Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bonus cnm 21 gün şekersizi denesene.. bak ben aşırı şeker tatlı düşkünüyüm hayatta yapamam derdim ama ben bile yaptıysam sende yaparsın..

9 gün de bıraktım tekrar niyetim varda nasıl ne zaman bilmiyorum hippo bildiğim herşeyi unuttum sanki malca davranıyorum

Yeni alışkanlık için ocak ayında 2 litre su içmeyi hedefliycem düşünebiliyomoson

Düşünemiyorum çünkü ben çok içtiğim icin 2,5-3 te sabitlemeye çalışıyorum, sebilin önüne bağdaş kuran insanım ben

evet bir yandan stresli ama güzel , 2 senem var daha okul hayati hic bitmese sonra is daha zor :/

Zipzip- happy_mom_ Nego Bonus çok teşekkür ederim kızlar.

Bu arada bu gece yılbaşı olması sebebiyle diyeti bozacak liste arkadaşlarım varsa eğer sözüm onlara.
Benim ve diğer arkadaşların hakkına girmiş olursunuz bilin. Ben kutlamıyorum kutlayana da saygı duymuyorum açıkçası. Ama kutlayacaksanız da yemeyin yemeyin yemeyin.
Zipzip- kusura bakma kaptanım ulusa sesleniş gibi oldu ama listede oldugum için söz hakkına sahip olduğumu düşündüm. Kizmazsin umarım

Çok haklısın canım, listede olan dikkat etmek zorunda

Ya sen süper bi kızsın yaşına göre olgunluğun ve ileri görüşlülüğü harikulade maaşallah.. bi de ablalarına yardımcı olmaya çalışıyorsun ya bayılıyorum sana...

Haklisin canım özellikle listede olanlar kacamak hakkına sahip değiller
Burdaki amacimiz zayıflamak tek gün bile olsa hepimizi geriye atacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…