Ne düşünceliymiş o öyleSağlam bi kahvaltı yaptım şimdi meyve yiyim okuldan sonra geline gidicem kızları buluşturcaz kız partisi :)) banada sebze haşlamış yiğenlerimin anası
Hee o zaman seninki psikolocik falan degil bacim motivasyon tamamen bence. O kadar olur ama asla birakmak yokYa olmaz mı oluyor tabiki iki haftadır veremedim bu onunda etkisi biraz.
Çok çabuk dağılıyorum e oram buram ağrıyo sporda yapamıyorum.
Spor yapınca emeğine daha az kıyıyor insan
evet bide laboratuvarda kesinlikle yardim yok bize yani hepsini asamali olarak yapman lazim hocalarda cat cut kiriyor Perşembe hem teori hem laboratuvar var bugun ara vereyim de yarin tum gun calisicam :))Benim de 7 laboratuvar 9 normal dersim vardi evet ikisi bi arada zor oluyo hem uygulama hem teorik. Allah yardimcin olsun
hadi gel senle birbirimizi denetleyelim rakibi falan boşver ortak olalim didikleyelim birbirimizi :) hafiften spor da yapalımm :) ilk günler zordur eksileri gördükçe motive olursun. Gulumse abla da diyet listesini atsin. yapabilirsin sağlık boyutunu düşün her yedigimiz sekerli kotu yiyecekler serbest radikal üretiyor buda kansere davet , sağlıklı olmak icin düşün ilerde yas alinca kendi kendine yetebilmeli insan bunun icin de saglik şart
Hee o zaman seninki psikolocik falan degil bacim motivasyon tamamen bence. O kadar olur ama asla birakmak yok
o zaman biliyorsun daha iyi geriye kaldi zor kisim uygulamak onu da 2 3 senin yakana yapisip motive ettik mi cuma da eksi geldi mi gerisi gelirr :))Minnoşgülümse atsın isterse ezber bende o listeler ablan kaç senedir diyet topiklerinde biliyomusun
O günlere döndüm simdi gece 2 ye kadar çalışıp1 saat uyuyp 3 te kalkip tekrar calisip sbaah 8 de sinava giderdim ama herseye ragmen en guzel gunlerdi bence.evet bide laboratuvarda kesinlikle yardim yok bize yani hepsini asamali olarak yapman lazim hocalarda cat cut kiriyor Perşembe hem teori hem laboratuvar var bugun ara vereyim de yarin tum gun calisicam :))
Ne düşünceliymiş o öyle
O günlere döndüm simdi gece 2 ye kadar çalışıp1 saat uyuyp 3 te kalkip tekrar calisip sbaah 8 de sinava giderdim ama herseye ragmen en guzel gunlerdi bence.
Simdi de ayni sekle yakin calisiyorim ama simdi kadro acilcakmi o bu devletin keyfi gelip bizi is sahibi yapcakmi dusunmekten insan deliriyo. Neyse icini kararttim pardon canim
Ben 3 aylik evliyimTamamen bıraksam şimdi 120 yi görüyodum heralde. Sen bekarmıydın?
Sorunca niye güldüm
Ben 3 aylik evliyimhala evli oldugumu idrak etme asamasindayim
Sen evli misin peki kac yasindasinTamamen bıraksam şimdi 120 yi görüyodum heralde. Sen bekarmıydın?
Sorunca niye güldüm
Bu nerden cikti bilmiyorum yanlislikla alintilamisim galibaAra öğünlü diyette yaptım. Onunda iyi geldiği zamanlar olmuştu.
Cook teşekkür ederimmAy taze gelinallah mutlu mesut etsin bir ömür inşallah
Mazlum sen misin
Sen evli misin peki kac yasindasin
Bu mesajları şimdi alıntılarda görünce gördüm.
İnan bende buna çok üzülüyorum kaç kerede yazmışımdır millet çöpten toplarken benim nasıl böyle bir derdim oluyor bu utanç verici aslında.
Dr konusunda bende istiyorum ama bir türlü gidemedim neyse sonra dedim durdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?