- 13 Aralık 2019
- 327
- 1.676
- 28
Cok sukur ikimizde iyiyz hayatin guzel anlarini yakalamya calisiyoruzHosgeldin canim iyiyim sen nasilsin .nasil gidiyor oglun nasil❤
Afiyet olsun canim❤
Hosgeldin canim nasilsin❤
Cuma oruc olursanız4-5 gibi bildiirm yaparsiniz :)
Iyi geceler canim❤
Tarti deyince cumayi dusundum nedense :))Ben yarından bahsediyorum kaptanım cuma günüde regl günüm inş akşam ezanından önce gelmez bitireyim orucumu tek gün kalmasın gözümde büyür
Iyi geceler canim❤İyi geceler ben yatayım artık
Iyi geceler canim❤Herkese Allah rahatlık versin bende yavaştan kaçıyorum Allaha emanet olun hoşçakalın hepinizi öpüyorumiyi geceler
Iyi geceler canim spora devam ediyorsun masallahKızlar iyi gecelerr, Leslie 3 mile yaptım az önce.. yoğurdumu hüpletirken size yazıyorumm:) Neler yaptınız? :))
Iyi yapmissin canim özledik seniCok sukur ikimizde iyiyz hayatin guzel anlarini yakalamya calisiyoruzvakit bulunca size bakmak istedim
Nasıl beslenmeyi düşünüyorsun canım. Var mı aklında birşey. Benim de 26 gün borcum varBende yarin tutuyorum Insallah:)
Ya süpermiş amaSabahları aç karnına yediğim zaman faydası oldu ama bi zaman sonra bağışıklık kazandı fayda göstermedi şimdi bekunis diye bi ilaç var günde tek seferde 2 tane içiyorum 5 saat sonra WC benim yaşam alanım haline geliyor
Ya süpermiş ama
Peki sağlıklımı? Diyette yemrk yemesini sevmiyorum aç kalmam daha cazip geliyor banaHadi ya hiç bilmiyordum. Bundan sonra dikkat ederim . Ben İf diyeti yapıyorum. 4 saat besleniyorum sadece. Uyuyana kadar sadece su çay. Kahveyede izin var ama ben kahve tüketmiyorum.
Ananaass04/01/2020
Sabah
09.30
Filtre kahve smol boy
12.35
1 omlet
1 süzme peynir
Domates marul
14.40 gibi
2.dilim ananas
Öğlen 16.20 gibi
Hellimli salata
Akşam 19.30 19.50 arası
Fırında sebze yanına 1 bardak ayran ve salata
Büşracım seni çok seviyorum ama menülerini beğenmedim. Gereksiz pilavlar dolmalar görüyorum. Yaş pastayı hiç görmek istemiyorum.Cuma menüsü
Sabah10.00
1 dilim tb 3 dilim köy peyniri 1 haş yumurta ceviz pekmez
Akşam19.00
Yatım tabak pırasa 3 kaşık pilav ayran
1 dilim yaş pasta ince çerez azcık
Su 2 lt
Spor 2004 adım 30 puan
Cumartesi menüm
Sabah10.30
2 rafadan yumurta 1.5 dilim tb ekmek az beyaz peynir
Ara 15.00
2 kuru biber dolması
1 kase yoğurt
Akşam19.00
3 tavuk kanat yarım kase mercimek çorbası 2 lkkma ekmek ayran salata
Su 2 lt
Spor 3000 adım 45 puan
Zipzip- @Bonus
Bulgur kaşık hesabı olsa daha iyi anlaşılır canım. Menü güzel su güzel spor nerdeMenum
Sabah
2 kk peybir
1 dilim ekmek
3 zeytin
Roka domates turp
ogle
1 kahve
2 kare bitter
Aksam18
1 tabak etlu turlu
1 kase bulgur
Su 2 lt
Kız naptın sabah sabah o şeker hamurunu.5 Ocak
Sabah 05.30: bi ısırık şeker hamuru
Sabah 08.00 iki ceviz,üç yerfıstığı,az peynir, yarım nohut unlu kurabiye, bir çatal pasta
Sabah 09.30 bir portakal
Saat 11 yarım tabak sebze kızartma, bir kıymalı börek
Saat 16.30 Antep fıstığı peynir
Akşam bir elma yerim belki yoğurt yanına
1,6 lt su
Spor yok
Afiyet olsun canım güzel menü, az da olsa spor varSabah 11.50 gibi
1 bardak muzlu süt muz ve süt kullandım
2 tam ceviz
Ara 13.30 gibi
2.Hurma sütlü kahve
Öğlen 15.00
Domatesli bulgur 100 gr kadar
Yanina salata
Akşam
4.köfte fırında
Maruldan yapılma cacık
2 yk yulaf ve 1 dilim etimek yerine bulgur yedim öğlen. 15 20 dk kısa yürüyüş yaptım
Şimdi 1 sade soda ve çay içecem
Menü güzel su güzel. 3 günlük açlık maşallah yaa3 gunluk aclik sonrasi bugun yemek yedim cok sukur
05.12.2019
10.00 1 limon suyu ve 1 bardak su
11.00 2 hurma 2 kuru trabzon hurmasi
13.00 marul havuc mor lahana yesil sogan maydanoz z.yag ve limon ile salata
18.30 karnibahar kabak yesil biber kapya biber cerry domates arpacik sogan z.yag ve baharatlarla karmanlayip kiremite dokup firina verdim
20.30 sade soda (simdi icicem).
Ilerleyen saatlerde belki bir yesil cay icerim
2lt yi tamamlamama az kaldi yatasiya tamamlarim insallah.
Zipzip- @Negohatun
Süper menü güzel su arttirilabilir sporSabah 7 de 1 bardak alkali su
Saat 11.30 3 ctl yagda yumurta 2 dlm ezine 3 siuah zeytin
Saat 17.00 3 yk ıspanaklı yogurt 4 yk barbunya 2 yk mercimek pilavi
19.00 bir elma
Su 2 lt
Spor bolca ev isi cok yoruldum yapamadim
Zipzip-
Hosgeldin canim iyiyim sen nasilsin .nasil gidiyor oglun nasil❤
Afiyet olsun canim❤
Hosgeldin canim nasilsin❤
Cuma oruc olursanız4-5 gibi bildiirm yaparsiniz :)
Iyi geceler canim❤
Bende iyiyim bildiğin gibi özledik be yokluğunda çok belli
Ben de varım.Tmm kızlar yatmadan sahur yapalım kahvaltı tarzı ve yumurta haşlayalım ben öyle yapıyorum tok tutuyor iftarda yemek var ekmek yok sahurda ekmek var yemek yok kahvaltı tarzı beslenicez inş Allah katılmak isteyen çok kişi vardı elleri görelim şuan 4 kişiyiz @Negohatun da tutacaktı galiba öyle hatırlıyorum bi kaç kişi daha vardı unuttum isimlerini
Sen gideli yüzüm gülmez oldu nasıl olayım
Harika yaa bayıldım. Benim geç haberim oldu. Yarın başlayayım ben de. Sahuruw kaçta yapıyoruz bu arada bir saat belirlendi mi
Aynen yarınki bildirimi beşte yapmayı düşünüyorum ben de. Nasılsa Zipzipim cuma bildirimini dört beş gibi yaparsınız demiş.Resmen yerken vicdan yapıyorum bu saatte sabah tartıda bi kırtik eksi gördük sabah geri gelecek diye ödüm kopayı biz akşam ezanından önce bildirim yapalım kızlar
Keşke daha önce gelseydin canım ya...sen de yarın başla o zaman. Sahur için bir şey konusmadik. Ben gelene kadar kızlar yapıp yatmış bile. Yarın dersim olmadığı için bu saate kaldım. Diğer günler on ikiden önce yapar uyurum .Harika yaa bayıldım. Benim geç haberim oldu. Yarın başlayayım ben de. Sahuruw kaçta yapıyoruz bu arada bir saat belirlendi mi
Sorun değil abla yarın başlarım inşallah. Adetim yakın ama ne kadar tutsam kârdır. Çok iyi oldu bu toplu oruçKeşke daha önce gelseydin canım ya...sen de yarın başla o zaman. Sahur için bir şey konusmadik. Ben gelene kadar kızlar yapıp yatmış bile. Yarın dersim olmadığı için bu saate kaldım. Diğer günler on ikiden önce yapar uyurum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?