- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Cnm benim kilom birinci çocuktan sonra ortalama 87 flndı.. 3 aşağı 3 yukarı... en fazla 95ti.. en az 83.. sonra ikinciyi doğurunca düşük tehlimemdenden yattım 110 ile doğuma girdim. Oğlum 6 aylık olunca 102 ile diyete başladım. Yani ben uzun yıllar 100 kilolarda yaşamadım. Yeni kiloydu.. 2 ayda 93 e düştüm zaten. Sonrasında 1 sene içinde yavaş yavaş 73e sonra az daha dikkatle 65e düştüm. Ama 65e 1 haftalık açlıkla gördüm. 67-68de 1 korudum. Sonra ilaçlar bilmem ne derken 75e çıktım. 6 ay falanlık bir süreç bu.. Şimdi geri 6lara düşmek için uğraşıyorum işte.. ama bende yeme atakları, gece yemeleri falan hiç olmadı şükür..İşte benim de gözümde büyüyor senin Aydın’a o kadar kiloyu vermek herhalde o yüzden kolayına kaçıyorum......
Bu ameliyat topiği varsa oraya bi bak istersen benim duyduğum yemek isteseler de mide küçük ya yiyemiyorlar sanki... evet hippo verip az bi kısmını geri almış bi de di mi? Eski haline göre çok az kilosu herhalde....
Yaa hugh jackmanın filmi.. büyülü çift.. 2001 yapımı değil mi? Yıllar önce izlemiştim ve o filmde bu adama hayran olmamak elde değil çok asilDün öyle bir film izledim cook güzeldi. Şovalyenin bir tanesi kardeşim olsuncok yakışıklı günümüze geliyor. Original ismi knight diye başlıyordu ...unuttum vizyon filmlerinden ...istersen evden bakar söylerim tosbiğim.
dark kesinlikle coook guzel.Dark çok güzel yamuhafız çocuk filmi gibi hiç beğenmedim ben onu
bilmiyorum ki size adi yok dedim dimiKız tutmaçta nohut olmaz
Yaa cok gencmis yazik:/ o cocuklar perisan olmuslardirAnnemin kuzeninin kızı 32 yaşında 1 oğlu bir kızı vardı bizde çok üzüldük hemde özel hastanede oldu
Aaa aynı film değişmiş ama konusu aşağı yukarı aynı..The Knight Before Christmas canım...masal tadında gerçekten...
Bebeğim 21 Kasım' da gösterime girdi. Dediğini merak ettim bak.Yaa hugh jackmanın filmi.. büyülü çift.. 2001 yapımı değil mi? Yıllar önce izlemiştim ve o filmde bu adama hayran olmamak elde değil çok asil
Canım bende iki öğün yiyorum ama aralarda az kuru yemiş,hurma yada 1 meyve yiyorum sadece aksm yemeğinden sonra hiç bisey yemiyorum sen kahvaltıdan sonra hiç mi bisey yemiyosunHepinize yazmış olayım bu 2 öğüne geçmeyi bıraksam mı diye bende düşünüyorum çünkü doymuyor değilim yani doyuyorum aslında ama çok huzursuz hissedip bişeyler yesem bu sefer 2 öğünü bozdum diye pişmanlık yaşıyorum.
Ama oruç gibiykende midemin ne kadar sakin ve huzurlu olduğunu biliyorum.
Haha tabi kaynanamlar rahat birakmadi sürekli gidip gelmek yatiya kalmak istiyolar ama bu ara mesafe koyduk baya . anladi galiba ne onlar ariyo ne ben ariyorumCnm demek ki büyük sıkıntılar yok çok şükürbiz 3 ayda boşanmak üzereydik
Ne güzel seslendin öyle ben takimda degilim benim de dikkat edesim geldiZipzip- @happy_mom_ Nego @Bonus çok teşekkür ederim kızlar.
Bu arada bu gece yılbaşı olması sebebiyle diyeti bozacak liste arkadaşlarım varsa eğer sözüm onlara.
Benim ve diğer arkadaşların hakkına girmiş olursunuz bilin. Ben kutlamıyorum kutlayana da saygı duymuyorum açıkçası. Ama kutlayacaksanız da yemeyin yemeyin yemeyin.
Zipzip- kusura bakma kaptanım ulusa sesleniş gibi oldu ama listede oldugum için söz hakkına sahip olduğumu düşündüm. Kizmazsin umarım
Epeydir izlemiyordum dizi, ben sinema izlerim genelde. Dark a yeni başladım 5.bölümdeyimdark kesinlikle coook guzel.
muhafızda oyuncular berbat otesiydi bence de . asiri yapmacık ve oturmamisti karakterler, Atiye de cok iyi diyemicem ama muhafizdan daha iyi ve darka da benziyor. hangi dizileri izliyorsun ,netflix alacağım ben zaten cok dizi izleyen biriyim
Adı neydi hatırlıyor musunAaa aynı film değişmiş ama konusu aşağı yukarı aynı..
Büyülü çift adıAdı neydi hatırlıyor musun
Hic sorma abla valla evin tozunu alirken telefon elimde video acık kulak asinaligi olsun diyeAlex yavruşum ismi de pek havalı.Saglikli olsun adıyla yaşasın. Youtubede ilgili videolar izliyorsun di mi... yemek yaparken dahi aç tüyolar veriyorlar bir taraftan.
darktan sonra tavsiyemdir altered carbon izle :)Epeydir izlemiyordum dizi, ben sinema izlerim genelde. Dark a yeni başladım 5.bölümdeyim
Tamam canım not edeyimdarktan sonra tavsiyemdir altered carbon izle :)
Baktım şimdi +18 miş odarktan sonra tavsiyemdir altered carbon izle :)
The Knight Before Christmas canım...masal tadında gerçekten...
Her gün çözmek pratikligini artırır canım. 4-6 yanlış fena sayılmaz. Türkçe gününde cozebildigin kadar çözmeye devam et. Paragrafta fulleten teknikler var detaylara takılmadan kısa yolları gösteriyor izledin miHic sorma abla valla evin tozunu alirken telefon elimde video acık kulak asinaligi olsun diyeartik temmuza kadar basa sarip tekrar etcem sürekli tekrarla biraz daha oturuyo.
Bu arada bisey sormak istiyorum
Ben paragrafta türkcede iyiydim ama paslanmisim tabi uzun zamandir cozmeyince. 4 6 yanlis arasi cikiyo 30 sorudansimdi paragraf icin sence hergun 10 ar 20ser soru cozmek mi mantikli yoksa atiyorum haftada 2 gun turkce gunumse o gunler 200 soru birden cozmek mi daha mantikli? Yardim eder misin ögretmenim
Yaa hugh jackmanın filmi.. büyülü çift.. 2001 yapımı değil mi? Yıllar önce izlemiştim ve o filmde bu adama hayran olmamak elde değil çok asil
Bi tane youtube da rüştü hoca varmis onu izledim evet guzel taktikleri vardi baska video tavsiyesi varsa alirimHer gün çözmek pratikligini artırır canım. 4-6 yanlış fena sayılmaz. Türkçe gününde cozebildigin kadar çözmeye devam et. Paragrafta fulleten teknikler var detaylara takılmadan kısa yolları gösteriyor izledin mi
Amin canım inşallahValla duygularıma tercüman oldun bu güne kadar yedikte ne oldu WC sevindi yediklerimiz migdede kalmadı yine acıktık ye ye nereye kadar valla ayağımın ağrısı geçti çünkü ağırlığı kaldıramıyordu herşeyin fazlası zarar onun bile hesabı var efendimiz evde yiyecek olmadığı zaman oruç tutarmış nasıl böyle bir ümmet olduk anlamıyorum herşeyimiz var saglıgımız yerinde hamdolsun her evde sıkıntı var olmayan kimse yok kimse ben dört dötlügüm diyemez desene yalan kendimizide düşünmemiz lazım bizi bizden fazla düşünen kimse olmaz hep böyle genç kalmıycaz malesef yaşlılıgada yer bırakmak lazım Allah sonumuzu hayır etsin inş Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?