Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Soylediklerimiz bosuna gitmeyecekse ne mutlu bize canim
Kalpleri aklıma gelmene borçlusun.
yaa cok tesekkurler hayir bide en basa yazmissin
ne corbası hele belki bende yaparim bugun biter corbam icimden brokoli agaclari cikacak
tutmac corbasi olabilir mi acaba adini bilmiyorum

Elhan Abla açık lise sınavını demeyi unuttum sana hiç çalışamadım rahatsızlıklar ehliyet kursu derken.
Ve türk dili edebiyatını 45 le anca kapamışım
En yüksek puanlarım din dersleri sağlık ve trafik, demokrasi ve insan hakları bide ingilizce.

Biyoloji fizik 50. Öyle yani aklımda kalanlar en azından boş geçti diye üzülmedim.

Matematikten bahsetmedim farkındaysan o niye varsa

Aynen op lularda alabiliyor ömür boyu dikkat gerekiyor. Tüp mide grubu var takip ettiğim kk da değil.
Mide küçülmesi kısa bir zaman sonra yine aynı yiyebiliyor kilo alabiliyorlar
Aaaa ben zannediyorum ki mide küçük ya bi daha da fazla yiyemiyorlar hiç.... üç beş kiloyu bile vermekte ve korumakta zorlanan benim gibi tembellere göre tam diye düşünmüştüm.....

Aaaa ben zannediyorum ki mide küçük ya bi daha da fazla yiyemiyorlar hiç.... üç beş kiloyu bile vermekte ve korumakta zorlanan benim gibi tembellere göre tam diye düşünmüştüm.....

Yok yok olurmu revizyon ameliyatı oluyor bide oplu olan biri kilo alırsa.

Yok yok olurmu revizyon ameliyatı oluyor bide oplu olan biri kilo alırsa.
Benim akrabam 110 kiloydu amaliyat oldugu hafta öldü bağırsakları kurumuş öyle şeylerden uzak durulması lazım en güzeli iradeye sahip çıkarak bende senin kilondaydım bak hemde hiç hazır değilken aniden başladım kuzum sende yaparsın birlikte yaparız hep beraber listeyi özelden attım sana bi göz at

Yaa neyin oluyodu ki canim
Cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…