Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kuzummmmm canım eltimmmm napıyosun nasılsın ösledimmmm hemde çokkk

mavitosbik07 tatlım nasılsın
Dün geceden beri ne kadar çok yazılmış
Yüzüm gülmedi falan hikaye daha sık gelesin diye ajitasyon oldu birazcik

Ben emoji falan görmezsem inanırım hemen bugün de geldim gidemedim bir turlu

Hoş geldin, gelemiyor artık diye aklımdan geçiriyordum
Hoşbulduk canım çok yoğunum bu aralar. Kaç gündür tadilat da var evde. Bugün yağmurlu diye ara verdiler. Ara sıra uğramaya çalışacağım, burdan kopunca yemelerim de arttı biraz.

Hoşbulduk canım çok yoğunum bu aralar. Kaç gündür tadilat da var evde. Bugün yağmurlu diye ara verdiler. Ara sıra uğramaya çalışacağım, burdan kopunca yemelerim de arttı biraz.
Aman dikkat et kilo alma canim:)

Tadilat işi de zor oluyor, bura gerçekten frenliyor. Dikkat et emeklerin boşa gitmesin

Kızlar ben yemek hazırlığına gidiyorum. Geceye kadar gelemem muhtemelen. Öpüyorum hepinizi.
Kolay gelsin canım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…