- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Rabbim acil sifalar versin insallah hemen iyilesir yavrun bütün yavrularKimse kalmamış. Saat epey olmuş tabi.
Oğlumun hastalık atak yaptı ateşi birden bire yeniden yükselmeye başladı. Ateş düşürücüye rağmen düşmüyor. Ben de iyi değilim. Yarın kontrole götüreceğiz oğlanı. Ordan da doğru anneme gitcem 2 gün kalayım diyorum. Allah şifa versin bütün hasta çocuklara iclerinde benim yavruma da
sana da günaydın canım . nasılsınHerkese günaydın
Hasta olanlara geçmiş olsun. Bebişlere de sağlıklı günler diliyorum. Onlar da tez vakitte iyileşir inşallah.
Bende hep yapayım diyorum sonra yapmiyorumYa ben bi ara düzenli spor yapardım ama millet o kdr dillendirdi ki valla nazar oldum içimden gelmiyo..
Cnm bdv yüzünden ban yemiştir diye tahmin ediyorum.Daha az önce girdim eve kızımı aliyim yengesinden kahvaltı falan hak getire hafif boğazımda ağrıyo zaten.
@Negohatun sen nasıl oldun yazıcaktım kiiii ban mı yedi noldu ya
Cnm çok çok geçmiş olsun, acil şifalar olsun hem sana hemde minik kuzumaKimse kalmamış. Saat epey olmuş tabi.
Oğlumun hastalık atak yaptı ateşi birden bire yeniden yükselmeye başladı. Ateş düşürücüye rağmen düşmüyor. Ben de iyi değilim. Yarın kontrole götüreceğiz oğlanı. Ordan da doğru anneme gitcem 2 gün kalayım diyorum. Allah şifa versin bütün hasta çocuklara iclerinde benim yavruma da
Amin canım inşallahKızlar eski bir yıl daha geçti gitti, ömrümüzden kimbilir kaçıncı gün silindi. Yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, bereketli bir ömür ve tabi ki fit bir vücut getirsin inşallah
Bozulan düzenimle birlikte yeme alışkanlıklarım zaten çok kötüye gidiyordu, regl ile birlikte çılgınlar gibi abur cubur tükettim. İnşallah bugün itibarı ile kesmeye çalışıyorum.
Tünaydın canım ❤Tunaydin herkese
Ne guzel tarti oncesi takim eski enerjisini buldu
Bize derece yakisir 6.takim
Kolay gelsin canımSpordan geldim markete gittim şimdi hazırlık yapıyorum yarına akşama ancak gelirim aklım burda ama çok çalışmam lazım çokkkben kaçtım
Dikkat et canim 6lara geri donme:))Kızlar eski bir yıl daha geçti gitti, ömrümüzden kimbilir kaçıncı gün silindi. Yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, bereketli bir ömür ve tabi ki fit bir vücut getirsin inşallah
Bozulan düzenimle birlikte yeme alışkanlıklarım zaten çok kötüye gidiyordu, regl ile birlikte çılgınlar gibi abur cubur tükettim. İnşallah bugün itibarı ile kesmeye çalışıyorum.
Kolay gelsin canimSpordan geldim markete gittim şimdi hazırlık yapıyorum yarına akşama ancak gelirim aklım burda ama çok çalışmam lazım çokkkben kaçtım
Canim bu if tam olarak nedir yani beslenme tarzini falan da degistiriyor mudinlenmeye ihtiyacın varmış demekki canım :)
ilk defa yapıyorum bende 8/16 yapıyorum canım . ne kadar verdin peki bu şekilde .
Sinavinda basarilar canim:) tek seferde gecersin İnsAyyy günaydın yazacakken öğlen oldu yaa
Küçük kızım biraz hasta onunla ilgilendim gece sabah telefon elimde kafamı yastığa koydum 5-10 dk içim geçmiş telefon geldi 9 da direksiyon dersim varmış zor yetiştim dünden söyleseler olmazdı tabi
Yarın don dersim var pazar günüde sınav. Başka bir hocayla çalıştım bugün ve 2 kere dubaya değdim gerdi beni.
İşşşallah yarın kendi hocam olur
If aralıklı oruç anlamına geliyor canım sabah 10 da kahvaltı yapacaksın mesela akşamda yemeğini en son 5 de yiyeceksin .Canim bu if tam olarak nedir yani beslenme tarzini falan da degistiriyor mu
Arada ne yeniyor peki onlar da sınırlidir heraldeIf aralıklı oruç anlamına geliyor canım sabah 10 da kahvaltı yapacaksın mesela akşamda yemeğini en son 5 de yiyeceksin .
Akşam 5 den sonra sıvı çay kahve dışında birşey tuketmeyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?