- 8 Eylül 2016
- 103.391
- 438.342
- 898
- 36
Akşama doğru konusuruz olmaz mı:)Yarın kacta toplantı odasındayız kaptanım
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yaşların olsunYarın da benim doğum günüm pasta almayalım dedim ev ahalisine ama bakalım.
Bende yıllar once aldım ehliyeti trafiğe çıkmamıştım, iki ay oldu sanırım yeniden direksiyon dersi aldım en kısa zamanda aktif kullanacağım ,sende öğren küçük yerde daha kolay olur ☺Bonus inşallah geçersin canım. Benim ehliyet cüzdanlarda eskidi garibim. Faha hiç trafiğe çıkmadım. İnşallah bana da kısmet olur araba sürmek. Küçük şehirde arada lazım oluyor. Yürümeyi seviyorum aslında ama çocuklarla olunca zor.
Yüzdemize gore dördüncülük iyi geldi :))4. Mü oldukburaya girmeden direk sonuçlara baktım 3 cülük kıl payı gitmiş
Canım kaptanım benimzayıflatacak beni
Ne yapalım ki canım sopa mi alayım elimeBu kadar iyimser olmasakmı artık
Günaydın canım yarene başarılar diliyorum inşallah güzel sonuçlar alırGünaydın yoldaşlar
Biz yarışlar İçin düştük yollara
Günaydın canımGunaydin
Günaydın canımGünaydın herkese iyi hafta sonları
Günaydın canımGünaaaydınnnnnn
Çok erken tartılmışsın ama ise gidiyorsun sanırım başlangıç kilosu olarak yazıyorum hadi hayırlı olsunEki Görüntüle 2572414
Sevgili kaptanım @zipzip bugun burdan başlıyoruzgün be gün ideal kiloma ulaşirken ben cok mutluyum
Tartılma saati 7.00
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Hepinize günaydın 6. Takımın güzel hatunlarıben ortodontiste gidiyorum, bugün 35 aydan sonra diş tellerime elveda diyeceğim
Ne Güzel bir gündür senin için tellerin cikacak
Gunaydin ablacım ❤Günaydın kizlaaaaar
Tamam canım sorun olmaz ama dikkat et kendine hasta olursunGünaydın herkese
Zipzip- bu ara menü yazamıyorum doğru dürüst yazilacak kadar bisey yemiyorum o yüzden yazmıyorum sorun olmaz dimi