Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba canım yap bakalım kaçamaklar ne etki etmiş görelim:)
Kacamaklarin miktari az oldugu icin beni husrana ugratmadi cooookk mutluyum canim
Oruçmusun canım
evet canim:)
@pastel34 cumadan beri yoksun yoğunluğun devam ediyorsa bu hafta seni izne ayiracagim
Bende diyecektim bu ara hic gelmiyor diye sen erken davranmissin :)
Eger yogunsa izne ayirmak en mantiklisi canim

Hoş geldin aramıza

Şu temiz ama dağınık nasıl oluyor bi çözemedim benim için temizlik kıl düzen simetrik olacak baktıgım hiç bir yer göze batmıycak hiç iyi bir huyum yok aslında kim Aferin diycekse
Deterjanları koli koli kullanırım,lavabomdan su içersin şerefsizim
Elektrik prizlerini kulak çubuğunla,ocağı kürdanla,derzleri diş fırçasıyla temizlerim.
Yatak toplamam,pijama katlamam,kuruyan çamaşırları 2-3 makime biriktirir öle katlarım

Sonunda beni anlayan bir öpüjem
Yani yine yatcaz yatağı neden topluyoruz
Pijamaları gene giycez bırak işte yatakta

Ela valla evin tek daginigi bendim. Dedem sağolsun, Aslan kızım boşver, cani sıkılan toplasın derdi sonra da tosbik daginik şartlar elvermemiş iste

Baya oluyor, evleri çok temiz olup düzeni olmayan çok var, temizlik = düzen değildir

Aynen, yıllarca bizzat tecbure ettim. Tek kötü tarafı, çalan telefon ve kapıdan sonra kari-koca motor takip ortada ne varsa topluyorduk

Ay bayılazaam bende tam tersi önce düzen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…