Iyi dersler kolay gelsin canımBen derse gidiyorum yaklaşık 3 saat yokum
Listedekiler için sopa fena olmaz bence dün kabızlık sorunum var diye 2 tane ilaç aldım 5 saat sonra etki ederdi etmedi diye 2 tane daha içtim dün migdem agrıdı akşama kadar karın agrısıyla WC den çıkamadım niye 100 gr daha eksik çıkar diye bu ne genişlik listedekilerin artı gelmesi gibi bi durum ancak regl zamanında olur amenna derim kimse kimsenin hakkına girmesin ben nasıl vicdan yapıyorsam herkes de yapacak bu gidiş gidiş degil dikkat eden insanın artı gelmesi biraz imkansız gibi geliyor neyse çenemi tutayım gerekeni arz ederim hakime hanımcımAkşama doğru konusuruz olmaz mı:)
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yaşların olsun
Bende yıllar once aldım ehliyeti trafiğe çıkmamıştım, iki ay oldu sanırım yeniden direksiyon dersi aldım en kısa zamanda aktif kullanacağım ,sende öğren küçük yerde daha kolay olur ☺
Yüzdemize gore dördüncülük iyi geldi :))
Ne yapalım ki canım sopa mi alayım elime
Günaydın canım yarene başarılar diliyorum inşallah güzel sonuçlar alır
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Çok erken tartılmışsın ama ise gidiyorsun sanırım başlangıç kilosu olarak yazıyorum hadi hayırlı olsun
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Ne Güzel bir gündür senin için tellerin cikacak
Gunaydin ablacım ❤
Tamam canım sorun olmaz ama dikkat et kendine hasta olursun
Gözün aydın canım ❤Bitti cnm çok şükür, çıktı sonunda
Ben bugün diyete başladım cnm yeniden, 2 aydır yediklerime saydımTesekkür ederimmmbugun ne yicem sevgili annecik
Bu haftada bakarız listeyi önemsemeyen menü yazmayan ,katilim sağlamayaanlari izne ayiririzListedekiler için sopa fena olmaz bence dün kabızlık sorunum var diye 2 tane ilaç aldım 5 saat sonra etki ederdi etmedi diye 2 tane daha içtim dün migdem agrıdı akşama kadar karın agrısıyla WC den çıkamadım niye 100 gr daha eksik çıkar diye bu ne genişlik listedekilerin artı gelmesi gibi bi durum ancak regl zamanında olur amenna derim kimse kimsenin hakkına girmesin ben nasıl vicdan yapıyorsam herkes de yapacak bu gidiş gidiş degil dikkat eden insanın artı gelmesi biraz imkansız gibi geliyor neyse çenemi tutayım gerekeni arz ederim hakime hanımcım
Gözün aydın kuzumBitti cnm çok şükür, çıktı sonunda
Çok teşekkür ederim cnm, nasıl mutluyum anlatamam... düğünüm ve doğumum dahil olmak üzere dolu dolu 3 yıl tellerim vardı, istanbulda kucağımda bebekle koşturdum randevulara. Üstümden büyük bir yük kalktıGözün aydın canım ❤
Allah razı olsun cnmGözün aydın kuzum
Dün 86 diye bi msj gördüm şimdi ne bu 79 hiç oldumu benden 2 adım öndesin çok pis kıskandımne vuruyonnn de bakem ne istiyon
O biricikdi yeni gelen arkadaşımızDün 86 diye bi msj gördüm şimdi ne bu 79 hiç oldumu benden 2 adım öndesin çok pis kıskandım
Menü 2 gündür yazmadıgım şey oluyor demiBu haftada bakarız listeyi önemsemeyen menü yazmayan ,katilim sağlamayaanlari izne ayiririz
11.30 da da benim üç saatlik dersim var kolay gelsin tatlım.Ben derse gidiyorum yaklaşık 3 saat yokum
Amannnn hatlar karıştı kızıda boşuna dövdük deseneO biricikdi yeni gelen arkadaşımız
Bende bakamadım menülere ,bir düzen getirmemiz lazım ama ne yapacağım bilmiyorumMenü 2 gündür yazmadıgım şey oluyor demidün neysede ondan önceki gün kahvaltı yaptım yemek yoktu dünü yazayım
Aynen boşuna tokat attın,Amannnn hatlar karıştı kızıda boşuna dövdük desene
Bende dün görünce öyle düşündüm o yüzden hatlar karıştı ya
Günaydın canım ❤Kızlarrrr günaydıınnnn, allahım çok mutluyummm. Yılbaşında yediklerim kilo olmamış çünkü 59.6 çıktımmmmm♥♥♥
Evettt canım kaldığım yerden devam, bunlar sanırım hep düzenli beslenmekten dolayı oluyor. eskiden olsa alırdım çokGünaydın canım ❤
Ne Güzel artı olmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?