Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eşimin kardeşlerini çağırırım büyük ihtimal.. kayınvalidem.. ramazanda birbirimizi çağırırız genelde..
Özledim be az kaldı kavuşmamız rabbim nasip eder inş Allah git gide kışa gelecek yazın teravih sonu oturmak güzel oluyordu 2 akşamda bir birbirimize gider gelirdik sahura kadar muhabbet sabah ezanında yatış bu senede nasip olur inş Allah

Herkes nasıl girmek istiyorsa öyle girsin yeni yıla.
Bizde de bilinen kutlamalar olmaz ama kutlayana bişey demiyorum herkesin kendi tercihi kendi yaşantısı farklı.
Benim tam tersim şeklinde bi sofrada olan yiyip içen bir sürü arkadaşım var hiç birini aynı görüşte olduğum insanlara değişmem.

İnş en doğrusunu yapmak hepimize nasip olur ❤

Çok haklısın tutamıyorum dilimi bende böyleyim işte tmm sustum

Genç kızdım herkes yatar ben otururdum bişeyler yazardım yılbaşı geceleri. Yılın ilk saatleri çok kıymetli çok değerli ve duygulu gelirdi hep bana. Bu içten gelen bişey öğretilen zorlama olan bişey değil.

Hala böyleyim bazı günlerin saatlerin çok önemi vardır benim için uyumak istemem sanki hep bişeyleri kaçırcakmışım gibi hissederim.

İkisi bir arada sana hiç yakışmadı yakıştıramadım bilinçli bir müslüman olarak bunu yapman çok acı

Kuzum bak iyi niyetini anlıyorum ve olabildiğince güzel cevap vermeye çalışıyorum, ama kırmızı çizgim var bazı önemli konularda, cevap verebileceğim çok şey var ki bu konuda bilgime çok güvenirim, burası yeri değil asla. En korktuğum şey kalp kirmaktir.

Kalp kırmak için söylemedim inanki sadece çok üzülüyorum insan sevdiğinin birlikte cennete girmesini ister degilmi uyduruk şeylerin bu kadar önem görmesi beni çok üzüyo bunu da çevremdeki sevdiğim insanlardan görmek dahada çok üzüyor aman banane der geçerim ne bileyim işte öyle kusura bakma kırdıysam hakkını helal et

Ama kilon fazla oldugu için günlük alman gereken caloriden fazla olması lazım bu menüler seni ayakta tutmaz can çekiştirir canım 6 ögün ye bak nasıl rahatlıyorsun hem beynen hem kilon

Ama kilon fazla oldugu için günlük alman gereken caloriden fazla olması lazım bu menüler seni ayakta tutmaz can çekiştirir canım 6 ögün ye bak nasıl rahatlıyorsun hem beynen hem kilon

Burada en önemlisi beyin gerçekten. Sonradan ogrendim adini, duygusal aclikmis, uzun bir sure yaşadım

Biliyorum bu kiloda günlük yakım 1800 üstü zaten devlette dr un verdiği listede 1900 kaloriydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…