Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayır canım ben spor yaparken takmıyorum adım sayar, sadece yürüyüş yaparken takıyorum. O zaman hem yapılan sporlar için hem adım için puan alınmış olunur, olmaz ki öyle. Adım tek başına yürüyüş olarak sayılmalı bence

güzel pratik oluyor bunları bir kenara yazmak bu arada bende izmirdeyim
Cuma 79.4
Pazartesi 77.6
Fark -1.8
Odem oldugunu soylemistim

Harika bir eksi

Gümaysa aramiza hosgeldin benim adım simay izmirde yasiyorum 30 yasinda bir kızı olan ögretmenim.sende yogun calisiyorsun benim gibi birbirimize destek olalım

Cumada bildirim yapmamıştın dikkat et canım
Perşembeden beri tartılamadım kaptanım ya.. cuma sabahtan hem ustalar geldi onlar gitti misafir geldi yoğundum.. bugün de sabahtan dikkat edecektim ama çok halsizim o yüzden dedim bugün meyve fln yiyip toparlayim kendimi..

Kızlar kilom 57.5 cuma kilom 58.10 du ama ben her cuma pazartesiden fazla çıkıyorum “cuma ödemi” ve kalın bel (77 cm) hastalığına yakalanmışım galiba....
Canım merhaba nasılsın. Bir süredir dikkatimi çekiyor aslında,kilona göre belin fazla kalın. Bildiğim kadarıyla boyun da öyle çok kısa degil. Senin özellikle bel ile ilgili egzersiz yapman lazım. Üst bölümde en ince yeri bel olarak kabul ediyorsun dimi. Göbek deliğinin üst bölgesi kaburganin altı yani.

Ben spor anında atılan olması taraftarıyım, işleyiş nasıl bilmiyorum ama canım
Ben gün içindeki eften puften adımları saymıyorum. Adamakıllı yürüyüşe ciktiysam ona bakıyorum. Ya da yürüme bandında yürürken saydiriyorum.

Perşembeden beri tartılamadım kaptanım ya.. cuma sabahtan hem ustalar geldi onlar gitti misafir geldi yoğundum.. bugün de sabahtan dikkat edecektim ama çok halsizim o yüzden dedim bugün meyve fln yiyip toparlayim kendimi..
Iyi yapmışsın canım sağlığın daha önemli

Gunu 14 te erken kapatmissin canim su az gibi bende cok zor iciyorum ama zorlamamiz lazim kendimizi
Afiyet olsun
Allah kabul etsin canim benim ne guzel bende bir niyetlensem iyi olacak ögünlerin cok güzel

Ben Spor zamanı oluşan adım sayısını yazıyorum. Gün içinde atdığım adımı saymıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…