Ne ara cayci olmusum cay yapayim da icelim
Bu tukenmişlikle kesin 1000 gr daha gitmiştir senden. Evlere şenlik bir menü hazırlamak kolay mı tatlım. İyi dayandin gene de. Bu gecelik yeter. Eltinle devam edersin. O hep yardımına gittiğin ev taşıyıp yerlestirdigin akrabalar nerede iş başa düştü. Öyle her şeye yeterim havalarını geç yardım iste bitanem...Hadi dinlen artık... Allah rahatlık versin. Pazartesi oruç tutuyor muyuz onu düşün...misafir gelmeden tutalım şu oruçları...Aglanacak halime gülüyorummutfak kalmış gidiyo bi çekici çagırsam kökten çözüm olur sırtım ikiye ayrılıyor resmen ben ne zaman yayıcam ne zaman kalkıcam göz kapaklarıma kürdan koyim kapanmasında işimi yapım sabah 7 den beri ayaktayım ayak bileklerim sızlıyo boynun kopuyo
Hosgeldin ablacim aramiza 4.takimdan ne zaman ayrilmissin kac kiloymussun musait bir zamanda bakacagimADINIZ: ( isteğe bağlı )biricik
YAŞINIZ 46
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:72
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 4 cu takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hep kiloluydum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlık ve zarif olmak için
Kolay gelsin canimAglanacak halime gülüyorummutfak kalmış gidiyo bi çekici çagırsam kökten çözüm olur sırtım ikiye ayrılıyor resmen ben ne zaman yayıcam ne zaman kalkıcam göz kapaklarıma kürdan koyim kapanmasında işimi yapım sabah 7 den beri ayaktayım ayak bileklerim sızlıyo boynun kopuyo
Ne ara cayci olmusum cay yapayim da icelim
Günaydın hayırlı sabahlarKızlaaaaar dün çok yorulmuşum erkenden uyandım.hayırlı cumalarımız olsun. Bu cuma da bize derece getirsin inşallah... Kilo Bildirimi yapıyorum.
Geçen hafta 58.40 (tı galiba) bu cuma 58.10......Zipzip-
Valla içimi okudun yorgunluğun üzerine iyi giderdiNe ara cayci olmusum cay yapayim da icelim
Ahhhh benim canım ablam beni düşündügün için çok tşk ederim halam böyle şeylerden anlamaz kalıpta 3 renk patates salatası yapıcam dedim normal patatesin suyumu çıktı dedi tiramisu dedim o yenirmi dediBu tukenmişlikle kesin 1000 gr daha gitmiştir senden. Evlere şenlik bir menü hazırlamak kolay mı tatlım. İyi dayandin gene de. Bu gecelik yeter. Eltinle devam edersin. O hep yardımına gittiğin ev taşıyıp yerlestirdigin akrabalar nerede iş başa düştü. Öyle her şeye yeterim havalarını geç yardım iste bitanem...Hadi dinlen artık... Allah rahatlık versin. Pazartesi oruç tutuyor muyuz onu düşün...misafir gelmeden tutalım şu oruçları...
Bende spor yapıyorum diyorum kadın resmen gömdü beniBonus
Spor puanlarını yazayım dedim.
Pazar 650
Pazartesi 800
Salı 450 ( menüyü yazmamışım unutdum herhalde telefona kaydetmişim ama sporu )
Perşembe 600
Toplam 2500.
Limon ile mandalinayi dengele canım olmazsa limon midene ağır gelebilir.Mandalina yerine limon mu sıksam acaba...
Ya da gün içinde meyve yemem ...
Benim liste de etimek var ekmek yerine ondan yiyorum günde 1 tane ortalama ama 1 güne tost vermiş onu yicem affetmicem.Hepsi bilindik şeyler iste ekmek bu aralar tüketmiyorum fazla ama tükettimde ssadece kahvaltıda. Gün içinde çoğunlukla sebze tüketiyorum. Pirinç un şeker tuz bunları azltdım bazılarını tamamen çıkartdım hayatımdan. Su en az 2 litre günde 2 bardak yeşil çay. Yürüyüş yapıyorum . Şimdi başka sporlarda ekledim. Sıkılaşmam lazım. Biraz fazla yazdım ama ....
Ben 95liyim. Bu sene 25 bitiyor
Teşekkür ederim ablacim hemen bakiyorumCanım etiketledim seni.Bonus canım bana link kopyalamayi bi de telefondan video eklemeyi öğretir misin? Bilgisayardan videoyu yapabiliyorum ama telden bilmiyorum.
Ne tatlı halan varmış yaAhhhh benim canım ablam beni düşündügün için çok tşk ederim halam böyle şeylerden anlamaz kalıpta 3 renk patates salatası yapıcam dedim normal patatesin suyumu çıktı dedi tiramisu dedim o yenirmi dediben aç kalacam desene dedi çok güldüm ya onun misafiri gelince benle eltim gidip hazırlık yapıyorum o standart şeyler yapar baklava börek kete gibi siz zamane gençler diyo bilmiyorsunuz ne icad edesiniz
Hoşgeldin canim takimimizaMerhabalar bende takiminiza katilmak istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?