Istedigin gibi yiyebiliyorsun diye biliyorum ama tabi abartmamak lazımArada ne yeniyor peki onlar da sınırlidir heralde
Anladim canim da ben zaten farkinda olmadan yapiyomusum ifIstedigin gibi yiyebiliyorsun diye biliyorum ama tabi abartmamak lazım
Allah yardımcın olsun canım hem çalışıp hem anne olmak çok zorKızlar merhaba niyetim bugün tekrar başlamaktı ama oğlum çok huysuz. Sürekli ağlıyor hiçbirşey yemiyor. Gece uykusu kalmadı. Gündüz sürekli ağladı bugün. Bir bunaldim ki anlatamam. Bana hastalanınca çok ihtiyacı var. Bugün yine ne yedim bilmiyorum. Tartılamadım da sabah nasıl oldu Kilom bilmiyorum. Çok bunaldim ben yaa.. canları sağolsun da çok zor geliyor anne olmak.hele uykusuzluk beni çok yordu.
Neyse halim durumum bu kızlar. Yarın görüşmek dileğiyle..
Cok gecmis olsun canimKızlar merhaba niyetim bugün tekrar başlamaktı ama oğlum çok huysuz. Sürekli ağlıyor hiçbirşey yemiyor. Gece uykusu kalmadı. Gündüz sürekli ağladı bugün. Bir bunaldim ki anlatamam. Bana hastalanınca çok ihtiyacı var. Bugün yine ne yedim bilmiyorum. Tartılamadım da sabah nasıl oldu Kilom bilmiyorum. Çok bunaldim ben yaa.. canları sağolsun da çok zor geliyor anne olmak.hele uykusuzluk beni çok yordu.
açlık orucu diyorlar 16 saat yemiyorsun 8 saatlik dilimde yiyorsun tabi diyete uygun şeyler yiyorsun onun dışında sadece su içebilirsin ilk kez yapıyorum zorlandım çünkü yediklerim yetersizdi listeye uyuyorum bakalım bende ne kadar etki gösterecekCanim bu if tam olarak nedir yani beslenme tarzini falan da degistiriyor mu
geçmiş olsun canımKızlar merhaba niyetim bugün tekrar başlamaktı ama oğlum çok huysuz. Sürekli ağlıyor hiçbirşey yemiyor. Gece uykusu kalmadı. Gündüz sürekli ağladı bugün. Bir bunaldim ki anlatamam. Bana hastalanınca çok ihtiyacı var. Bugün yine ne yedim bilmiyorum. Tartılamadım da sabah nasıl oldu Kilom bilmiyorum. Çok bunaldim ben yaa.. canları sağolsun da çok zor geliyor anne olmak.hele uykusuzluk beni çok yordu.
Inşaallah canım Bugün yediklerine dikkat et ,su icmeyi unutmaBugün artı çıktım yarın eksi olurum inşallah
Kesinlikle öyle canımSon olarak salata yedim ve gunu kapattim
Tarti bu sabah pek iyi degildi bugunu erken kapatayim dedim
Listede olunca 100 gr in bile etkisi buyuk oluyor
27 kasımdan beri çoğunlukla if yaptım. 63.3 ten 56.5 di en son yarın 55 i ucundanda olsa görmeyi umut ediyorum.dinlenmeye ihtiyacın varmış demekki canım :)
ilk defa yapıyorum bende 8/16 yapıyorum canım . ne kadar verdin peki bu şekilde .
Tamam canım büyük bir merakla bekliyorumBugunluk yogunum yarin gorusuruz İnsallah cok guzel eksiler ile kizlar
Zipzip- canim menu yorumlama konusunda cilgin projelerim var
Yarin soylerim İnsallah sana
Bakalim mantikli gelecek mi
Şişkinlik yapıyor mu sende canım kişiden kişiye değişirPırasa var akşama sıkıntı olur mu kaptanım
Alex' le beraber alırım nufusuma canım...hem de seve seve. Hafta sonları eşine verebilirim seni insanlık bende kalsınElhan ablacim eniste ve sen benim ikinci ailem olur musunuz rica etsembide matematikci bulsak o da cocuklardan briidir belki valla kpss de derece yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?