- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Hadi bakalim rakibem kim once 5leri goreceksanirim bu cuma 6lari terk etmis olucammmm
Ay canım yaaa sen mi geldin bilsen nasıl özledim seni..evet canım en ince yerinden ölçüyorum boy 164 kilo 57,5 beden 42Canım merhaba nasılsın. Bir süredir dikkatimi çekiyor aslında,kilona göre belin fazla kalın. Bildiğim kadarıyla boyun da öyle çok kısa degil. Senin özellikle bel ile ilgili egzersiz yapman lazım. Üst bölümde en ince yeri bel olarak kabul ediyorsun dimi. Göbek deliğinin üst bölgesi kaburganin altı yani.
Vayy süpersanirim bu cuma 6lari terk etmis olucammmm
Bence gelemesen de menü yaz canım okuldan eve gelirken atıver menüyü. O sopa korkusu bizi ayakta tutuyorKızlar ben yemek hazırlığına gidiyorum. Geceye kadar gelemem muhtemelen. Öpüyorum hepinizi.
haydi bakalim tartildinmi sen bugun rakibemHadi bakalim rakibem kim once 5leri gorecek
Allah zihin acikligi versin canimmKızlarr selam, ben sınava çalışıyorum bu yüzden bu aralar pek ilgilenemicem. ❤
1 1.5 aydir direniyordum, eskisinde de 2 ay 62de takildim sonra birden gitti, belden 2 cm kalcadan 3 cm yagdan erimis nasil sevindimmmVayy süper
Süpersinsanirim bu cuma 6lari terk etmis olucammmm
Sınavlarına odaklan canım sınavların bitince gelirsin yineKızlarr selam, ben sınava çalışıyorum bu yüzden bu aralar pek ilgilenemicem. ❤
Süpersin
Sınavlarına odaklan canım sınavların bitince gelirsin yine
Allah zihin açıklığı versinKızlarr selam, ben sınava çalışıyorum bu yüzden bu aralar pek ilgilenemicem. ❤
Zaten inceciksin ki1 1.5 aydir direniyordum, eskisinde de 2 ay 62de takildim sonra birden gitti, belden 2 cm kalcadan 3 cm yagdan erimis nasil sevindimmm
ayy tesekkur ederimmAllah zihin açıklığı versin
Zaten inceciksin ki
Geldim canım ben de seni çok özledimAy canım yaaa sen mi geldin bilsen nasıl özledim seni..evet canım en ince yerinden ölçüyorum boy 164 kilo 57,5 beden 42. öyleyim ben çocukluğumdan beri.. hatırlıyorum belim yüzünden büyük yaş pantolon alırdık.. ortaokulda bile belim 70 ti...
Yarın başlarım canım menü yazmaya da. Öyle haklısın ki. Hem burdan uzak kaldım diye fazla yedim hem spor yapamadim.Bence gelemesen de menü yaz canım okuldan eve gelirken atıver menüyü. O sopa korkusu bizi ayakta tutuyor
Aa geçmiş olsun canım inşallah iyi gelir antibiyotikKızlar ben cuma günü dikişleri aldırdım ama enfeksiyon olmuş ikisinde, o yüzden tekrar antibiyotik de başlattılar.
Sağol canım, inşallah iyi gelecektir.Aa geçmiş olsun canım inşallah iyi gelir antibiyotik
Geçmiş olsun canımKızlar ben cuma günü dikişleri aldırdım ama enfeksiyon olmuş ikisinde, o yüzden tekrar antibiyotik de başlattılar.
Ben ayrıldım ya bi ara nasıl boşluğa düştüm anlatamam... yediğine içtiğine kimsenin karışmaması iyi bi şey değilYarın başlarım canım menü yazmaya da. Öyle haklısın ki. Hem burdan uzak kaldım diye fazla yedim hem spor yapamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?