Tatlım bugün bitti. Sanırım iyi gidiyor. Bakalım yarın tartıda yüzüm güler miElhan sen ne yaptın liste bitti mi devam mı ?
Yarın pimi çekilmiş bomba gibi patlamayı diliyorum kuzu...Kızlar iyi akşamlar dün ev temizliğine daldım artık iki topiği bir götürücem yarına hazır mıyız Kızlar bımba gibi miyiz?
hastalara da geçmiş olsun sabahki kilolarımız düşük gelsin inşallah
Bebeğim sen nasılsın? Menulerine bakamadım şu sıralar? Yazılılar oluyor bizde. İki sınıfım kaldı. Onun dışında her şey yolunda. Az olsun bizim olsun sloganıyla hareket ediyorum tatlım...sana da günaydın canım . nasılsın
Ay napiyim bakmazsan ev alıp başını gidiyor valla... yemek ve temizlik vazgeçemediğim sayfalarım....Yarın pimi çekilmiş bomba gibi patlamayı diliyorum kuzu...Negonun sayfasına mi girdin? Hijyenik girl mü olacan kız
Orasi neresi abla negonun sayfasiYarın pimi çekilmiş bomba gibi patlamayı diliyorum kuzu...Negonun sayfasına mi girdin? Hijyenik girl mü olacan kız
Sanki ben bos oturmusum daaAyy bugün hunharca temizlik yaptim cok yoruldum hic dinlenemedim.
Yonahime bana yardima gelmedin küstüm sana
Naptin bakemSanki ben bos oturmusum daa
Iyiyim canım siz nasıl oldunuz oğlun iyileşti miSelam kızlar nasılsınız? Nasıl geçti tartı öncesi gününüz. Ben açım yaadedim ya anneme geçicem diye annem de ne bilsin persembeyi cumayı kuru fasulye yapmış yanına da turşu erişte çorbayla az yoğurt yedim. Açıımmm
Unutmam unutmam aç be aç geziyorumKolay gelsin canım
sabah bildirimi unutma
Dunya isleri bitiyor mu canim ille bi ugraslar cikiyorNaptin bakem
Olsun canim cuma tarti sonrasi yersin afiyetleSelam kızlar nasılsınız? Nasıl geçti tartı öncesi gününüz. Ben açım yaadedim ya anneme geçicem diye annem de ne bilsin persembeyi cumayı kuru fasulye yapmış yanına da turşu erişte çorbayla az yoğurt yedim. Açıımmm
Eline sağlık canım da bu kadar çok çeşit yapmasaniz keşkeTiramisu poğaça bitti kurabiye yapıyorum böregim kaldı yatağa zor atarım kendimi galiba sabahta diger ikramlıkları hazırlarım saat 5 de kalkıcam eşime kahvaltı hazırliycam daha yatmam 9 da eltim gelecek yardıma o zamana işimi kolaylamış olurum şimdiden pilim bitti yarına napıcam bilmiyorum
Canım etiketledim seni.Orasi neresi abla negonun sayfasi
Gecen hafta zaten arti gelmisken bu hafta elinden geleni yapmaliydin canim:/Herkese merhaba kızlar. Yılbaşı için kayınvalidem ve eltimler bize gelmişti. Onun öncesi hazırlık yılbaşı günü yoğunluğu, sonrasında kayınvalidemler bizde kaldı. Bugün de temizlik derken buraya hiç uğrayamadım. Bu arada yediklerime de dikkat edemedim. Üstüne regl da oldum. Yarından çok korkuyorum
Yaa evet.Iyiyim canım siz nasıl oldunuz oğlun iyileşti mi
Perşembeye denk gelmesi kotu olmuş
Evet yarınki menümü affedin şimdidenOlsun canim cuma tarti sonrasi yersin afiyetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?