Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benmde meenumu yorumlarr missinnn amaaevlattlik miyim ben

Teşekkür ederim çok zarifsin. Erkeklerin metabolizmasi öyle maalesef...az bı ekmek kesseler beş kilo gidiyor nerdeyse...Geçen seneden beri 24 kiloyu burada verdim tatlım. Kabizlikla ilgili akşamdan üç dört kayısıyı bir bardak suya koy sabah uyanınca suyunu iç kayısıları da ye...iyi geliyor burdaki kızların çoğu bu şekilde çözdü olayı...Gulumsecimin tarifi ama ben biliyordum önceden...Şu an yoksa kayisin sabah aç karnına bir yemek kaşığı zeytinyağını iç...üzerine bol su...Sabırla gider kiloların hiç telaş etme...diyetisyensiz sağlıklı bir şekilde ben burada verdim sen de verirsin. Günlük yediklerini mutlaka yatmadan yaz...yorumlar çok etkili olur faydasını görürsün...bizden kopma burada geçirdiğim her dakika yararına olacak...Gümeysa ne demek hiç duymamıştım.

Tamamdır. Yarından itibaren inşallah bütün menüleri yorumlicam. gündüz daha rahat olur. Benim için yarın bugünün menülerine yorum yazarım. İnşallah
Tamam cabim
Motivasyonumuzun artmasi icin hepimiz yorum yazmaliyiz
Ya kızlar aranızda pirinç yutan vardı sabahları kimdi o? Hatırlayamadım devam ediyormu diye merak etdim
Bendim
5. Gun bi sonuc alamayinca vazgectim

5 ocak pazar
sabah 11: 2 kiymali yumurta 1 dilim peynir 1 avuc kadar cig fistik , 1 kucuk muz 2 danafume
ara sekersiz kahve
saat 16: 1 kase domates corbasi 1 brdak ayran 1 avuc leblebi
2lt su
20dk pilates
Eveeet gelelim kahveci guzelinin menüsüne.
Muhteşem ötesi tam benlik bir menü. kiymali yumurta yediğim gün nerdeyse tüm gün tok tutuyor beni. Doğru seçim...
Akşam da harika. Bak sana diyim yarın -500 gr getirir bu menü...erken kapatmişsin çok güzel. İnşallah şu saatlerde sapıtıp bozmazsin. Afiyet olsun canım.

Teşekkür ederim abla önerilerin için buraya yazoyoruz değil mi öğünlerimizi, iyiki yazmışım yorum. Gerçekten çok memnun oldum. İsmimin anlamı yıldız ismi ve en ilk müslüman olan kadınlardan biriymiş

Canim bu koruma menusu mu?
yarin bizi bilgilendirirsen ona gore yorum yapariz:)
Canim saatleri de yazar misin
Menu guzel
kahvalti bomba
harika menu ablacim su da guzel
canim menu guzel
Peki ac kaldigin gunler menu falan yazamicaksin dimi senin diyeti hala pek bilmiyorum da:))
5 ocak pazar
sabah 11: 2 kiymali yumurta 1 dilim peynir 1 avuc kadar cig fistik , 1 kucuk muz 2 danafume
ara sekersiz kahve
saat 16: 1 kase domates corbasi 1 brdak ayran 1 avuc leblebi
2lt su
20dk pilates
gunu cok erken kapatmissin canim ama kahvalti bayaa doyurucu guzel menu

Menuleri ilk sayfada bulunan linkteki sayfaya yaziyoruz canim
Ayrica arkadaslarimizin yazdigi her menuye yorum yapmak zorundayiz

Abla bi zaman sonra kayısı gün kurusuda fayda etmiyor biliyormusun şimdi ilaçla WC çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…