Icinde her turlu tahili olan bi corbaEzem ne çorbası yapmış sana de bakamm
Sigara kilomu verdiriyo çogaltayımYeterki iSte verebilirsin canım ablam benden bir yas büyük 97den 67 ye kadar düştü kendı çabalarıyla sonrasinda sigarayı bıraktı 2_3 kilo aldi ama sabit koruyor kilosunu
Soylediklerimiz bosuna gitmeyecekse ne mutlu bize canimevet canim cok haklisin cok tesekkur ederim zaten günde 1 saatini almiyor insanjn nelere vakit harcıyoruz bir okul sinavina bile calisiyoruz ama asil imtihana hazırlanmıyoruz bugun kendime geldim akşam da tesbih salavat ibadet etmeyi istiyorum hem tövbe edeceğim burda bugun bilinclendim vallahi @mavitosbik07 sagolsun sen sagolasin vesile oldunuz
yaa cok tesekkurlerKalpleri aklıma gelmene borçlusun.
tutmac corbasi olabilir mi acaba adini bilmiyorumne corbası helebelki bende yaparim bugun biter corbam icimden brokoli agaclari cikacak
İtme çorbası ezem sizden bıkmış hergün yemek yapmaya önünüze bunu itelemişIcinde her turlu tahili olan bi corbanohutu mercimegi yogurdu ne desen var adini bilmiyorum
Tutmaç çorbasında yeşil mercimek erişte var cahilSoylediklerimiz bosuna gitmeyecekse ne mutlu bize canim❤yaa cok tesekkurlerhayir bide en basa yazmissin ❤
tutmac corbasi olabilir mi acaba adini bilmiyorum
AaaaAynen op lularda alabiliyor ömür boyu dikkat gerekiyor. Tüp mide grubu var takip ettiğim kk da değil.
Mide küçülmesi kısa bir zaman sonra yine aynı yiyebiliyor kilo alabiliyorlar
Aaaaben zannediyorum ki mide küçük ya bi daha da fazla yiyemiyorlar hiç.... üç beş kiloyu bile vermekte ve korumakta zorlanan benim gibi tembellere göre tam diye düşünmüştüm.....
Sigara içiyor muydunSigara kilomu verdiriyo çogaltayım
Heh o isteTutmaç çorbasında yeşil mercimek erişte var cahil
Benim akrabam 110 kiloydu amaliyat oldugu hafta öldü bağırsakları kurumuş öyle şeylerden uzak durulması lazım en güzeli iradeye sahip çıkarak bende senin kilondaydım bak hemde hiç hazır değilken aniden başladım kuzum sende yaparsın birlikte yaparız hep beraber listeyi özelden attım sana bi göz atYok yok olurmu revizyon ameliyatı oluyor bide oplu olan biri kilo alırsa.
Yaa neyin oluyodu ki canimBenim akrabam 110 kiloydu amaliyat oldugu hafta öldü bağırsakları kurumuş öyle şeylerden uzak durulması lazım en güzeli iradeye sahip çıkarak bende senin kilondaydım bak hemde hiç hazır değilken aniden başladım kuzum sende yaparsın birlikte yaparız hep beraber listeyi özelden attım sana bi göz at
Dış gebelikten sonra içmeye başladım önceleri külünden nefret ederdim elimi sürüp yıkayamazdım kül tablasınıSigara içiyor muydun
Verdirmiyor canım ablam icerken de kilosu vardı
Yemegi azalttı,abur cubur u hayatından cikartti
Kız tutmaçta nohut olmazHeh o iste
Eriste de var ama cok az kimmis cahil
Annemin kuzeninin kızı 32 yaşında 1 oğlu bir kızı vardı bizde çok üzüldük hemde özel hastanede olduYaa neyin oluyodu ki canim
Cok uzuldum
Bırakırsın insallah canımDış gebelikten sonra içmeye başladım önceleri külünden nefret ederdim elimi sürüp yıkayamazdım kül tablasını
İstesem bırakırım aslında çok tiryaki değilim günde 3 yada 4 taneBırakırsın insallah canım
leblebi yedim bugün cok tok tutuyor hahahahaLeblebi ye kütür kütür ele hoşşş
Soylediklerimiz bosuna gitmeyecekse ne mutlu bize canim❤yaa cok tesekkurlerhayir bide en basa yazmissin ❤
tutmac corbasi olabilir mi acaba adini bilmiyorum
The Knight Before Christmas canım...masal tadında gerçekten...Söyle elhanim, sevinirim. Çocukluğumdan beri böyle masalsı seyleri seviyorum
Dark çok güzel yaatiyeyi bitirdim bugün, muhafizdan daha kaliteli oldugu kesin dark dizisine ozenmisler biraz sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?