Kacamaklarin miktari az oldugu icin beni husrana ugratmadi cooookk mutluyum canimMerhaba canım yap bakalım kaçamaklar ne etki etmiş görelim:)
evet canim:)Oruçmusun canım
Bende diyecektim bu ara hic gelmiyor diye sen erken davranmissin :)@pastel34 cumadan beri yoksun yoğunluğun devam ediyorsa bu hafta seni izne ayiracagim
Ben temizlerim büyük evyok anam o kadar büyük evi kim temizlicek istemem kalsın
Hoş geldin aramızaAslına zorluyor eve saat 21:00 gibi geliyorum o saattede bişe yemek istemiyorumama erken kapattığımın farkındayım onu düzene bindirmem lazım zaten bağırsak problemim var böyle az yiynce dahada kötü bir hal alıyor. İşe götürsem ne götüreceğimi inanın bilmiyorum.. Yumurta sarısı yaska değil canım o gün midem bulandı sarısından ondan yemedim normalde yiyiorum
Yok kız inan daha rahat ikisinid e denedimBüyük ev de ne bileyim yanibir yeri toplarken diğer taraftan dağılmaya başlar tabi
Deterjanları koli koli kullanırım,lavabomdan su içersin şerefsizimŞu temiz ama dağınık nasıl oluyor bi çözemedim benim için temizlik kıl düzen simetrik olacak baktıgım hiç bir yer göze batmıycakhiç iyi bir huyum yok aslında kim Aferin diycekse
şehir efsanesidir o inanmayınBen temizlerim büyük evbüyük ev temizlemek nedense bana daha kolay geliyo küçük evde her şey ortada sanki temizliği daha zor..
Sonunda beni anlayan bir öpüjem
Yani yine yatcaz yatağı neden topluyoruz
Pijamaları gene giycez bırak işte yatakta
Bilirim sökersinHep adamın yüzünden,had hadi hadi bk var evde hemen götürcek
Sen nediyürsün%1 için böbrek taşlarımı bile dökerim
Sus kız büyük ev daha kolay temizleniryok anam o kadar büyük evi kim temizlicek istemem kalsın
aaa benSonunda beni anlayan bir öpüjem
Yani yine yatcaz yatağı neden topluyoruz
Pijamaları gene giycez bırak işte yatakta
hurafe hurafe onlarBilirim sökersin
Sus kız büyük ev daha kolay temizlenir
Baya oluyor, evleri çok temiz olup düzeni olmayan çok var, temizlik = düzen değildir
Ben temizlerim büyük evbüyük ev temizlemek nedense bana daha kolay geliyo küçük evde her şey ortada sanki temizliği daha zor..
Yani 6 oda,3 balkon,2 banyo,1 terasBüyük ev de ne bileyim yanibir yeri toplarken diğer taraftan dağılmaya başlar tabi
Ay bayılazaamDeterjanları koli koli kullanırım,lavabomdan su içersin şerefsizim
Elektrik prizlerini kulak çubuğunla,ocağı kürdanla,derzleri diş fırçasıyla temizlerim.
Yatak toplamam,pijama katlamam,kuruyan çamaşırları 2-3 makime biriktirir öle katlarım
Walla eskiden evim buyutu yaptigim temizlik belli oluyodu simdi evim kucuk bir esya baska yerde dursun daginik gorunuyoUla evim büyük ne hurafesi
Aynen canım ev geniş olunca ferah duruyor, eşya tıkış tıkış olmuyorWalla eskiden evim buyutu yaptigim temizlik belli oluyodu simdi evim kucuk bir esya baska yerde dursun daginik gorunuyo
Yok kız inan daha rahat ikisinid e denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?