Bilmiyorum ya 2 ileri 1 geri cok canim sıkkınGel kız gel neden bu hafta işler kesatmı hiçmi gitmedi geçen hafta ya göre
Tebrik ederim darısı başıma ben 40 bedeni ne zaman giycem acabaTesekkur ederim cnm ❤
Al bebem senin olsun ne demek
Wc problemin varmı ondan ola bilirBilmiyorum ya 2 ileri 1 geri cok canim sıkkın
Yaaa çok hemde nasılVuhhu eniste güzel siir okuyodur
Normal canım türkiyemin cnim romantik erkekleriYaaa çok hemde nasılo ancak edebiyat parçalar
Bi tanede bizim evde var ondanNormal canım türkiyemin cnim romantik erkekleribenim esim de acayiptir odunluk konusunda
Ben de diyetimden sonra ilk defa ciktim alisverise 42 aldin bol geldi bir de 40 deneyeyim dedim olduTebrik ederim darısı başıma ben 40 bedeni ne zaman giycem acabaxxl giydigim eşofman artık L beden oldu aldığım tunikler standart bedendi henüz üst tarafımın bedenini bilmiyorum
Ben burdayimHeyyyyyy millet nerdesiniz
Güncel kilon kaçtı senin bacıBen de diyetimden sonra ilk defa ciktim alisverise 42 aldin bol geldi bir de 40 deneyeyim dedim oldum bedenlerinde bazilari oldu bazilarinin modeline gire basenimi biraz sardi ama 2-3 kg sonra o modellerde tam olurdu
Tek kaldım diye gorgdummmBen burdayim
Yok yok qorqmaaTek kaldım diye gorgdummm
2012 nin konusunu nerden buldunYonahime şimdi bdv de bi konu gördüö 2012 nin konusu 15 günlük diyet programı var bayanın biri sporsun 1.haftada 3.5 kilo vermiş kafama yattı aslında denesekmi
78 kiloyum cnmGüncel kilon kaçtı senin bacı
Kenacort krem çok iyi ağız içi ve doş yaralar birebir kızım tırmağıyla dudağımı içine kadar parçalamıştı 1 günde geçirdiIyi geceler kızlar çok hastayım ağzımın ici ve dışı yara hiç bisey yiyemedim su bile içemiyorum menüde oyuzden yazmdim yazicak kadar bisey yemedim öpüyorum herkesi ❤
Allahim deminden beri gülme krizine girdim dikkat cekmek icin kafeste baş aşagı durup feryat fiyan bagiriyo bana baktirmak icinkusum da benim gibi psikopat basini asagi sarkitip atliyo sonra geri yukari cikiyo
Eki Görüntüle 2571600 Eki Görüntüle 2571601
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?