- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Çok geçmiş olsun . Sanada oğlunada. Acil şifalar...Günaydın kızlar. Birkaç gündür giremiyorum. Küçük oğlum hasta günlerdir gece uykusu yok ben de çok yorgun düştüm hastalandım.
Uykusuz, hasta ve yorgunum. Menü de bildiremedim spor da yapamadım. Ama bozmadım diyeti. Herşey yolunda. Bugün menü paylaşıcam inşallah
Seviyorum sizi
Bozma moralini canım sınavın hangi gün ona odaklan gerekirse butlere girersinsinavlardan moralim cok bozuk vallahi ya bu sene cattik vallahi
Valla duygularıma tercüman oldun bu güne kadar yedikte ne oldu WC sevindi yediklerimiz migdede kalmadı yine acıktık ye ye nereye kadar valla ayağımın ağrısı geçti çünkü ağırlığı kaldıramıyordu herşeyin fazlası zarar onun bile hesabı var efendimiz evde yiyecek olmadığı zaman oruç tutarmış nasıl böyle bir ümmet olduk anlamıyorum herşeyimiz var saglıgımız yerinde hamdolsun her evde sıkıntı var olmayan kimse yok kimse ben dört dötlügüm diyemez desene yalan kendimizide düşünmemiz lazım bizi bizden fazla düşünen kimse olmaz hep böyle genç kalmıycaz malesef yaşlılıgada yer bırakmak lazım Allah sonumuzu hayır etsin inş AllahBonus inan farkımız yok, biliyorsun ailevi sıkıntılarımı, çocuklarla olan durumları.
Beni tek mutlu eden şey o an yemek yemek, çılgınca afedersin kusana kadar.
Tek değilsin ama ben artık şunu diyorum yiyince daha kötü olucam, daha gergin olucam, o o anlık mutluluk sadece.
Şunu diyorum vakti gelince yiyicem, bu yiyecek vakti geldiğinde midem de yerini alacak, oruç olsan yiyebilir miydin diyorum.
Oruç tutan her insan diyette yapabilir, sende böyle düşün, saatlerce aç durabiliyorsan diyette de gerektiği yerde yememeyi bilirsin. Bu da vücuduna borçlu olduğun bir şey, şöyle düşün biz Allah rızası için oruç tutuyorsak, Allahın bize emanet verdiği bu bedenin sağlığını korumak için de boğazımızı tutabiliriz.
Akşam eşim meyve soydu bana da uzattı yok ben orucum sabah yerim dedim. Sende gece yeme isteği gelince öyle de, ben orucum yemiycem.
Bak saat 9 u bekliyorum daha if sürem dolmadı diye tane kadar lokma atmadım ağzıma.
Çok büyük hedeflere gerek yok, 90 o gör bir, şu an tek hedefin bu olsun, inan dişini sıksan bir buçuk ayda varırsın o hedefe.
Kendine inan ya hu, yapabilirim de. Yemek dediğin ne yiyoruz gittiği yer kanalizasyon
bugun leslie yapmak istiyorum spor yapinca eskiden keyfim yerine gelir dinç bir sekilde ders calisirdim bakalim bu aksami atlatalim daBozma moralini canım sınavın hangi gün ona odaklan gerekirse butlere girersin
İnşallahValla duygularıma tercüman oldun bu güne kadar yedikte ne oldu WC sevindi yediklerimiz migdede kalmadı yine acıktık ye ye nereye kadar valla ayağımın ağrısı geçti çünkü ağırlığı kaldıramıyordu herşeyin fazlası zarar onun bile hesabı var efendimiz evde yiyecek olmadığı zaman oruç tutarmış nasıl böyle bir ümmet olduk anlamıyorum herşeyimiz var saglıgımız yerinde hamdolsun her evde sıkıntı var olmayan kimse yok kimse ben dört dötlügüm diyemez desene yalan kendimizide düşünmemiz lazım bizi bizden fazla düşünen kimse olmaz hep böyle genç kalmıycaz malesef yaşlılıgada yer bırakmak lazım Allah sonumuzu hayır etsin inş Allah
Önce gözünün doyması lazım, 3 ana 3 ara öğün şart sanaHepinize yazmış olayım bu 2 öğüne geçmeyi bıraksam mı diye bende düşünüyorum çünkü doymuyor değilim yani doyuyorum aslında ama çok huzursuz hissedip bişeyler yesem bu sefer 2 öğünü bozdum diye pişmanlık yaşıyorum.
Ama oruç gibiykende midemin ne kadar sakin ve huzurlu olduğunu biliyorum.
Bizim için diğer günlerden farkı yok canım kutlamıyoruzbugün yılbaşında kendinzie izin verecek misiniz yoksa diyete devam mı
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Birkaç gündür giremiyorum. Küçük oğlum hasta günlerdir gece uykusu yok ben de çok yorgun düştüm hastalandım.
Uykusuz, hasta ve yorgunum. Menü de bildiremedim spor da yapamadım. Ama bozmadım diyeti. Herşey yolunda. Bugün menü paylaşıcam inşallah
Seviyorum sizi
Gelir geçer bugünlereide sabretsinavlardan moralim cok bozuk vallahi ya bu sene cattik vallahi
Pazar hacamat yüzünden yedin o ekmekleri, tamam ama hatan ne biliyor musun miktarı çok, onun yerine sebze çorbası yapıp akşama kadar girip çıkıp yiyebilirdin onu, hadi o olmadı su çok az senin 3 litre su içmen lazım, bir bardak bile eksik olmayacak, bundan sonra saat başı 2 bardak su içeceksin bu senin görevin, bahane yok.
Pazartesi menün şaka mı!! Senin kilon da biri böyle kuş kadar yiyemez, adam akıllı doyurucu menülere başla, yok if yok karatay bunlar değil, senin diyetisyen Menüsü yapman lazım, sık sık öğün olacak ki gözün doysun, ara öğünde meyveni kuruyemişini vs yesen gece aklına yemek gelmez. Dengesiz beslendiğin için akşam sapıtıyorsun.
Diyetisyene gitmelisin hemen. Bahane yok artık.
sabrediyorum biz de yilbasi kutlamayiz ama cevremdekiler biseyler hazirlayip alinca yiyolar ya canim cekiyo bende problem bu aslinda gerçi hepimizin problemiÖnce gözünün doyması lazım, 3 ana 3 ara öğün şart sana
Bizim için diğer günlerden farkı yok canım kutlamıyoruz
Geçmiş olsun canım
Gelir geçer bugünlereide sabret
Oruca başlıycam için azaltayım dedim bugün erken kalktım kahvaltı öğlen akşam tarzında olacakGüzel menü
Güzel menüevde eliptik yapabilirsin
Güzel menü ve su
Menü, su, spor
Menün çok az, vücudunu kıtlığa sokacaksın, miktarları artırmalısın
Su ve spor güzel
Menü saatlerini de yazar mısın, mantıyı beğenmedim, spor güzel
Bu menü çok çok az beğenmedim, daha doyurucu yemelisin.
Spor ve su güzel
Menü ve su güzel
Menü, su spor
Menü, su, spor güzel
Menü güzel, su az olmuş
Ara öğün yapmıyor musun artık, güzel menü ve spor
Menü, su spor güzelneden tek öğün
Spor şahanekrema serbest mi keto da?
Menü, su, spor çok iyi
Bu menün güzelmenü, su, spor
Akşam sebze yemeği olsa daha güzel olurdu
Su çok az
Menü, su, spor güzel
Hepimiz aynıyız benimkiler akşam yiyor, ben su içiyorumsabrediyorum biz de yilbasi kutlamayiz ama cevremdekiler biseyler hazirlayip alinca yiyolar ya canim cekiyo bende problem bu aslinda gerçi hepimizin problemi
Ne güzel yapmışsınkendime yemek kabi almıştım take n go diyorlar simdi kargosu geldi cok beğendim 600.ml baya buyuk artik bir yere giderken yanima koyacağım büyük bir problem halloldu
bende kacamaklara hayir diyeceğim elime su alip icerim :))Hepimiz aynıyız benimkiler akşam yiyor, ben su içiyorum
Ne güzel yapmışsın
Seni oyarım kabak gibi akşama hiç bişey yok sana diğer günlerdende farkı yok bu gecenin kim ki bir kavme benzemeye çalışırsa oda onlardandırBen az porsiyonlu izin vereceğim canim. 4 çeşit mezeden yayarak birer çatal bir de 3 tane birsey
aynen katiliyorum diger gunlerden farki yokSeni oyarım kabak gibi akşama hiç bişey yok sana diğer günlerdende farkı yok bu gecenin kim ki kavme benzemeye çalışırsa oda onlardandıroyuna gelmeyin ya elhamdülillah müslümanım diyen bir insanın yılbaşı gibi saçma sapan bir günü olamaz anlaştıkmı
Seninde ağzından duymim bahene yok hiç bir şekilde sınav stresi falan yok eşim sabah işe gidiyor ordan kütüphaneye ordan formasyon sınavlarına haftaya vizeler başlıyor senin tek işin sınava çalışmak kıymetini bil şikayet etme senide döverimaynen katiliyorum diger gunlerden farki yok
benim problemim sinava çalışmak degil aslinda dun girdiğimden 100 bekliyorum ama bir ders hocası varki ogrencileri asagilayip dalga geçip bırakmaktan zevk aliyor onun sinavina taktım kafayi ama gececegim dogru diyorsun sinavlara çalısicam bugün mola veriyorum kendime bir gun dinleneyimSeninde ağzından duymim bahene yok hiç bir şekilde sınav stresi falan yok eşim sabah işe gidiyor ordan kütüphaneye ordan formasyon sınavlarına haftaya vizeler başlıyor senin tek işin sınava çalışmak kıymetini bil şikayet etme senide döverim
ay süper spor coook mutlu hissettiriyorEve geldim bugun tartıldık 2 hafta sonra tekrar tartı günü yaptık yine dağ tırmanışı yaptım bu sefer çok zorlanmadım ama çok ter attım artık aletler de zor gelmiyo onu fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?