Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu tukenmişlikle kesin 1000 gr daha gitmiştir senden. Evlere şenlik bir menü hazırlamak kolay mı tatlım. İyi dayandin gene de. Bu gecelik yeter. Eltinle devam edersin. O hep yardımına gittiğin ev taşıyıp yerlestirdigin akrabalar nerede iş başa düştü. Öyle her şeye yeterim havalarını geç yardım iste bitanem...Hadi dinlen artık... Allah rahatlık versin. Pazartesi oruç tutuyor muyuz onu düşün...misafir gelmeden tutalım şu oruçları...

Hosgeldin ablacim aramiza 4.takimdan ne zaman ayrilmissin kac kiloymussun musait bir zamanda bakacagim
Bende elif 30 yasindayim Ankarada yasiyorum bekarim
Hedefine birlikte ulasacagiz insallah❤

Kolay gelsin canim
Ne ara cayci olmusum cay yapayim da icelim

Hic hayir demeyiz bence cay iyi gider simdi

Kızlaaaaar dün çok yorulmuşum erkenden uyandım.hayırlı cumalarımız olsun. Bu cuma da bize derece getirsin inşallah... Kilo Bildirimi yapıyorum.
Geçen hafta 58.40 (tı galiba) bu cuma 58.10...... Zipzip-
Günaydın hayırlı sabahlar

Ahhhh benim canım ablam beni düşündügün için çok tşk ederim halam böyle şeylerden anlamaz kalıpta 3 renk patates salatası yapıcam dedim normal patatesin suyumu çıktı dedi tiramisu dedim o yenirmi dedi ben aç kalacam desene dedi çok güldüm ya onun misafiri gelince benle eltim gidip hazırlık yapıyorum o standart şeyler yapar baklava börek kete gibi siz zamane gençler diyo bilmiyorsunuz ne icad edesiniz

Mandalina yerine limon mu sıksam acaba...
Ya da gün içinde meyve yemem ...
Limon ile mandalinayi dengele canım olmazsa limon midene ağır gelebilir.
Benim liste de etimek var ekmek yerine ondan yiyorum günde 1 tane ortalama ama 1 güne tost vermiş onu yicem affetmicem.
Dünden bugüne iyi gitti ama wc olsa daha iyi olurdu 66lardan kurtulamadım.
Suyu 3 lt içiyorum bende .
Pirinç i Normal de de pek yemem diyetimde de yok .
60a düşünce bende başlayacam bölgesel hareketlere belki 1 2 ay salona giderim

Ne tatlı halan varmış ya ellerinden öpecem diyecem şimdi benden küçük çıkar ayıp olur. En iyisi yanaklarından öpeyim. Aynı kafadayiz gelenekseli tercih ederdim mümkün olsaydı. Yine de misafirim olduğunda anne usulü ikramları yaşatmaya çalışıyorum. Gülümsecim Allah her işini rast getirsin bugün. Çok yorgun düşmeden akşama bekliyoruz seni. Yapacağın her hayri Allah kabul etsin. Cumanız mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…