Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet yarınki menümü affedin şimdiden Büyük oğlum dedesiyle camiye gitti dedesini kafalamış cips almışlar. Şimdi annem babam ve oğlum karşımda cips yiyor.
Eksi gel cuma ödülü yap kendine canim
Cocuklar cok acimasiz

Pzt durumlar iyiydi lakin şimdi nasıl hiç bilmiyorum. İnşallah iyi olur. Anneme tuttum tartımı getirdim. Annem burda tartı vardı diyor. Olmaz anne dedim kendi tartimdan başkasında asla tartılmam
Tarti onemlihadi bakalim yarin belli olur:)

Ne demekcanım kilonu korumaya al ama çok yersen geri gelir kilon.
Bebeğim sen nasılsın? Menulerine bakamadım şu sıralar? Yazılılar oluyor bizde. İki sınıfım kaldı. Onun dışında her şey yolunda. Az olsun bizim olsun sloganıyla hareket ediyorum tatlım...

Bebeğim sen nasılsın? Menulerine bakamadım şu sıralar? Yazılılar oluyor bizde. İki sınıfım kaldı. Onun dışında her şey yolunda. Az olsun bizim olsun sloganıyla hareket ediyorum tatlım...
Iyiyim canim.
Diyet kontrolünü elime aldım bugün. Menü paylaşmadım canım

Ne demekcanım kilonu korumaya al ama çok yersen geri gelir kilon.
Çok yemem merak etme. Karatay tabağı zaten dolu dolu oluyor bitiremiyorum çoğu zaman. 56' ya daha çok var. Vermem lazım. İki gündür kahvaltida yoğurt yulaf yiyince yumurta peyniri özledim. Ondan hayallere daldım.
Bir şey diyeceğim canım. Bu detoks suyu tokluk veriyor 10 gün bittikten sonra da tüketmek bir sıkıntı yapar mı? Doktor bununla ilgili bir şey dedi mi? Çok hoşuma gitti iyi geldi bana ayrılmak istemiyorum da...

Eline sağlık canım da bu kadar çok çeşit yapmasaniz keşke
Bu son zati daha oturmalı güne girmem Kuranlı diye girmiştim bide pederim senesine geldi şansıma geçen yılda ocak ayında gün bendeydi neyse yarın soframı atarım size hali hazırda negoda banlanmışken görmez

Yarın bedenen olmasa da giyaben sendeyiz tatlım. Yalanip duracaz gibi bir şey olacak. Gözümüz gönlümüz şenlensin diyeceğim de kaptan izin vermez gibi geliyor. Diyim yani ...sofra izni çıkar mı bilmem artikin Herkese talih bize kör Salih hesabı

Yapılabilir canım ama meyveyi dengele mutlaka .
Bende çok özlemiştim peyniri yumurtayı

ADINIZ: ( isteğe bağlı )biricik

YAŞINIZ 46
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:72
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 4 cu takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hep kiloluydum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlık ve zarif olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…