Yeme yok yemeyi unut aç değiliz degilimBeyin derken o nasıl bişey yeniyo mu?
Kızınca kızdı oluyor, he yeniyor yen miBeyin derken o nasıl bişey yeniyo mu?
İzlemiştim,
Ayy kahretsinki o bende de var ya yiyince inanılmaz mutlu oluyorum mesela demin ders caisirken moralim bozuldu hemen aranmaya başladım yemek yemek cok hojdurKuzum sen psikologa gitsen nasıl olur bi dönem bende öyleydim yiyince mutlu oluyordum belki rahatlarsın aslında aç değiliz ağır yaşamlarda da hayat hikayelerinde neler duydum neler sadece yemek yerken mutlu oluyorum diyorlar bence bi yardım al böyle olmaz beynin buna hazır degil bence kıyamam sende kendimi görüyorum
Kızınca kızdı oluyor, he yeniyor yen mi
Mazlum sen misinSenin sopanı görünce neden ağzım yüzüm gevşiyor
Canim bolümün neydi? Amann üzulme kiz ünıversite en güzel donemlermissinavlardan moralim cok bozuk vallahi ya bu sene cattik vallahi
Müsait olunca bakayım, ben okumayı daha çok seviyorum izlenmekten ziyade
Nego bunu tekrar yollıycaktım unuttum araya bişeyler girdi hep.
Videonun açıklama kısmında pdf dosyası var o şekilde indirip çıkartabilirsin iki sayfayıda kırtasiyeden.
Ben a3 kağıdına çıkarttım dolabımın yanına astım.
Şimdilik en büyük hedefim kilo vermek.
Haftalık hedef olarak perşembe akşamları kuran okuma yazıcam.
2019 için olan videoya da bak derim geçmiş videolarda çok güzel anlatmış. Saatlerce konuşsa dinlerim zaten barış özcanı.
Müsait olunca bakayım, ben okumayı daha çok seviyorum izlenmekten ziyade
Bisey sorcam canim sen mesela illaki kilo veriyosundur cuma gunleri. Eksi gorunce motive olmuyo musun? Bak bu kadar verdim daHa dikkat etcem daha cok vercem diye hirslanma olmuyomuBeyin derken o nasıl bişey yeniyo mu?
E napıyım ben okumacıyımVideo metinlerini yüklüyor sanıyorum ki. Şurda 10 dk izleyecek hele havasına yabin ikimiyi dihi çik siviyirim
Valla duygularıma tercüman oldun bu güne kadar yedikte ne oldu WC sevindi yediklerimiz migdede kalmadı yine acıktık ye ye nereye kadar valla ayağımın ağrısı geçti çünkü ağırlığı kaldıramıyordu herşeyin fazlası zarar onun bile hesabı var efendimiz evde yiyecek olmadığı zaman oruç tutarmış nasıl böyle bir ümmet olduk anlamıyorum herşeyimiz var saglıgımız yerinde hamdolsun her evde sıkıntı var olmayan kimse yok kimse ben dört dötlügüm diyemez desene yalan kendimizide düşünmemiz lazım bizi bizden fazla düşünen kimse olmaz hep böyle genç kalmıycaz malesef yaşlılıgada yer bırakmak lazım Allah sonumuzu hayır etsin inş Allah
teşekkür ederimİnsallah canim, ruhunda var, elbet olur. O bahaneler bende de vardı; kapalı değilim, kostüm vs malum yapamamıştım çok düzenli. Şimdi hafif bir terlik, ince bir havlu, bas örtüsü, yazın bir gömlekten oluşan kombinasyonumu atıyorum çantaya, dışarı oyle çıkıyorum
Canım kılmadıgını söyleyipte Bizide şahit tutma Allahla senin aranda kılıp kılmadıgın rabbim afeder belki ama bizi şahit tuttuğun için seninle Allah arasından çıkmış oluyor bizde şahit gösteriliyoruz ihmal etme kabirde ilk hesap namazdan olacak namaz dinin direğidir direk yıkılırsa binada çöker
kimya bölümüm zor ama laboratuvar sinavi da oluyoruz iyice kafam patlayacak artikCanim bolümün neydi? Amann üzulme kiz ünıversite en güzel donemlermishatta birak dersleri düsük gec geccek kadar puan al gitsin sen mezun olduktan sonrasina simdiden basla.
En kötü butte gecersin insallah sıkma canini
Ben müsaitim hemen bakimVideo metinlerini yüklüyor sanıyorum ki. Şurda 10 dk izleyecek hele havasına yabin ikimiyi dihi çik siviyirim
Bisey sorcam canim sen mesela illaki kilo veriyosundur cuma gunleri. Eksi gorunce motive olmuyo musun? Bak bu kadar verdim daHa dikkat etcem daha cok vercem diye hirslanma olmuyomu
hadi gel senle birbirimizi denetleyelim rakibi falan boşver ortak olalim didikleyelim birbirimizi :) hafiften spor da yapalımm :) ilk günler zordur eksileri gördükçe motive olursun. Gulumse abla da diyet listesini atsin. yapabilirsin sağlık boyutunu düşün her yedigimiz sekerli kotu yiyecekler serbest radikal üretiyor buda kansere davet , sağlıklı olmak icin düşün ilerde yas alinca kendi kendine yetebilmeli insan bunun icin de saglik şartBu mesajları şimdi alıntılarda görünce gördüm.
İnan bende buna çok üzülüyorum kaç kerede yazmışımdır millet çöpten toplarken benim nasıl böyle bir derdim oluyor bu utanç verici aslında.
Dr konusunda bende istiyorum ama bir türlü gidemedim neyse sonra dedim durdum.
Benim de 7 laboratuvar 9 normal dersim vardi evet ikisi bi arada zor oluyo hem uygulama hem teorik. Allah yardimcin olsunteşekkür ederimgüzel telkinlerin icin Allah razı olsun heveslendim Rabbim herkese nasip etsin daim olsun seninde
kimya bölümüm zor ama laboratuvar sinavi da oluyoruz iyice kafam patlayacak artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?