Eksi gel cuma ödülü yap kendine canimEvet yarınki menümü affedin şimdidenBüyük oğlum dedesiyle camiye gitti dedesini kafalamış cips almışlar. Şimdi annem babam ve oğlum karşımda cips yiyor.
Pzt durumlar iyiydi lakin şimdi nasıl hiç bilmiyorum. İnşallah iyi olur. Anneme tuttum tartımı getirdim. Annem burda tartı vardı diyor. Olmaz anne dedim kendi tartimdan başkasında asla tartılmamEksi gel cuma ödülü yap kendine canim
Cocuklar cok acimasiz
Geçmiş olsun canım iyi olur insallahYaa evet.
Kontrole gittik kuzum. Viral enfeksiyonmus ona göre ilaç verdi. Antibiyotik fayda etmiyormus. Şuan ateşi yok çok şükür inşallah iyi olur.
Tarti onemliPzt durumlar iyiydi lakin şimdi nasıl hiç bilmiyorum. İnşallah iyi olur. Anneme tuttum tartımı getirdim. Annem burda tartı vardı diyor. Olmaz anne dedim kendi tartimdan başkasında asla tartılmam
Sen evli miydin canım. Coluk çocuk var mı. Yaşlarımız yakınmışTarti onemlihadi bakalim yarin belli olur:)
Hayir canim degilim:)Sen evli miydin canım. Coluk çocuk var mı. Yaşlarımız yakınmış
Süpermiş canım 7 kilodan fazla vermişsin .27 kasımdan beri çoğunlukla if yaptım. 63.3 ten 56.5 di en son yarın 55 i ucundanda olsa görmeyi umut ediyorum.
Ne demekcanım kilonu korumaya al ama çok yersen geri gelir kilon.Tatlım bugün bitti. Sanırım iyi gidiyor. Bakalım yarın tartıda yüzüm güler miAkillandim artık sonuç ne olursa olsun stres yapmayacağım. Stres gelmiyor bana valla inada biniyor bazen bana mısın demiyor. Yarın güzel bir Karatay kahvaltısı ödülü verdim kendime çeşit çeşit peynirler yumurtalarin hayaliyle doluyum. Bu verdiğin listeyle hafta boyunca kendimi çok iyi hissettim. Bir defa bir ödem oldu o da üşüttüm sanırım...onun dışında adetli olduğum halde gobeksiz gezdim. thanks my lovely friend.
Bebeğim sen nasılsın? Menulerine bakamadım şu sıralar? Yazılılar oluyor bizde. İki sınıfım kaldı. Onun dışında her şey yolunda. Az olsun bizim olsun sloganıyla hareket ediyorum tatlım...
Iyiyim canim.Bebeğim sen nasılsın? Menulerine bakamadım şu sıralar? Yazılılar oluyor bizde. İki sınıfım kaldı. Onun dışında her şey yolunda. Az olsun bizim olsun sloganıyla hareket ediyorum tatlım...
Çok yemem merak etme. Karatay tabağı zaten dolu dolu oluyor bitiremiyorum çoğu zaman. 56' ya daha çok var. Vermem lazım. İki gündür kahvaltida yoğurt yulaf yiyince yumurta peyniri özledim. Ondan hayallere daldım.Ne demekcanım kilonu korumaya al ama çok yersen geri gelir kilon.
Bu son zati daha oturmalı güne girmem Kuranlı diye girmiştim bide pederim senesine geldi şansıma geçen yılda ocak ayında gün bendeydi neyse yarın soframı atarım size hali hazırda negoda banlanmışken görmezEline sağlık canım da bu kadar çok çeşit yapmasaniz keşke
Yarın bedenen olmasa da giyaben sendeyiz tatlım.Bu son zati daha oturmalı güne girmem Kuranlı diye girmiştim nide pederim senesine geldi şansıma geçen yılda ocak ayında gün bendeydi neyse yarın soframı atarım size hali hazırda negoda banlanmışken görmez
Hoşgeldiniz ilk sayfadaki kuralları okuyup formu doldurabilir misiniz tanıyalım tanışalımMerhabalar bende takiminiza katilmak istiyorum:)
Yapılabilir canım ama meyveyi dengele mutlaka .Çok yemem merak etme. Karatay tabağı zaten dolu dolu oluyor bitiremiyorum çoğu zaman. 56' ya daha çok var. Vermem lazım. İki gündür kahvaltida yoğurt yulaf yiyince yumurta peyniri özledim. Ondan hayallere daldım.
Bir şey diyeceğim canım. Bu detoks suyu tokluk veriyor 10 gün bittikten sonra da tüketmek bir sıkıntı yapar mı? Doktor bununla ilgili bir şey dedi mi? Çok hoşuma gitti iyi geldi bana ayrılmak istemiyorum da...
Mandalina yerine limon mu sıksam acaba...Yapılabilir canım ama meyveyi dengele mutlaka .
Bende çok özlemiştim peyniri yumurtayı
Hoş geldin biricik. Aramızda olmandan onur duyarız.Merhabalar bende takiminiza katilmak istiyorum:)
Hoşbuldum Canan bende sizinle olmaktan gurur duyuyorumHoş geldin biricik. Aramızda olmandan onur duyarız.
Sadete gelelim
Şişkoluktan mi düştün buralara sen de
HoşgeldinizHoşbuldum Canan bende sizinle olmaktan gurur duyuyorumevet malesef tombul bir hanımım bende zarif olmaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?