Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun . Sanada oğlunada. Acil şifalar...

Valla duygularıma tercüman oldun bu güne kadar yedikte ne oldu WC sevindi yediklerimiz migdede kalmadı yine acıktık ye ye nereye kadar valla ayağımın ağrısı geçti çünkü ağırlığı kaldıramıyordu herşeyin fazlası zarar onun bile hesabı var efendimiz evde yiyecek olmadığı zaman oruç tutarmış nasıl böyle bir ümmet olduk anlamıyorum herşeyimiz var saglıgımız yerinde hamdolsun her evde sıkıntı var olmayan kimse yok kimse ben dört dötlügüm diyemez desene yalan kendimizide düşünmemiz lazım bizi bizden fazla düşünen kimse olmaz hep böyle genç kalmıycaz malesef yaşlılıgada yer bırakmak lazım Allah sonumuzu hayır etsin inş Allah

İnşallah

Önce gözünün doyması lazım, 3 ana 3 ara öğün şart sana
bugün yılbaşında kendinzie izin verecek misiniz yoksa diyete devam mı
Bizim için diğer günlerden farkı yok canım kutlamıyoruz
Geçmiş olsun canım
sinavlardan moralim cok bozuk vallahi ya bu sene cattik vallahi
Gelir geçer bugünlereide sabret

bu kiloda bir insanın bunları yiyip akşam acıkması çok normal 3 ana ögün 3 ara ögün yemen lazım ben öyle yapınca sofraya tok oturuyordum yiyemiyordum ne ara yemek saati geldi diyodum Bonus sende öyle beslen canım farkı göreceksin aç kalmadan zayoflayacaksın emin ol kendine inan

Önce gözünün doyması lazım, 3 ana 3 ara öğün şart sana

Bizim için diğer günlerden farkı yok canım kutlamıyoruz

Geçmiş olsun canım

Gelir geçer bugünlereide sabret
sabrediyorum biz de yilbasi kutlamayiz ama cevremdekiler biseyler hazirlayip alinca yiyolar ya canim cekiyo bende problem bu aslinda gerçi hepimizin problemi

Oruca başlıycam için azaltayım dedim bugün erken kalktım kahvaltı öğlen akşam tarzında olacak

sabrediyorum biz de yilbasi kutlamayiz ama cevremdekiler biseyler hazirlayip alinca yiyolar ya canim cekiyo bende problem bu aslinda gerçi hepimizin problemi
Hepimiz aynıyız benimkiler akşam yiyor, ben su içiyorum
kendime yemek kabi almıştım take n go diyorlar simdi kargosu geldi cok beğendim 600.ml baya buyuk artik bir yere giderken yanima koyacağım büyük bir problem halloldu
Ne güzel yapmışsın

Ben az porsiyonlu izin vereceğim canim. 4 çeşit mezeden yayarak birer çatal bir de 3 tane birsey
Seni oyarım kabak gibi akşama hiç bişey yok sana diğer günlerdende farkı yok bu gecenin kim ki bir kavme benzemeye çalışırsa oda onlardandır oyuna gelmeyin ya elhamdülillah müslümanım diyen bir insanın yılbaşı gibi saçma sapan bir günü olamaz anlaştıkmı

aynen katiliyorum diger gunlerden farki yok

aynen katiliyorum diger gunlerden farki yok
Seninde ağzından duymim bahene yok hiç bir şekilde sınav stresi falan yok eşim sabah işe gidiyor ordan kütüphaneye ordan formasyon sınavlarına haftaya vizeler başlıyor senin tek işin sınava çalışmak kıymetini bil şikayet etme senide döverim

benim problemim sinava çalışmak degil aslinda dun girdiğimden 100 bekliyorum ama bir ders hocası varki ogrencileri asagilayip dalga geçip bırakmaktan zevk aliyor onun sinavina taktım kafayi ama gececegim dogru diyorsun sinavlara çalısicam bugün mola veriyorum kendime bir gun dinleneyim

Eve geldim bugun tartıldık 2 hafta sonra tekrar tartı günü yaptık yine dağ tırmanışı yaptım bu sefer çok zorlanmadım ama çok ter attım artık aletler de zor gelmiyo onu fark ettim
ay süper spor coook mutlu hissettiriyor bende leslieye baslamak istiyorum hangi bolgelere daha cok etki ediyor bu leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…