YYediklerine mı dikkat etmiyorsun+600geldim
Aynı yiyorum aslında sanırım emzirmenin etkisi artık tamamen bıraktık emmeyi sagmiyorum daYYediklerine mı dikkat etmiyorsun
Suyu az iciyorsun canım
Birde spor eklemen lazım artık
Olabilir canım emzirmeyi bırakmanın etkisi olmuşturAynı yiyorum aslında sanırım emzirmenin etkisi artık tamamen bıraktık emmeyi sagmiyorum da
Selâm canım dün tarih ile başladım tekrar genel tekrar videolarini izliyorum 40 video 6dayim her hafta 1 ders bitirip soru çözümüne ağırlık vericem inşallahAa calisma arkadasim gelmis
Güzel eksi yinede canım tebrik ederim ❤Beklediğim gibi olmadı. Pzt daha fazla eksi vardı. Wc sorunu da var yine
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 72.5
Fark 700 gr
İşte bu bi yerde duymustum cok hosuma gitti ^Yorulunca bırakmayi değil dinlenmeyi öğren ^Selâm canım dün tarih ile başladım tekrar genel tekrar videolarini izliyorum 40 video 6dayim her hafta 1 ders bitirip soru çözümüne ağırlık vericem inşallah
Bencede 300 gram alman büyük mucize :))
Kötü olmuş canım sınava bu arabayla mi girecektin sinav günü sıkıntı yapmaz insaallah
Iyi o zaman sıkıntı olmadan geçersin insallahYok başka arabayla giricem onda sorun olcağını sanmıyorum
İnsallah gecersin canim son yillarda zorlamaya basladilar. bende diyorm keske yillar önce alsaymisim kolaykenYok başka arabayla giricem onda sorun olcağını sanmıyorum
İnsallah gecersin canim son yillarda zorlamaya basladilar. bende diyorm keske yillar önce alsaymisim kolayken
Olsun canım son kiloların bu kadar yavas gitmesi normalGeçen hafta 56.5
Bu hafta 56.3malasef bu kadarcık fazla bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?