Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya olmaz mı oluyor tabiki iki haftadır veremedim bu onunda etkisi biraz.
Çok çabuk dağılıyorum e oram buram ağrıyo sporda yapamıyorum.
Spor yapınca emeğine daha az kıyıyor insan
Hee o zaman seninki psikolocik falan degil bacim motivasyon tamamen bence. O kadar olur ama asla birakmak yok

Benim de 7 laboratuvar 9 normal dersim vardi evet ikisi bi arada zor oluyo hem uygulama hem teorik. Allah yardimcin olsun
evet bide laboratuvarda kesinlikle yardim yok bize yani hepsini asamali olarak yapman lazim hocalarda cat cut kiriyor Perşembe hem teori hem laboratuvar var bugun ara vereyim de yarin tum gun calisicam :))

Minnoş gülümse atsın isterse ezber bende o listeler ablan kaç senedir diyet topiklerinde biliyomusun

Minnoş gülümse atsın isterse ezber bende o listeler ablan kaç senedir diyet topiklerinde biliyomusun
o zaman biliyorsun daha iyi geriye kaldi zor kisim uygulamak onu da 2 3 senin yakana yapisip motive ettik mi cuma da eksi geldi mi gerisi gelirr :))

evet bide laboratuvarda kesinlikle yardim yok bize yani hepsini asamali olarak yapman lazim hocalarda cat cut kiriyor Perşembe hem teori hem laboratuvar var bugun ara vereyim de yarin tum gun calisicam :))
O günlere döndüm simdi gece 2 ye kadar çalışıp1 saat uyuyp 3 te kalkip tekrar calisip sbaah 8 de sinava giderdim ama herseye ragmen en guzel gunlerdi bence.
Simdi de ayni sekle yakin calisiyorim ama simdi kadro acilcakmi o bu devletin keyfi gelip bizi is sahibi yapcakmi dusunmekten insan deliriyo. Neyse icini kararttim pardon canim

Yaz 2020 muhteşem listene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…