Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy kahretsinki o bende de var ya yiyince inanılmaz mutlu oluyorum mesela demin ders caisirken moralim bozuldu hemen aranmaya başladım yemek yemek cok hojdur
Ama tabi saplantili sekilde olmak baska.

Nego bunu tekrar yollıycaktım unuttum araya bişeyler girdi hep.
Videonun açıklama kısmında pdf dosyası var o şekilde indirip çıkartabilirsin iki sayfayıda kırtasiyeden.

Ben a3 kağıdına çıkarttım dolabımın yanına astım.

Şimdilik en büyük hedefim kilo vermek.
Haftalık hedef olarak perşembe akşamları kuran okuma yazıcam.

2019 için olan videoya da bak derim geçmiş videolarda çok güzel anlatmış. Saatlerce konuşsa dinlerim zaten barış özcanı.

sinavlardan moralim cok bozuk vallahi ya bu sene cattik vallahi
Canim bolümün neydi? Amann üzulme kiz ünıversite en güzel donemlermis hatta birak dersleri düsük gec geccek kadar puan al gitsin sen mezun olduktan sonrasina simdiden basla.
En kötü butte gecersin insallah sıkma canini

Müsait olunca bakayım, ben okumayı daha çok seviyorum izlenmekten ziyade

Bu mesajları şimdi alıntılarda görünce gördüm.

İnan bende buna çok üzülüyorum kaç kerede yazmışımdır millet çöpten toplarken benim nasıl böyle bir derdim oluyor bu utanç verici aslında.

Dr konusunda bende istiyorum ama bir türlü gidemedim neyse sonra dedim durdum.

teşekkür ederim güzel telkinlerin icin Allah razı olsun heveslendim Rabbim herkese nasip etsin daim olsun seninde

kimya bölümüm zor ama laboratuvar sinavi da oluyoruz iyice kafam patlayacak artik

Bisey sorcam canim sen mesela illaki kilo veriyosundur cuma gunleri. Eksi gorunce motive olmuyo musun? Bak bu kadar verdim daHa dikkat etcem daha cok vercem diye hirslanma olmuyomu

Ya olmaz mı oluyor tabiki iki haftadır veremedim bu onunda etkisi biraz.
Çok çabuk dağılıyorum e oram buram ağrıyo sporda yapamıyorum.
Spor yapınca emeğine daha az kıyıyor insan

hadi gel senle birbirimizi denetleyelim rakibi falan boşver ortak olalim didikleyelim birbirimizi :) hafiften spor da yapalımm :) ilk günler zordur eksileri gördükçe motive olursun. Gulumse abla da diyet listesini atsin. yapabilirsin sağlık boyutunu düşün her yedigimiz sekerli kotu yiyecekler serbest radikal üretiyor buda kansere davet , sağlıklı olmak icin düşün ilerde yas alinca kendi kendine yetebilmeli insan bunun icin de saglik şart

teşekkür ederim güzel telkinlerin icin Allah razı olsun heveslendim Rabbim herkese nasip etsin daim olsun seninde

kimya bölümüm zor ama laboratuvar sinavi da oluyoruz iyice kafam patlayacak artik
Benim de 7 laboratuvar 9 normal dersim vardi evet ikisi bi arada zor oluyo hem uygulama hem teorik. Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…