- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Pazartesi başlasan.. 3 hafta işte geçiyo..9 gün de bıraktım tekrar niyetim varda nasıl ne zaman bilmiyorum hippo bildiğim herşeyi unuttum sanki malca davranıyorum
Bonus ben sana bi kez daha söyledim sanki.. söylerken de yanlış anlarsın diye çekiniyorum aslında... ama bi kaç kişi gördüm obezite ameliyat olan, öyle güzeldi ki fizikleri özendim. Ne kadar kilo versem belim kalın mesela onlarınki gibi değil... çok kilolu olsam diyetle uğraşmaz ben kesin obezite ameliyatı araştırırdım gibi geliyor... çünkü 40 kilo vermek hele hele sabitlemek hiç kolay değil. Ama seni yanlış yönlendirmek de istemem. Seni çok seviyorum, üzülmeni istemiyorum o yüzden yazdım canım....
Alex yavruşum ismi de pek havalı.Ooo harikasiniz
Bende napim dersler fena degil bugün calisiyorum yarin unutuyorum şu tarihi bu ara ona taktim halledicem
Minik kusum da napsin iyice alisti portakal falan yerken rahat birakmiyo o da yemek istiyo ablasi
Ismini alex koyduk( ben gs liyim esim fb li )
Bonus ben sana bi kez daha söyledim sanki.. söylerken de yanlış anlarsın diye çekiniyorum aslında... ama bi kaç kişi gördüm obezite ameliyat olan, öyle güzeldi ki fizikleri özendim. Ne kadar kilo versem belim kalın mesela onlarınki gibi değil... çok kilolu olsam diyetle uğraşmaz ben kesin obezite ameliyatı araştırırdım gibi geliyor... çünkü 40 kilo vermek hele hele sabitlemek hiç kolay değil. Ama seni yanlış yönlendirmek de istemem. Seni çok seviyorum, üzülmeni istemiyorum o yüzden yazdım canım....
Çocuğuna ve sana acil şifalar diliyorum sidelyacim. Ben de seni seviyorum kuzum. Vücudun çok yorgun düşmüş. Hastalık kaçınılmaz olmuş. Kışın sarımsaklı limonlu tavuk suyu çorbası bulabilirsen organik köy tavuğu ndan pişir iç canim...Günaydın kızlar. Birkaç gündür giremiyorum. Küçük oğlum hasta günlerdir gece uykusu yok ben de çok yorgun düştüm hastalandım.
Uykusuz, hasta ve yorgunum. Menü de bildiremedim spor da yapamadım. Ama bozmadım diyeti. Herşey yolunda. Bugün menü paylaşıcam inşallah
Seviyorum sizi
senin yorumlarin guzel canim ya ve bence herkes cok memnun eger musaitsen yine eskisi gibi yorumlasan ben cok mutlu olurumYorumlarım canım
Bizde kutlamiyoruz canim o yuzden no problemsabrediyorum biz de yilbasi kutlamayiz ama cevremdekiler biseyler hazirlayip alinca yiyolar ya canim cekiyo bende problem bu aslinda gerçi hepimizin problemi
Canim benim bikac sey soylicem sana samimiyetine guvenerekeskiden 5 vakit namazimi kilardim ay simdi hüzünlendim bahaneler koydum araya yeniden baslicam ya sabah erken kalkip uykulu halde abdest almayi namazları kilma telasimi hatirladim
Gecmisten yeni ciktik kafam bi kazanYonahime
@rishrose
@snglmlk
@SchonerDuft
Elhan
@s i d e l y a geçmiş olsun sizede
@malii Sen naptın iyileştin mi gülo
Ne guzel yazmissin oyle agzin bal yesin dicem de kacamak olurZipzip- @happy_mom_ @Negohatun Bonus çok teşekkür ederim kızlar.
Bu arada bu gece yılbaşı olması sebebiyle diyeti bozacak liste arkadaşlarım varsa eğer sözüm onlara.
Benim ve diğer arkadaşların hakkına girmiş olursunuz bilin. Ben kutlamıyorum kutlayana da saygı duymuyorum açıkçası. Ama kutlayacaksanız da yemeyin yemeyin yemeyin.
Zipzip- kusura bakma kaptanım ulusa sesleniş gibi oldu ama listede oldugum için söz hakkına sahip olduğumu düşündüm. Kizmazsin umarım
ay cok teşekkür ederimYa sen süper bi kızsın yaşına göre olgunluğun ve ileri görüşlülüğü harikulade maaşallah.. bi de ablalarına yardımcı olmaya çalışıyorsun ya bayılıyorum sana... ❤
ben aksam corbami icip öğünü kapatacağım yaa cerez de yemicem , zayiflayinca yerim dediğiniz gibi sıradan bir gun :))Çerez ve peynir ( Karatay diyeti)
İşte benim de gözümde büyüyor senin Aydın’a o kadar kiloyu vermek herhalde o yüzden kolayına kaçıyorum......Yok canım niye yanlış anliyim hele senin gibi birini ❤ ailem hiç istemiyor çok karşılar ameliyata. Verebiliyorsun diyolar.
Ameliyatlı arkadaşım var çok güzelleşti ama çokta zorluk yaşadı en iyisi kendin vermek diyor. Bi ara çok düşünüyodum sonra çıkardım aklımdan ameliyatı.
Burda hippo var mali var çok kilo verenler. Op dan sonrada yine eskisi gibi yense alınıyor
evet canim cok haklisin cok tesekkur ederim zaten günde 1 saatini almiyor insanjn nelere vakit harcıyoruz bir okul sinavina bile calisiyoruz ama asil imtihana hazırlanmıyoruz bugun kendime geldim akşam da tesbih salavat ibadet etmeyi istiyorum hem tövbe edeceğim burda bugun bilinclendim vallahisenin yorumlarin guzel canim ya ve bence herkes cok memnun eger musaitsen yine eskisi gibi yorumlasan ben cok mutlu olurum
Bizde kutlamiyoruz canim o yuzden no problem
yahu omrumuz bi yil daha kisaldi bunun nesini kutlicazmillet bi garip
Canim benim bikac sey soylicem sana samimiyetine guvenerek
Bahaneler gozumuzu kapatip ebedi aleme gidince gecerli olmayacak ilk hesap namazdan olacak
En acisida su ki hani ilerde kilarim psikolojisi varya e yarin ölmeyecegimiz ne malum:/
Sana tavsiyem hemen simdi baslaman bunu birtek vakit bile ertelememen.
Gecmisten yeni ciktik kafam bi kazan
Bu kalpli emojiyi neye borcluyum
Ne guzel yazmissin oyle agzin bal yesin dicem de kacamak olur
su kutlayana da saygi duymuyorum kismina tamamen katiliyorum
İşte benim de gözümde büyüyor senin Aydın’a o kadar kiloyu vermek herhalde o yüzden kolayına kaçıyorum......
Bu ameliyat topiği varsa oraya bi bak istersen benim duyduğum yemek isteseler de mide küçük ya yiyemiyorlar sanki... evet hippo verip az bi kısmını geri almış bi de di mi? Eski haline göre çok az kilosu herhalde....
Khvaltida bir corba icmisim2 gun acikmam bence oyle doyurucu bi sey
ne corbası heleKhvaltida bir corba icmisim2 gun acikmam bence oyle doyurucu bi sey
Dün öyle bir film izledim cook güzeldi. Şovalyenin bir tanesi kardeşim olsunKız sen ne diyorsun, eşim izin verse ben cam ağacı alıp süsleyeceğimen sevdiğim filmler Noel filmleri Biz de evdeyiz de iste dün bir seyler aldırdım, dünden beri akşam olsa diye dolabı açıp kapatıyorum. Kılarım akşam namazımı, yerim azıcık sohbet muhabbet, yatsıyı kılar yatarım
Yeterki iSte verebilirsin canım ablam benden bir yas büyük 97den 67 ye kadar düştü kendı çabalarıyla sonrasinda sigarayı bıraktı 2_3 kilo aldi ama sabit koruyor kilosunuYok canım niye yanlış anliyim hele senin gibi birini ❤ ailem hiç istemiyor çok karşılar ameliyata. Verebiliyorsun diyolar.
Ameliyatlı arkadaşım var çok güzelleşti ama çokta zorluk yaşadı en iyisi kendin vermek diyor. Bi ara çok düşünüyodum sonra çıkardım aklımdan ameliyatı.
Burda hippo var mali var çok kilo verenler. Op dan sonrada yine eskisi gibi yense alınıyor
Dün öyle bir film izledim cook güzeldi. Şovalyenin bir tanesi kardeşim olsuncok yakışıklı günümüze geliyor. Original ismi knight diye başlıyordu ...unuttum vizyon filmlerinden ...istersen evden bakar söylerim tosbiğim.
Leblebi ye kütür kütür ele hoşşşay cok teşekkür ederimcok mutlu oldum okuyunca
ben aksam corbami icip öğünü kapatacağım yaa cerez de yemicem , zayiflayinca yerim dediğiniz gibi sıradan bir gun :))
Ezem ne çorbası yapmış sana de bakammKhvaltida bir corba icmisim2 gun acikmam bence oyle doyurucu bi sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?