Niye öyle diyorsun kuzum rahatsızlığım ney böyle düşünmene üzüldümYok kuzum ben artık umutsuz vakayım benim tek hedefim 65 görmek başka bi çabam yok malesef ama dualarım seninle inş Allah
TamamdırMenuleri ilk sayfada bulunan linkteki sayfaya yaziyoruz canim
Ayrica arkadaslarimizin yazdigi her menuye yorum yapmak zorundayiz
Mercimekli omlet gerckten cok tok tutyo uzun zamandir yapmamistimBugünkü menü
Saat 12:00 limonlu su
Saat 12:30 Mercimekli omlet(acaip tok tutuyor herkese tavsiye ederim)1 domates , 1 salatalık , yeşil çay
Saat 14:00 yeşil çay
Saat 16:00 1 kase yoğurt çorbası , 2 parça ızgara et. 3 YK yoğurt
Saat 17 :00 yeşil çay
Su 2. Litre
Spor
25 dk jillian 1/7 = 150
30 dk Leslie boosted = 150
10.000 adım = 150
Toplam 450
bal ablam tesekkur ederim evet cook tuttu beni de ,aksam canim sadece corba istedi doyurucu olsun diye yedim insallah getirir :))Eveeet gelelim kahveci guzelinin menüsüne.
Muhteşem ötesi tam benlik bir menü.kiymali yumurta yediğim gün nerdeyse tüm gün tok tutuyor beni. Doğru seçim...
Akşam da harika. Bak sana diyim yarın -500 gr getirir bu menü...erken kapatmişsin çok güzel. İnşallah şu saatlerde sapıtıp bozmazsin. Afiyet olsun canım.
afiyet olsun Allah kabul etsin.Eki Görüntüle 2573023 buyrun sahura kızlar
4 gundur saat 16da yiyorum canim alistim artik :))Canim bu koruma menusu mu?
yarin bizi bilgilendirirsen ona gore yorum yapariz:)
Canim saatleri de yazar misin
Menu guzel
kahvalti bomba
harika menu ablacim su da guzel
canim menu guzel
Peki ac kaldigin gunler menu falan yazamicaksin dimi senin diyeti hala pek bilmiyorum da:))
gunu cok erken kapatmissin canim ama kahvalti bayaa doyurucuguzel menu
Tosbikim hoş geldin inan bugün aklımdan geçtin etiket yapacaktım unuttum napıyosun nasılsın
Hosgeldin canim iyiyim sen nasilsin .nasil gidiyor oglun nasil❤
Afiyet olsun canim❤Eki Görüntüle 2573023 buyrun sahura kızlar
Hosgeldin canim nasilsin❤@Elhan balli lokmamnasılsın
Cuma oruc olursanız4-5 gibi bildiirm yaparsiniz :)Resmen yerken vicdan yapıyorum bu saatte sabah tartıda bi kırtik eksi gördük sabah geri gelecek diye ödüm kopayı biz akşam ezanından önce bildirim yapalım kızlar
Iyi geceler canim❤Yarın is vargec kladık uykuya ve kucuk dana uyanik hala herkese iyi geceler sevgili gencler
Bugünkü menü
Saat 12:00 limonlu su
Saat 12:30 Mercimekli omlet(acaip tok tutuyor herkese tavsiye ederim)1 domates , 1 salatalık , yeşil çay
Saat 14:00 yeşil çay
Saat 16:00 1 kase yoğurt çorbası , 2 parça ızgara et. 3 YK yoğurt
Saat 17 :00 yeşil çay
Su 2. Litre
Spor
25 dk jillian 1/7 = 150
30 dk Leslie boosted = 150
10.000 adım = 150
Toplam 450
1 kızım var ilk evliligimden ikinci eşimden 4 aylık bir düşük ve 2yıl önce dış gebelik ten iç kanama geçirdim tüpüm patladı sağ tüp yok sol tüp kapalı tüp bebek dediler onuda ben istemiyorum o strese giremem canımNiye öyle diyorsun kuzum rahatsızlığım ney böyle düşünmene üzüldüm
Allah kızını sana bağışlasın o zaman kuzum1 kızım var ilk evliligimden ikinci eşimden 4 aylık bir düşük ve 2yıl önce dış gebelik ten iç kanama geçirdim tüpüm patladı sağ tüp yok sol tüp kapalı tüp bebek dediler onuda ben istemiyorum o strese giremem canım
Ne ilacı kullanıyorsunuz kaysıyı öyle yediğim zaman sabah bi faydasını görmüyorum ama suda bekletip yemediö hiçAbla bi zaman sonra kayısı gün kurusuda fayda etmiyor biliyormusun şimdi ilaçla WC çıkıyorum
Bende iyiyim bildiğin gibi özledik be yokluğunda çok belliİyiyim canim sen nasılsın, birkaç gündür yoğunluğum vardı, aradan okuyup çıktım
Ben yarından bahsediyorum kaptanım cuma günüde regl günüm inş akşam ezanından önce gelmez bitireyim orucumu tek gün kalmasın gözümde büyürHosgeldin canim iyiyim sen nasilsin .nasil gidiyor oglun nasil❤
Afiyet olsun canim❤
Hosgeldin canim nasilsin❤
Cuma oruc olursanız4-5 gibi bildiirm yaparsiniz :)
Iyi geceler canim❤
Evet benim diyetisyende protein yanında yoğurt yeme vitaminleri alamıyormuşuz ıspanagın yanında yogurduda önermiyorProtein besinlerinde yoğurdu önermiyorlar canım onun yerine gece 4 kaşk yoğurdun içine bir TK pulbiber ve biraz limon sık ye
Amin canım Allah razı olsunAllah kızını sana bağışlasın o zaman kuzum
Hadi ya hiç bilmiyordum. Bundan sonra dikkat ederim . Ben İf diyeti yapıyorum. 4 saat besleniyorum sadece. Uyuyana kadar sadece su çay. Kahveyede izin var ama ben kahve tüketmiyorum.Protein besinlerinde yoğurdu önermiyorlar canım onun yerine gece 4 kaşk yoğurdun içine bir TK pulbiber ve biraz limon sık ye
Sabahları aç karnına yediğim zaman faydası oldu ama bi zaman sonra bağışıklık kazandı fayda göstermedi şimdi bekunis diye bi ilaç var günde tek seferde 2 tane içiyorum 5 saat sonra WC benim yaşam alanım haline geliyorNe ilacı kullanıyorsunuz kaysıyı öyle yediğim zaman sabah bi faydasını görmüyorum ama suda bekletip yemediö hiç
İyi geceler canımİyi geceler ben yatayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?