Akademisyen olduğunu biliyorum.Edebiyat alanında olduğunu gözden kaçırmışım.Çtl okuyor abla son sınıf kaç kere söylemiştim sana aslında unuttun demekki
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrryıl başı modundan çıkın gayriiiiii yeterinnn da bi leilahe illallah diyin kendinize gelinnnnn huuuuu beni duyan varmı sesimi duyan varmıııııı gızzzzzlarrrrrrr kime diyoommmmmm şiiiiiiiiitttttt
Günaydın canım ❤KalktıkGulumse24 sabah telaşı.........Kahve içmeden uyanamayanlardan bir günaydın gelsin takımıma.......
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın ablacım ❤Herkese günaydın
Hasta olanlara geçmiş olsun. Bebişlere de sağlıklı günler diliyorum. Onlar da tez vakitte iyileşir inşallah.
Günaydın canım ❤Günaydın
Tam isabet kuzum. Halimiz darmaduman...
Elhan Bazen sizleri okuyunca o anki ruh halimize göre tek bi şarkı geçiyor içimden.
Bak sende böyle geçtin bu moddamısın doğru mu geçtin?
Kargalar kahvaltısını yapmamisken ne yedin içtin gece. Çok yorma kendini bugün şişmesin kaslar. Hüsrana ugramayalim yarın...Motoru sogut biraz ...Heleee loyyyy loyyy loyyyy hayin yarrr çapkın yarrrr ley ley leyyyy leylimi ley yar leylimi ley yaaarrrrrr teyyyyyyy teyyyyyy
Koltukta oturup kaldım. Oğlum uyanmadan kalkıp Leslie yapmam lazım bir tembellik çöktü üzerimee ,kızlar napyonuz 10 günlük listeye başladım if yapıyorum bakalım ne kadar başarabileceğim ilk defa yapıyorum
Elhan ablacim eniste ve sen benim ikinci ailem olur musunuz rica etsemCücüğüm tosbiği belki durdururum kıyamaz dedim ama hiç sallamadı beni.
Gidicim bacım ordaki sevmediğim hatunlara dalacagim inan...
Cücüğüm balım happymom bacım Azeri Türkü.. aynı soruyu ben ona sormuştum. Gerçekten çok temiz bir Türkçesi var.
Gerçekten mi bilmiyordum eşinin edebiyatla uğraştığını...Benim eşim de coğrafya öğretmeni.
Basarilar canim insallah gecersin gerilme ama en cok heyecan etkiliyo sonucu diyolar sinava girenlerAyyy günaydın yazacakken öğlen oldu yaa
Küçük kızım biraz hasta onunla ilgilendim gece sabah telefon elimde kafamı yastığa koydum 5-10 dk içim geçmiş telefon geldi 9 da direksiyon dersim varmış zor yetiştim dünden söyleseler olmazdı tabi
Yarın don dersim var pazar günüde sınav. Başka bir hocayla çalıştım bugün ve 2 kere dubaya değdim gerdi beni.
İşşşallah yarın kendi hocam olur
dinlenmeye ihtiyacın varmış demekki canım :)Koltukta oturup kaldım. Oğlum uyanmadan kalkıp Leslie yapmam lazım bir tembellik çöktü üzerimee ,☹ if çok güzel bir yöntem 1 aydan fazladır yapıyorum çokta memnunum. Çoğu zaman 6/18 yöntemini uyguluyorum aradada 4/20 oluyor. Sen nasıl yapıcaksın Açlık süren ne kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?