- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Masallah ne guzel genc annelerdensin :)34 yaş evli 3 çocukluyum canım
Yaz 2020 muhteşem listene
Moralim bozulunca 7 numara açar izlerimGaliba, sanırsamay 7 numara vardı ya bak aklıma geldi o da gülümsetti
Bonus cnm 21 gün şekersizi denesene.. bak ben aşırı şeker tatlı düşkünüyüm hayatta yapamam derdim ama ben bile yaptıysam sende yaparsın..Yeni alışkanlık için ocak ayında 2 litre su içmeyi hedefliycem düşünebiliyomoson
Bonus cnm 21 gün şekersizi denesene.. bak ben aşırı şeker tatlı düşkünüyüm hayatta yapamam derdim ama ben bile yaptıysam sende yaparsın..
Yeni alışkanlık için ocak ayında 2 litre su içmeyi hedefliycem düşünebiliyomoson
Moralim bozulunca 7 numara açar izlerim
Düşünemiyorumçünkü ben çok içtiğim icin 2,5-3 te sabitlemeye çalışıyorum, sebilin önüne bağdaş kuran insanım ben
Tatlım iyiyim. Ders bitti eve doğru gececegim. Sen napiyorsun. Leblebi ayran geldi aklıma akşam yiyebilirsin. Açlık krizlerine üzülüyordum .Elhan Ablacım nassın afiyettesindir inş
Cnm demek ki büyük sıkıntılar yok çok şükürBen 3 aylik evliyimhala evli oldugumu idrak etme asamasindayim
evet bir yandan stresli ama güzel , 2 senem var daha okul hayati hic bitmese sonra is daha zor :/O günlere döndüm simdi gece 2 ye kadar çalışıp1 saat uyuyp 3 te kalkip tekrar calisip sbaah 8 de sinava giderdim ama herseye ragmen en guzel gunlerdi bence.
Simdi de ayni sekle yakin calisiyorim ama simdi kadro acilcakmi o bu devletin keyfi gelip bizi is sahibi yapcakmi dusunmekten insan deliriyo. Neyse icini kararttim pardon canim
Kolay gelsin canımNeyse arkadaşlar ben gidiyorum. Kendinize iyi bakın, uğrarım yine.
Çok haklısın canım, listede olan dikkat etmek zorundaZipzip- happy_mom_ Nego Bonus çok teşekkür ederim kızlar.
Bu arada bu gece yılbaşı olması sebebiyle diyeti bozacak liste arkadaşlarım varsa eğer sözüm onlara.
Benim ve diğer arkadaşların hakkına girmiş olursunuz bilin. Ben kutlamıyorum kutlayana da saygı duymuyorum açıkçası. Ama kutlayacaksanız da yemeyin yemeyin yemeyin.
Zipzip- kusura bakma kaptanım ulusa sesleniş gibi oldu ama listede oldugum için söz hakkına sahip olduğumu düşündüm. Kizmazsin umarım
Ya sen süper bi kızsın yaşına göre olgunluğun ve ileri görüşlülüğü harikulade maaşallah.. bi de ablalarına yardımcı olmaya çalışıyorsun ya bayılıyorum sana...millet menüler nerde çoğu kisi ortada yok , aktif olmazsaniz kilo vermek icin motiveniz olmaz burdaki cogu kisi aktif değil ve menu yazmamış ben listede olmadığım halde menumu yazıyorum çünkü yazdıkça motive oluyorum siz neden yazmiyosunuz gelmiyosunuz
Çerez ve peynir ( Karatay diyeti)of cok bunaldim sınav stresinden herseye saldirasim var tutuyorum kendimibu aksam napicam tatlilar çerezler yersem durduramam derse dalayim bari gece
Haklisin canım özellikle listede olanlar kacamak hakkına sahip değillerZipzip- happy_mom_ Nego Bonus çok teşekkür ederim kızlar.
Bu arada bu gece yılbaşı olması sebebiyle diyeti bozacak liste arkadaşlarım varsa eğer sözüm onlara.
Benim ve diğer arkadaşların hakkına girmiş olursunuz bilin. Ben kutlamıyorum kutlayana da saygı duymuyorum açıkçası. Ama kutlayacaksanız da yemeyin yemeyin yemeyin.
Zipzip- kusura bakma kaptanım ulusa sesleniş gibi oldu ama listede oldugum için söz hakkına sahip olduğumu düşündüm. Kizmazsin umarım
Bir gelin ancak bu kadar güzel anlatıla bilirSağlam bi kahvaltı yaptım şimdi meyve yiyim okuldan sonra geline gidicem kızları buluşturcaz kız partisi :)) banada sebze haşlamış yiğenlerimin anası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?