Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende bilirim ne demek nadir şehirde yenmez pekmezli kar helvası.

Kar taneleri mikrobu kirliliği yere indirip öldürdüğü için mefta dolu kar yenmez.
Anca peşpeşe yağacakta temizlenecekte ohoooo

Gel seninle de sarılalım Kuzum kime söylesem deli muamelesi görüyorum Bizde de ilk kar yenmez, havanın kirini pasını alıyor diye

Gecmise bakmadan once sunlara yorum yazayim firsatim olursa gecmise bakarim olmazsa aksa bakarim artik.
Nacizane kendi fikirlerimi belirtcem darilmaca gucenmece yok

Menum
Sabah
2 kk peybir
1 dilim ekmek
3 zeytin
Roka domates turp

ogle
1 kahve
2 kare bitter
Aksam18
1 tabak etlu turlu
1 kase bulgur
Su 2 lt

Menu guzel cnm saatlerini tam yazarsan daha rahat yorumlariz. Su guzel spor eksik

Koruma menusude olsa kizartmadan uzak dur tatlim tamamen kanserojen. Sabahki seker hamuruna ben de anlam veremedim. Birden sekerin mi dustu ne oldu anlayamadim
Aksami insallah vok gec yememissimdir 19da kapatmissindir. Sabah kahvaltiya yulafta ekleyip smoothie seklinde alabilirsin cok tok tutuyor
Bu guzel menuyu sporla taclandir abla
5 ocak pazar
sabah 11: 2 kiymali yumurta 1 dilim peynir 1 avuc kadar cig fistik , 1 kucuk muz 2 danafume
ara sekersiz kahve
saat 16: 1 kase domates corbasi 1 brdak ayran 1 avuc leblebi
2lt su
20dk pilates
Menu su spor guzel cnm
Menu su spor vok guzel cnm tebrik ederim
Sabah 7 de 1 bardak alkali su
Saat 11.30 3 ctl yagda yumurta 2 dlm ezine 3 siuah zeytin
Saat 17.00 3 yk ıspanaklı yogurt 4 yk barbunya 2 yk mercimek pilavi
19.00 bir elma

Su 2 lt
Spor bolca ev isi cok yoruldum yapamadim
Zipzip-
Menu ve su guzel cnm
Yumurta sarisi yasak mi cnm sana merak ettigim icin soruyorum. Erken kapatmissin 14ten sonra zorlamiyor mu gece
Su spor ve menu iyi cnm sabah ekmek yerine findik veya ceviz tercih edebilirdin

Spor bildirimlerinde adim sayisi gun icinde atilan adim sayisi mi yoksa spor aninda olusan adim sayisi mi. Bu sefer hem kosu bandi yada eliptik puani alinir hemde adim sayisi puani alinir ben anlayamadim o konuyu beni aydinlatir misiniz lutfen ne baz aliniyor bunda Bonus Zipzip- Nego

Spor yok diye yorum yapiyorsunda sen neden yapmiyorsun diye soran arkadaslarim olursa ben haftanin 3 gunu aclik aclik sonrasi tuzsuz sebze ile besleniyorum spor icin 3 gun kaliyor salon pazar gunu kapali 2 gun gidebilirim haftada 4 gun gitme hakkim oldugun ocin haklarim yanmasin diye kaydimi dondurdum. Allah nasip ederse subatta tekrar baslicam. Nego sende sormustun cnm sebebini

Ben spor anında atılan olması taraftarıyım, işleyiş nasıl bilmiyorum ama canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…