Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nego kuzum ben tartımı otelde unutmuşum yarın gelicek inş.hala şiş hissediyorum wc me kavuştum mutluyum ama
Beni tatilde ne bozdu anladım.düzenli 2 öğün.arasını da çok açamadım öğünlerin.havuzdan çıkıyolar acıktık acıktık ulen bi bekleyin bakalım leptin iyice salgılansın ama nerdeeeeee
Bugün sıvı günü yapıyorum,o şişlik inmeli

Cnm ben dunden itibaren bakmistim oncesine bakma firsatim olmadi simdi sen yazinca fakettim menuyu. Eger 1 kisi yorumlasin menuyu derseniz uyarim ben. Takim ne derse ona uyarim. Daha sonraki mesajlari daha okuyamadim bir karara vardiysaniz eger simdi gonderdigin menulere bakiyorum hemen
Kahvaltı 10
1 zeytin yarım haşlanmış yumurtanın beyazı 1bardak limonlu su
Yemek 15:30
Katık (tavuk dürüm)
Ayran
Ara 19:00
Ayva tatlisi
Spor 3000adim
Yediklerin yetersiz ve dengesiz cnm sabah 1 zeytin ve 1 yumurta beyazi seni ne kadar tutacak. Sonra acliktan tavuk durume sarilirsin ki hazir gidalar sagliksiz durumlerin icine hazir sos pattes kizartmasi her seyi koyuyorlar. Durumun lavasini saymiyorum bile. Aksam yedigin ayva tatlisina anlam veremedim. Kilo verme surecinde serbetli tatli? Benim kitabimda yoktur sahsen. Eger canin cok tatli istersen ara oginde kahve yanina 2 kare bitter ya da hirma yada incir ya da kuru kayisi tuketebilirsin.
Kahvaltı 10.0
1catal peynir çay
Ara
Sekersiz türk kahvesi 1 kare cikolata
Akşam 17.0
2 küçük gözleme ayran
Spor
2000 adım 30mekik
Yine ayni sekilde 1 catal peynir seni ne kadar tok tutacak. En azindan 1 avuc peynir yaninda cevis vaya findik yersen seni adam akilli tok tutar ve yemege saldirmazsin. Aksam yine gozleme hamuru beyaz undan koruma doneminde ogle yemegi yerine 1 tane belki olabilir ama kilo verme surecinde olmaz

İnsan kendini unutur tartısını unutmaz
O - 200 ün acısı çıkacak bu cuma ben anlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…