Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mercimekli omlet gerckten cok tok tutyo uzun zamandir yapmamistim
Sporlar harika gorunuyo cok kıskandımmmm

bal ablam tesekkur ederim evet cook tuttu beni de ,aksam canim sadece corba istedi doyurucu olsun diye yedim insallah getirir :))
afiyet olsun Allah kabul etsin.
4 gundur saat 16da yiyorum canim alistim artik :))

Kaptanim nasilsin Zipzip- kizlar sizler nasilsiniz
Hosgeldin canim iyiyim sen nasilsin .nasil gidiyor oglun nasil❤
Afiyet olsun canim❤
@Elhan balli lokmam nasılsın
Hosgeldin canim nasilsin❤
Resmen yerken vicdan yapıyorum bu saatte sabah tartıda bi kırtik eksi gördük sabah geri gelecek diye ödüm kopayı biz akşam ezanından önce bildirim yapalım kızlar
Cuma oruc olursanız4-5 gibi bildiirm yaparsiniz :)
Yarın is var gec kladık uykuya ve kucuk dana uyanik hala herkese iyi geceler sevgili gencler
Iyi geceler canim❤

Protein besinlerinde yoğurdu önermiyorlar canım onun yerine gece 4 kaşk yoğurdun içine bir TK pulbiber ve biraz limon sık ye

Niye öyle diyorsun kuzum rahatsızlığım ney böyle düşünmene üzüldüm
1 kızım var ilk evliligimden ikinci eşimden 4 aylık bir düşük ve 2yıl önce dış gebelik ten iç kanama geçirdim tüpüm patladı sağ tüp yok sol tüp kapalı tüp bebek dediler onuda ben istemiyorum o strese giremem canım

Allah kızını sana bağışlasın o zaman kuzum

Hosgeldin canim iyiyim sen nasilsin .nasil gidiyor oglun nasil❤

Afiyet olsun canim❤

Hosgeldin canim nasilsin❤

Cuma oruc olursanız4-5 gibi bildiirm yaparsiniz :)

Iyi geceler canim❤
Ben yarından bahsediyorum kaptanım cuma günüde regl günüm inş akşam ezanından önce gelmez bitireyim orucumu tek gün kalmasın gözümde büyür

Protein besinlerinde yoğurdu önermiyorlar canım onun yerine gece 4 kaşk yoğurdun içine bir TK pulbiber ve biraz limon sık ye
Hadi ya hiç bilmiyordum. Bundan sonra dikkat ederim . Ben İf diyeti yapıyorum. 4 saat besleniyorum sadece. Uyuyana kadar sadece su çay. Kahveyede izin var ama ben kahve tüketmiyorum.

Ne ilacı kullanıyorsunuz kaysıyı öyle yediğim zaman sabah bi faydasını görmüyorum ama suda bekletip yemediö hiç
Sabahları aç karnına yediğim zaman faydası oldu ama bi zaman sonra bağışıklık kazandı fayda göstermedi şimdi bekunis diye bi ilaç var günde tek seferde 2 tane içiyorum 5 saat sonra WC benim yaşam alanım haline geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…