Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım ❤
Kalktık Gulumse24 sabah telaşı.........Kahve içmeden uyanamayanlardan bir günaydın gelsin takımıma.......
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤
Herkese günaydın
Hasta olanlara geçmiş olsun. Bebişlere de sağlıklı günler diliyorum. Onlar da tez vakitte iyileşir inşallah.
Günaydın ablacım ❤

Heleee loyyyy loyyy loyyyy hayin yarrr çapkın yarrrr ley ley leyyyy leylimi ley yar leylimi ley yaaarrrrrr teyyyyyyy teyyyyyy
Kargalar kahvaltısını yapmamisken ne yedin içtin gece. Çok yorma kendini bugün şişmesin kaslar. Hüsrana ugramayalim yarın...Motoru sogut biraz ...

kızlar napyonuz 10 günlük listeye başladım if yapıyorum bakalım ne kadar başarabileceğim ilk defa yapıyorum
Koltukta oturup kaldım. Oğlum uyanmadan kalkıp Leslie yapmam lazım bir tembellik çöktü üzerimee , if çok güzel bir yöntem 1 aydan fazladır yapıyorum çokta memnunum. Çoğu zaman 6/18 yöntemini uyguluyorum aradada 4/20 oluyor. Sen nasıl yapıcaksın Açlık süren ne kadar ?

Ayyy günaydın yazacakken öğlen oldu yaa

Küçük kızım biraz hasta onunla ilgilendim gece sabah telefon elimde kafamı yastığa koydum 5-10 dk içim geçmiş telefon geldi 9 da direksiyon dersim varmış zor yetiştim dünden söyleseler olmazdı tabi

Yarın don dersim var pazar günüde sınav. Başka bir hocayla çalıştım bugün ve 2 kere dubaya değdim gerdi beni.
İşşşallah yarın kendi hocam olur

Elhan ablacim eniste ve sen benim ikinci ailem olur musunuz rica etsem bide matematikci bulsak o da cocuklardan briidir belki valla kpss de derece yaparim

Basarilar canim insallah gecersin gerilme ama en cok heyecan etkiliyo sonucu diyolar sinava girenler demesi kolay tabi ama.
Gecmis olsun minik kizina :)
Bende cok istiyorum ehliyet almayi ya şu sinav bi bitsin ilk isim kursa yazilmak olcak.

dinlenmeye ihtiyacın varmış demekki canım :)
ilk defa yapıyorum bende 8/16 yapıyorum canım . ne kadar verdin peki bu şekilde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…