- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Nasıl becerdibBiraz gülmeye ne dersiniz?
Cem yılmaz diyodu ya gül anam güüül benim canımı yak sen gül
Son dersimde direksiyon kilitlendi hoca geçti mecbur bi yere yanaştı. Tel elimizde o instagrama bakıyo ben kk ya
İkimizde üşümeye başladık iyice.
Nasıl becerdib
Niyeymis kapı gibi diplomam var.Yaa kandırmasana milleti
Ben başka bi ayrıntıdan bahsediyorumNiyeymis kapı gibi diplomam var.
Sabah da tartiyla gösterdim kilomu...hem boylu poslu bir hatunum...Alla Alla hippoya bak ya...
Hatuna bak ya...herkes görsün diye tekrar tekrar yazmış üşenmeden...
Onu boş ver...adı üstünde ayrıntıBen başka bi ayrıntıdan bahsediyorum
Ufak bie yanlışlık olduHatuna bak ya...herkes görsün diye tekrar tekrar yazmış üşenmeden...
Teşekkür ederim canımGüzel eksi tebrik ederim canım ❤
Geçmiş olsun bu arada canım
Tam bonusuma uygun bir an olmuş. Kız inseydin arabadan. Öğretmen bayan miydiBiraz gülmeye ne dersiniz?
Son dersimde direksiyon kilitlendi hoca geçti mecbur bi yere yanaştı. Tel elimizde o instagrama bakıyo ben kk ya
Evden çıkarken abdestli miydin datlumBaktım dönmüyodu parkta deli etti beni bende kilitledimsitiresten gülüyorum pazar sabahı sınav var gerginliğim arttı iyice
Demek ki neymiş doğum günlerinden arkamıza bakmadan hızla koşmak lazımmış.yediklerimi yazmadım ama cidden çok yedim alkol de aldım üstüne kokoreç yedim kızartma turşu pasta çerez anne yemekleri derken bence çok çok iyi kilom
Bencede 300 gram alman büyük mucize :))yediklerimi yazmadım ama cidden çok yedim alkol de aldım üstüne kokoreç yedim kızartma turşu pasta çerez anne yemekleri derken bence çok çok iyi kilom
Biraz gülmeye ne dersiniz?
Kötü olmuş canım sınava bu arabayla mi girecektin sinav günü sıkıntı yapmaz insaallahOhooo şimdü öğreniyorum ki bu araba direksiyon yüzünden daha önce servise gitmiş
Tatile rağmen eksi ile gelmen güzel canım bu hafta az gitmiş haftaya daha güzel olurGeçen hafta 74.2
Bugün 74.0
Fark -200
Neden böyle oldu anlamadım
Diyetimi zinhar bozmadım.ama yüzme,spor,yürüyüş hepsi çok geldi galiba.bi de evde olmayınca wc sorun oluyor bende
Üzgünüm kaptanım
Zipzip-
Yaaaaa cok tesekkur ederim meryem kimya ögretmeniyim özel bir okulda calisiyorum yogun biraz insallah her fırsatta girecegim her tenefus arasında kac kilo ile basladin harika bir kilodasin masallahTakım öğretmenler odasına döndü.Kaç öğretmen olduk. Canım bransini öğrenebilir miyim?
Ben de Edebiyat öğretmeniyim. Söylemesi ayıp 25 yaşındayım.160 cm boylarında -bugün itibariyle- 58.6 kilo agirligindayim. Pazartesi bu +500 olur ama aldırmam biraz ağlar sizlarim arkadaşlar ödem o derler ben de tekrar sevinirim. Bursa'da yaşıyorum. Gaziantepliyim. İki bebem var. Tanistigimiza memnun oldum. Meryem diye hitap edebilirsin bana.
Yaaaa cidden miYaa kandırmasana milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?