- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
benmde meenumu yorumlarr missinnn amaaevlattlik miyim benKübracim bulgur masum görünse de aldanma haftada bir defa yeter artar bile cumaya kadar sakin bir kaşık dahi yeme kuzum.Bu arada menü saatlerini yaz. Akşam bulguru erken yediysen biraz şansın artar.
Tatlım sen korumada misin şu an...uzun zamandır bakmiyordum menülerine...sabah sabah şeker hamurundan bir ısırık nasıl gerçekleşti...pastanın üzerinde miydi...Kahvaltin gecistirilmis gibi peynir olmasa abur cubur gibi neredeyse ...Kızartma firindaysa sorun yok...ama görmeyeli bayağı dagitmişsin kıymalı börek falan ...işin diğer bir boyutu böyle yenilmemesi gereken şeyleri yiyip de hafta sonunda 500- 700 gr verenler de olmuyor değil bu çok can sıkıcı bir durum benim için tabi
Çok güzel afiyet olsun...
Asibem afiyet olsun tatlım. Kiremitte sebze de efsane olmuş bir de mantar olaydı offfff....
Teşekkür ederim çok zarifsin.Branşım Almancasizin pek bir fazlanız yokmuş yoksa burda mı verdiniz? Çok sıcak kanlısınız teşekkür ederim umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.. Diyetle pek aram yoktur yani hayatım boyunca bu bir iki yıldır ilkleri yaşıyorum bana tavsiyeleriniz var mı? Kabızlık problemim var diyetteyken dahada kötü oluyor haliyle eşim motive olmam için be imle birlikte başladı diyete onunda fazlası vardı.. Ben 3 kilo verdim kendisi 13 kilo verdi
Görmedim ki....küçük kertenkelembenmde meenumu yorumlarr missinnn amaaevlattlik miyim ben
YonaaaaaaYa kızlar aranızda pirinç yutan vardı sabahları kimdi o? Hatırlayamadım devam ediyormu diye merak etdim
Tamam cabimTamamdır. Yarından itibaren inşallah bütün menüleri yorumlicam. gündüz daha rahat olur. Benim için yarın bugünün menülerine yorum yazarım. İnşallah
BendimYa kızlar aranızda pirinç yutan vardı sabahları kimdi o? Hatırlayamadım devam ediyormu diye merak etdim
Eveeet gelelim kahveci guzelinin menüsüne.5 ocak pazar
sabah 11: 2 kiymali yumurta 1 dilim peynir 1 avuc kadar cig fistik , 1 kucuk muz 2 danafume
ara sekersiz kahve
saat 16: 1 kase domates corbasi 1 brdak ayran 1 avuc leblebi
2lt su
20dk pilates
Hmm tamam benimde internetde karşıma çıktı sorayım dedim.Tamam cabim
Motivasyonumuzun artmasi icin hepimiz yorum yazmaliyiz
Bendim
5. Gun bi sonuc alamayinca vazgectim
Afiyet olsun canimEki Görüntüle 2573023 buyrun sahura kızlar
Afiyet olsun canım. Allah kabul etsin inşallahEki Görüntüle 2573023 buyrun sahura kızlar
Teşekkür ederim abla önerilerin içinTeşekkür ederim çok zarifsin.Erkeklerin metabolizmasi öyle maalesef...az bı ekmek kesseler beş kilo gidiyor nerdeyse...Geçen seneden beri 24 kiloyu burada verdim tatlım. Kabizlikla ilgili akşamdan üç dört kayısıyı bir bardak suya koy sabah uyanınca suyunu iç kayısıları da ye...iyi geliyor burdaki kızların çoğu bu şekilde çözdü olayı...Gulumsecimin tarifi ama ben biliyordum önceden...Şu an yoksa kayisin sabah aç karnına bir yemek kaşığı zeytinyağını iç...üzerine bol su...Sabırla gider kiloların hiç telaş etme...diyetisyensiz sağlıklı bir şekilde ben burada verdim sen de verirsin. Günlük yediklerini mutlaka yatmadan yaz...yorumlar çok etkili olur faydasını görürsün...bizden kopma burada geçirdiğim her dakika yararına olacak... Gümeysa ne demek hiç duymamıştım.
Canim bu koruma menusu mu?5 Ocak
Sabah 05.30: bi ısırık şeker hamuru
Sabah 08.00 iki ceviz,üç yerfıstığı,az peynir, yarım nohut unlu kurabiye, bir çatal pasta
Sabah 09.30 bir portakal
Saat 11 yarım tabak sebze kızartma, bir kıymalı börek
Saat 16.30 Antep fıstığı peynir
Akşam bir elma yerim belki yoğurt yanına
1,6 lt su
Spor yok
Canim saatleri de yazar misinSabah 11.50 gibi
1 bardak muzlu süt muz ve süt kullandım
2 tam ceviz
Ara 13.30 gibi
2.Hurma sütlü kahve
Öğlen 15.00
Domatesli bulgur 100 gr kadar
Yanina salata
Akşam
4.köfte fırında
Maruldan yapılma cacık
2 yk yulaf ve 1 dilim etimek yerine bulgur yedim öğlen. 15 20 dk kısa yürüyüş yaptım
Şimdi 1 sade soda ve çay içecem
kahvalti bombaPazar menüm
Sabah 10.30 Haş iki yumurta, peynir, maydanoz, domates, minik bir muz, iki ceviz, zeytin, bir tatlı kaşığı bal , çay
12.00 Türk kahvesi
17.00 Haşlanmış hindi eti , taze nane, bir kaşık havuç salatası, üç kaşık yoğurt
19.30 Sütlü menengic kahvesi
İki litre su
@Nefes yarenZipzip-
canim menu guzel3 gunluk aclik sonrasi bugun yemek yedim cok sukur
05.12.2019
10.00 1 limon suyu ve 1 bardak su
11.00 2 hurma 2 kuru trabzon hurmasi
13.00 marul havuc mor lahana yesil sogan maydanoz z.yag ve limon ile salata
18.30 karnibahar kabak yesil biber kapya biber cerry domates arpacik sogan z.yag ve baharatlarla karmanlayip kiremite dokup firina verdim
20.30 sade soda (simdi icicem).
Ilerleyen saatlerde belki bir yesil cay icerim
2lt yi tamamlamama az kaldi yatasiya tamamlarim insallah.
Zipzip- @Negohatun
gunu cok erken kapatmissin canim ama kahvalti bayaa doyurucu5 ocak pazar
sabah 11: 2 kiymali yumurta 1 dilim peynir 1 avuc kadar cig fistik , 1 kucuk muz 2 danafume
ara sekersiz kahve
saat 16: 1 kase domates corbasi 1 brdak ayran 1 avuc leblebi
2lt su
20dk pilates
Yok kuzum ben artık umutsuz vakayım benim tek hedefim 65 görmek başka bi çabam yok malesef ama dualarım seninle inş AllahGerçekten berbat bir ilaçmışşuan kullanıyormusun bir şey ben ara verdim kilo alınca
Menuleri ilk sayfada bulunan linkteki sayfaya yaziyoruz canimTeşekkür ederim abla önerilerin içinburaya yazoyoruz değil mi öğünlerimizi, iyiki yazmışım yorum. Gerçekten çok memnun oldum. İsmimin anlamı yıldız ismi ve en ilk müslüman olan kadınlardan biriymiş
Abla bi zaman sonra kayısı gün kurusuda fayda etmiyor biliyormusun şimdi ilaçla WC çıkıyorumTeşekkür ederim çok zarifsin.Erkeklerin metabolizmasi öyle maalesef...az bı ekmek kesseler beş kilo gidiyor nerdeyse...Geçen seneden beri 24 kiloyu burada verdim tatlım. Kabizlikla ilgili akşamdan üç dört kayısıyı bir bardak suya koy sabah uyanınca suyunu iç kayısıları da ye...iyi geliyor burdaki kızların çoğu bu şekilde çözdü olayı...Gulumsecimin tarifi ama ben biliyordum önceden...Şu an yoksa kayisin sabah aç karnına bir yemek kaşığı zeytinyağını iç...üzerine bol su...Sabırla gider kiloların hiç telaş etme...diyetisyensiz sağlıklı bir şekilde ben burada verdim sen de verirsin. Günlük yediklerini mutlaka yatmadan yaz...yorumlar çok etkili olur faydasını görürsün...bizden kopma burada geçirdiğim her dakika yararına olacak... Gümeysa ne demek hiç duymamıştım.
Ohoooo senin haberin yok biz o pirinçleri hasat ettik bile çoktannnnn güzel verim oldu bu seneYa kızlar aranızda pirinç yutan vardı sabahları kimdi o? Hatırlayamadım devam ediyormu diye merak etdim
Tosbikim hoş geldin inan bugün aklımdan geçtin etiket yapacaktım unuttum napıyosun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?