğun için seninle Allah arasından çıkmış oluyor bizde şahit gösteriliyoruz ihmal etme kabirde ilk hesap namazdan olacak namaz dinin direğidir direk yıkılırsa binada çöker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…