Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin canim iyiyim sen nasilsin .nasil gidiyor oglun nasil❤

Afiyet olsun canim❤

Hosgeldin canim nasilsin❤

Cuma oruc olursanız4-5 gibi bildiirm yaparsiniz :)

Iyi geceler canim❤
Cok sukur ikimizde iyiyz hayatin guzel anlarini yakalamya calisiyoruz vakit bulunca size bakmak istedim

Ben yarından bahsediyorum kaptanım cuma günüde regl günüm inş akşam ezanından önce gelmez bitireyim orucumu tek gün kalmasın gözümde büyür
Tarti deyince cumayi dusundum nedense :))
İyi geceler ben yatayım artık
Iyi geceler canim❤
Herkese Allah rahatlık versin bende yavaştan kaçıyorum Allaha emanet olun hoşçakalın hepinizi öpüyorum iyi geceler
Iyi geceler canim❤
Kızlar iyi gecelerr, Leslie 3 mile yaptım az önce.. yoğurdumu hüpletirken size yazıyorumm:) Neler yaptınız? :))
Iyi geceler canim spora devam ediyorsun masallah
Kitap okuyorum bende mola verdim sizlere bakayim dedim az sonrada uyurum:)

Hadi ya hiç bilmiyordum. Bundan sonra dikkat ederim . Ben İf diyeti yapıyorum. 4 saat besleniyorum sadece. Uyuyana kadar sadece su çay. Kahveyede izin var ama ben kahve tüketmiyorum.
Peki sağlıklımı? Diyette yemrk yemesini sevmiyorum aç kalmam daha cazip geliyor bana ama insülin direncim olduğu için sık az yemem gerekiyor

04/01/2020

Sabah
09.30
Filtre kahve smol boy
12.35
1 omlet
1 süzme peynir
Domates marul
14.40 gibi
2.dilim ananas
Öğlen 16.20 gibi
Hellimli salata
Akşam 19.30 19.50 arası
Fırında sebze yanına 1 bardak ayran ve salata
Ananaass
Diyette ananas tüketmeyi çok severim, hem sağlıklı hem tok tutar metabolizma çalıştırır hem de yağ yakar.
Menünü çok sevdim.Suyunu ve sporunu da görelim
Büşracım seni çok seviyorum ama menülerini beğenmedim. Gereksiz pilavlar dolmalar görüyorum. Yaş pastayı hiç görmek istemiyorum.
Kilo kaybın da seni tatmin ediyor mu bu şekilde mi ilerlemek istiyorsun bilmiyorum ama biraz daha kısıp daha güzel kilolar verebilirsin bence
Menum
Sabah
2 kk peybir
1 dilim ekmek
3 zeytin
Roka domates turp

ogle
1 kahve
2 kare bitter
Aksam18
1 tabak etlu turlu
1 kase bulgur
Su 2 lt
Bulgur kaşık hesabı olsa daha iyi anlaşılır canım. Menü güzel su güzel spor nerde
Kız naptın sabah sabah o şeker hamurunu.
Yanlış hatırlamıyorsam sen korumadasin. Öyleyse güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü, az da olsa spor var
Suyu da görsek güzel olur
Menü güzel su güzel. 3 günlük açlık maşallah yaa
Spor yok muydu
Sabah 7 de 1 bardak alkali su
Saat 11.30 3 ctl yagda yumurta 2 dlm ezine 3 siuah zeytin
Saat 17.00 3 yk ıspanaklı yogurt 4 yk barbunya 2 yk mercimek pilavi
19.00 bir elma

Su 2 lt
Spor bolca ev isi cok yoruldum yapamadim
Zipzip-
Süper menü güzel su arttirilabilir spor

Hosgeldin canim iyiyim sen nasilsin .nasil gidiyor oglun nasil❤

Afiyet olsun canim❤

Hosgeldin canim nasilsin❤

Cuma oruc olursanız4-5 gibi bildiirm yaparsiniz :)

Iyi geceler canim❤

İyiyim kaptanım, sen nasılsın

Ben de varım.

Resmen yerken vicdan yapıyorum bu saatte sabah tartıda bi kırtik eksi gördük sabah geri gelecek diye ödüm kopayı biz akşam ezanından önce bildirim yapalım kızlar
Aynen yarınki bildirimi beşte yapmayı düşünüyorum ben de. Nasılsa Zipzipim cuma bildirimini dört beş gibi yaparsınız demiş.

Harika yaa bayıldım. Benim geç haberim oldu. Yarın başlayayım ben de. Sahuruw kaçta yapıyoruz bu arada bir saat belirlendi mi
Keşke daha önce gelseydin canım ya...sen de yarın başla o zaman. Sahur için bir şey konusmadik. Ben gelene kadar kızlar yapıp yatmış bile. Yarın dersim olmadığı için bu saate kaldım. Diğer günler on ikiden önce yapar uyurum .

Sorun değil abla yarın başlarım inşallah. Adetim yakın ama ne kadar tutsam kârdır. Çok iyi oldu bu toplu oruç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…