- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Teşekkür ederimSaygılar efenimzor bir alan allah kolaylik versin
Valla oturması zor evden çıktım çalışabilmek için ev iş ders 3lusu zor oluyorAllah kolaylık versin cnm, en zor kısmı dersin başına oturabilmek. Sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir ❤
Allah zihin açıklığı versinBen derse gidiyorum yaklaşık 3 saat yokum
2 saat çalıştım kahvaltı saatim geldi kalktım evde devam inşallahÇok mesaj vardı tek tek yazmak daha zor geliyor :)))
Kitabın başına oturmussun devamı gelir canım
Günaydın canım ❤
21 günün bir ödülü olmalıydı
Rabbim bin kere razı olsun hepinizden Mersin 1.si geldiGece geçmişi bitirdim namazda aklıma senin msj geldi kızın içinde dua ettim canım rabbim Gönlünüze göre versin inş Allah
Çok tebrik ederim cnm, maşallah kızınaRabbim bin kere razı olsun hepinizden Mersin 1.si geldi
Yaa cook sevindim canım insallah daha çok basarilari olurHerkese merhaba arkadaşlar kızım 100 metre serbest yüzme de Mersin 1.si oldu çok mutluyuz. Mutluluktan ağlattı benidualarınız için binlerce kez Allah razı olsun
Tebrik ediyorum canım kızını MaşaAllah .Herkese merhaba arkadaşlar kızım 100 metre serbest yüzme de Mersin 1.si oldu çok mutluyuz. Mutluluktan ağlattı benidualarınız için binlerce kez Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim canımÇok tebrik ederim cnm, maşallah kızına ❤ Ömür boyu başarıları daim olsun inşallah...
Çok teşekkür ederim canım çok sağolTebrik ediyorum canım kızını MaşaAllah .
Çok teşekkür ederim güzel kaptanım sağolasınYaa cook sevindim canım insallah daha çok basarilari olur❤
sagol kuzummIyi dersler kolay gelsin canım
hmmmm anladimBen bugün diyete başladım cnm yeniden, 2 aydır yediklerime saydım55 kiloyu görürsem hamburger hedefim var
töv. Est euzu bis.Dün 86 diye bi msj gördüm şimdi ne bu 79 hiç oldumu benden 2 adım öndesin çok pis kıskandım
canım kaptanımO biricikdi yeni gelen arkadaşımız
Amannnn hatlar karıştı kızıda boşuna dövdük desene
sahalara bi girelim rakip olurum bende
vur vur hevesin kursaginda kalmasınBende dün görünce öyle düşündüm o yüzden hatlar karıştı yahevesim kursagımda kaldı hissettim
Başka nerde olabilirimkihoşbulduk yavrukuşhala yavru vatandamisin
hoşbuldukcocuk var sanirim kac yasindasiniz hocam
olmuyo ya bunu düzenli hala getirmek lazım calisirken cok zor oluyo allahım sen kolaylastir sen kerimsin yolumu ac irademe sahip cikayim
Oyyy canımmmBaşka nerde olabilirimki
masallah cnm tebrik ederim Allah basarilarini daim eylesin insallahHerkese merhaba arkadaşlar kızım 100 metre serbest yüzme de Mersin 1.si oldu çok mutluyuz. Mutluluktan ağlattı benidualarınız için binlerce kez Allah razı olsun
Ahhh gençlik ateşi... yakıyor kül ediyor varı yoğu...Kızlarrrr günaydıınnnn, allahım çok mutluyummm. Yılbaşında yediklerim kilo olmamış çünkü 59.6 çıktımmmmm♥♥♥
Tebrikler canım başarıları daim olsunHerkese merhaba arkadaşlar kızım 100 metre serbest yüzme de Mersin 1.si oldu çok mutluyuz. Mutluluktan ağlattı benidualarınız için binlerce kez Allah razı olsun
3 sezonu yeni yayına girdi sanırımKızlar yeni bir Netflix dizisi önereceğim.. Anne with an E. kesinlikle izleyin
Akşam bakayım...dizisizim Whicher' den sonraKızlar yeni bir Netflix dizisi önereceğim.. Anne with an E. kesinlikle izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?