Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elhan sen ne yaptın liste bitti mi devam mı ?
Tatlım bugün bitti. Sanırım iyi gidiyor. Bakalım yarın tartıda yüzüm güler mi Akillandim artık sonuç ne olursa olsun stres yapmayacağım. Stres gelmiyor bana valla inada biniyor bazen bana mısın demiyor. Yarın güzel bir Karatay kahvaltısı ödülü verdim kendime çeşit çeşit peynirler yumurtalarin hayaliyle doluyum. Bu verdiğin listeyle hafta boyunca kendimi çok iyi hissettim. Bir defa bir ödem oldu o da üşüttüm sanırım...onun dışında adetli olduğum halde gobeksiz gezdim. thanks my lovely friend.

Yarın pimi çekilmiş bomba gibi patlamayı diliyorum kuzu...Negonun sayfasına mi girdin? Hijyenik girl mü olacan kız

Iyiyim canım siz nasıl oldunuz oğlun iyileşti mi
Perşembeye denk gelmesi kotu olmuş

Olsun canim cuma tarti sonrasi yersin afiyetle

Tiramisu poğaça bitti kurabiye yapıyorum böregim kaldı yatağa zor atarım kendimi galiba sabahta diger ikramlıkları hazırlarım saat 5 de kalkıcam eşime kahvaltı hazırliycam daha yatmam 9 da eltim gelecek yardıma o zamana işimi kolaylamış olurum şimdiden pilim bitti yarına napıcam bilmiyorum

Eline sağlık canım da bu kadar çok çeşit yapmasaniz keşke

Herkese merhaba kızlar. Yılbaşı için kayınvalidem ve eltimler bize gelmişti. Onun öncesi hazırlık yılbaşı günü yoğunluğu, sonrasında kayınvalidemler bizde kaldı. Bugün de temizlik derken buraya hiç uğrayamadım. Bu arada yediklerime de dikkat edemedim. Üstüne regl da oldum. Yarından çok korkuyorum

Gecen hafta zaten arti gelmisken bu hafta elinden geleni yapmaliydin canim:/
Hepimiz nasil emek veriyoruz 100 gr eksi gelmek icin
Regl disindakiler bahane degil
Umarim yarin fazla arti gelmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…