Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm benim kilom birinci çocuktan sonra ortalama 87 flndı.. 3 aşağı 3 yukarı... en fazla 95ti.. en az 83.. sonra ikinciyi doğurunca düşük tehlimemdenden yattım 110 ile doğuma girdim. Oğlum 6 aylık olunca 102 ile diyete başladım. Yani ben uzun yıllar 100 kilolarda yaşamadım. Yeni kiloydu.. 2 ayda 93 e düştüm zaten. Sonrasında 1 sene içinde yavaş yavaş 73e sonra az daha dikkatle 65e düştüm. Ama 65e 1 haftalık açlıkla gördüm. 67-68de 1 korudum. Sonra ilaçlar bilmem ne derken 75e çıktım. 6 ay falanlık bir süreç bu.. Şimdi geri 6lara düşmek için uğraşıyorum işte.. ama bende yeme atakları, gece yemeleri falan hiç olmadı şükür..

Yaa hugh jackmanın filmi.. büyülü çift.. 2001 yapımı değil mi? Yıllar önce izlemiştim ve o filmde bu adama hayran olmamak elde değil çok asil

Dark çok güzel ya muhafız çocuk filmi gibi hiç beğenmedim ben onu
dark kesinlikle coook guzel.
muhafızda oyuncular berbat otesiydi bence de . asiri yapmacık ve oturmamisti karakterler, Atiye de cok iyi diyemicem ama muhafizdan daha iyi ve darka da benziyor. hangi dizileri izliyorsun ,netflix alacağım ben zaten cok dizi izleyen biriyim

Yaa hugh jackmanın filmi.. büyülü çift.. 2001 yapımı değil mi? Yıllar önce izlemiştim ve o filmde bu adama hayran olmamak elde değil çok asil
Bebeğim 21 Kasım' da gösterime girdi. Dediğini merak ettim bak. bakicam ona da.
Kısaca
Bir büyücünün Noel tatili sırasında günümüz Ohiosu’na ışınladığı Orta Çağ şövalyesi Sir Cole (Josh Whitehouse), aşkta hayal kırıklığı yaşamış olan akıllı ve iyi kalpli lise fen bilgisi öğretmeni Brooke (Vanessa Hudgens) ile arkadaş olur.Sonrasi sürpriz

Canım bende iki öğün yiyorum ama aralarda az kuru yemiş,hurma yada 1 meyve yiyorum sadece aksm yemeğinden sonra hiç bisey yemiyorum sen kahvaltıdan sonra hiç mi bisey yemiyosun

Cnm demek ki büyük sıkıntılar yok çok şükür biz 3 ayda boşanmak üzereydik
Haha tabi kaynanamlar rahat birakmadi sürekli gidip gelmek yatiya kalmak istiyolar ama bu ara mesafe koyduk baya . anladi galiba ne onlar ariyo ne ben ariyorum insan zaten bi düzen oturtmaya alismaya calisiyo bide baskalarinin sen gelinimizsin hadi kölelik yap dusuncesini cekemiyo gercekten bizim de cok buyuk tartismalarimiz oldu yani ister istemez onlar yüzünden. Annem daha bi kere geldi evime kaynanam masallah hayir tüm gun oturuym ders calisiym aslinda sıkıcı da yani napcaksinki gelip dimi ama iste
neyse sen bi dokundun bin ah isittin gibi oldu kusura bakma canim
Ne güzel seslendin öyle ben takimda degilim benim de dikkat edesim geldi bende kutlamiyorum ama benim her aksam klasik atistirmalarim

Epeydir izlemiyordum dizi, ben sinema izlerim genelde. Dark a yeni başladım 5.bölümdeyim

Alex yavruşum ismi de pek havalı. Saglikli olsun adıyla yaşasın. Youtubede ilgili videolar izliyorsun di mi... yemek yaparken dahi aç tüyolar veriyorlar bir taraftan.
Hic sorma abla valla evin tozunu alirken telefon elimde video acık kulak asinaligi olsun diye artik temmuza kadar basa sarip tekrar etcem sürekli tekrarla biraz daha oturuyo.
Bu arada bisey sormak istiyorum
Ben paragrafta türkcede iyiydim ama paslanmisim tabi uzun zamandir cozmeyince. 4 6 yanlis arasi cikiyo 30 sorudan simdi paragraf icin sence hergun 10 ar 20ser soru cozmek mi mantikli yoksa atiyorum haftada 2 gun turkce gunumse o gunler 200 soru birden cozmek mi daha mantikli? Yardim eder misin ögretmenim

Her gün çözmek pratikligini artırır canım. 4-6 yanlış fena sayılmaz. Türkçe gününde cozebildigin kadar çözmeye devam et. Paragrafta fulleten teknikler var detaylara takılmadan kısa yolları gösteriyor izledin mi

Bak iyice meraklandım, günler uzadı ya biraz, vakit kalır artık izlemeye

Bi tane youtube da rüştü hoca varmis onu izledim evet guzel taktikleri vardi baska video tavsiyesi varsa alirim
Yani sürekli diyosun tamam o zaman

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…