Noldu kim yaptı ne yaptı nerde
Canım hayırlı olsun yeni cicilerin. Maşallah bugünleri de gördük. Darısı tüm isteyen arkadaşlara.Ben de diyetimden sonra ilk defa ciktim alisverise 42 aldin bol geldi bir de 40 deneyeyim dedim oldum bedenlerinde bazilari oldu bazilarinin modeline gire basenimi biraz sardi ama 2-3 kg sonra o modellerde tam olurdu
Allah şifa versin canım. Vitamin değerlerin düşmüş bayağı...evin durumu da canını sıkıyor. Biraz aldirmasan keşkeIyi geceler kızlar çok hastayım ağzımın ici ve dışı yara hiç bisey yiyemedim su bile içemiyorum menüde oyuzden yazmdim yazicak kadar bisey yemedim öpüyorum herkesi ❤
Bebeğim inşallah aynı sürprizi senden de duyarım. Çok sevindim Asibem için...geçen sene ilk 40 bedene girdiğimde ben de inanılmaz derecede mutluydum. Sonra 38 olunca alışıyorsun. Hadi 36 diyorsun sonu yok bunun...Elhan ablaaa bak bak neler var burda sürprizi kaçırdın
Tosbikim fragman miydi bunlarBen ne okudum böyle
Elhanim seni bırakmam ben, ruhuma dokundun bir kere
Cücüğüm tosbiği belki durdururum kıyamaz dedim ama hiç sallamadı beni.Gecmis olsun canim
Cumlemizden canim
abla dur gitme yapma bunu kendine
Durun gitmeyin 200 gr icin degmez mapusa girmeye
Gidicim bacım ordaki sevmediğim hatunlara dalacagim inan...Abla dur ya nereye zati takımda kimse kalmamış bide seni kaybetmeyelim mahpusluk zor gitme bak küçük sözü dinle
Cücüğüm balım happymom bacım Azeri Türkü.. aynı soruyu ben ona sormuştum. Gerçekten çok temiz bir Türkçesi var.Abla sen azerisinya nasil bu kadar güzel konusuyosun türkceyi yani yanlis anlama demek istediğim asil türkce azeri türkcesiya zaten. Mesela azeri bi kisi yanimda konusunca ben hic anlamiyorum arada baya fark var.
Gerci türkce öğretmenisin ama ilk türkiyeye geldigin zamanlar zorlandin mi
Gerçekten mi bilmiyordum eşinin edebiyatla uğraştığını...Benim eşim de coğrafya öğretmeni.Elhan ablam edebiyat öğretmeni eşimin meslektaşı
Kandırıkçı dur o zaman free listede. Karışan görüşen mi var ? Kendimle olmak için buraya takılıyorum emin ol. Rehabilitasyon merkezi halt yemiş. Ruhlarımız her türlü cikardan yalandan uzak muhabbet ediyoruz. Arada bir delilik yapsam da abla diye bağrına basan büyük yürekli kızlar var burada. Arada bir muhabbete gelirim diyenler gelmiyor zamanla...sen de öyle yapacaksın di miElhanim seni bırakmam ben, ruhuma dokundun bir kere
Gitmesi hiç caiz değil bence de bonusum. Haklısın bitanemCaiz değil bi kere
Gecmis olsun cnmIyi geceler kızlar çok hastayım ağzımın ici ve dışı yara hiç bisey yiyemedim su bile içemiyorum menüde oyuzden yazmdim yazicak kadar bisey yemedim öpüyorum herkesi ❤
Yaaa balmısın sen yerim onu görünce istemsiz gülümsedim
Voşşşş ohaa
Tesekkur ederim abla ❤❤❤❤Canım hayırlı olsun yeni cicilerin. Maşallah bugünleri de gördük. Darısı tüm isteyen arkadaşlara.
Gecmis olsun cnm halanaİyi geceler ❤
Eşim evdeydi bakacağımız şeyler vardı dışardaydık.
Akşamda kuzendeydim moral ziyaretinde.
Birde halam ameliyat olucak onu gittim gördüm.
Nassıl geçmiş bugün bilmiyorum bu saat olmuş
Amin cnm insallah. Cok gecmis olsun ❤Kimse kalmamış. Saat epey olmuş tabi.
Oğlumun hastalık atak yaptı ateşi birden bire yeniden yükselmeye başladı. Ateş düşürücüye rağmen düşmüyor. Ben de iyi değilim. Yarın kontrole götüreceğiz oğlanı. Ordan da doğru anneme gitcem 2 gün kalayım diyorum. Allah şifa versin bütün hasta çocuklara iclerinde benim yavruma da
Teşekkür ederimmAmin cnm insallah. Cok gecmis olsun ❤
Çtl okuyor abla son sınıf kaç kere söylemiştim sana aslında unuttun demekkiCücüğüm tosbiği belki durdururum kıyamaz dedim ama hiç sallamadı beni.
Gidicim bacım ordaki sevmediğim hatunlara dalacagim inan...
Cücüğüm balım happymom bacım Azeri Türkü.. aynı soruyu ben ona sormuştum. Gerçekten çok temiz bir Türkçesi var.
Gerçekten mi bilmiyordum eşinin edebiyatla uğraştığını...Benim eşim de coğrafya öğretmeni.
Çok geçmiş olsun canım çocukların hastalığı Bizide çok etkiliyor malesef Rabbim şifa verwin tez zamanda inş AllahKimse kalmamış. Saat epey olmuş tabi.
Oğlumun hastalık atak yaptı ateşi birden bire yeniden yükselmeye başladı. Ateş düşürücüye rağmen düşmüyor. Ben de iyi değilim. Yarın kontrole götüreceğiz oğlanı. Ordan da doğru anneme gitcem 2 gün kalayım diyorum. Allah şifa versin bütün hasta çocuklara iclerinde benim yavruma da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?