Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar merhaba niyetim bugün tekrar başlamaktı ama oğlum çok huysuz. Sürekli ağlıyor hiçbirşey yemiyor. Gece uykusu kalmadı. Gündüz sürekli ağladı bugün. Bir bunaldim ki anlatamam. Bana hastalanınca çok ihtiyacı var. Bugün yine ne yedim bilmiyorum. Tartılamadım da sabah nasıl oldu Kilom bilmiyorum. Çok bunaldim ben yaa.. canları sağolsun da çok zor geliyor anne olmak.hele uykusuzluk beni çok yordu.
Neyse halim durumum bu kızlar. Yarın görüşmek dileğiyle..

Allah yardımcın olsun canım hem çalışıp hem anne olmak çok zor
Sağlık daha önemli tabiki insallah bir an önce iyileşirler

Cok gecmis olsun canim
Ama dikkat et yediklerine:)

Canim bu if tam olarak nedir yani beslenme tarzini falan da degistiriyor mu
açlık orucu diyorlar 16 saat yemiyorsun 8 saatlik dilimde yiyorsun tabi diyete uygun şeyler yiyorsun onun dışında sadece su içebilirsin ilk kez yapıyorum zorlandım çünkü yediklerim yetersizdi listeye uyuyorum bakalım bende ne kadar etki gösterecek

geçmiş olsun canım

dinlenmeye ihtiyacın varmış demekki canım :)
ilk defa yapıyorum bende 8/16 yapıyorum canım . ne kadar verdin peki bu şekilde .
27 kasımdan beri çoğunlukla if yaptım. 63.3 ten 56.5 di en son yarın 55 i ucundanda olsa görmeyi umut ediyorum.

Elhan ablacim eniste ve sen benim ikinci ailem olur musunuz rica etsem bide matematikci bulsak o da cocuklardan briidir belki valla kpss de derece yaparim
Alex' le beraber alırım nufusuma canım...hem de seve seve. Hafta sonları eşine verebilirim seni insanlık bende kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…