Kuzummmmm canım eltimmmm napıyosun nasılsın ösledimmmm hemde çokkkCanım merhaba nasılsın. Bir süredir dikkatimi çekiyor aslında,kilona göre belin fazla kalın. Bildiğim kadarıyla boyun da öyle çok kısa degil. Senin özellikle bel ile ilgili egzersiz yapman lazım. Üst bölümde en ince yeri bel olarak kabul ediyorsun dimi. Göbek deliğinin üst bölgesi kaburganin altı yani.
Merhaba abla memnun oldum bendeGümaysa aramiza hosgeldin benim adım simay izmirde yasiyorum 30 yasinda bir kızı olan ögretmenim.sende yogun calisiyorsun benim gibi birbirimize destek olalım
Gelmedi canım gelir belkiYa bizim bibiricik1272 diye biri vardı nereye kayboldu
Sen niye ilham almıyorsun bakayımGörde ilham algittin geldin bana çektin
mavitosbik07 tatlım nasılsın
Dün geceden beri ne kadar çok yazılmış
Yüzüm gülmedi falan hikaye daha sık gelesin diye ajitasyon oldu birazcik
Bu arada dün regl geldi.. davul gibi şişmiştim.. kontrollü olmalıyım kilo almamalıyım bugün azcık kaçtı ama yarına toparlıcam inş
Hoşbulduk canım çok yoğunum bu aralar. Kaç gündür tadilat da var evde. Bugün yağmurlu diye ara verdiler. Ara sıra uğramaya çalışacağım, burdan kopunca yemelerim de arttı biraz.Hoş geldin, gelemiyor artık diye aklımdan geçiriyordum
Aman dikkat et kilo alma canim:)Hoşbulduk canım çok yoğunum bu aralar. Kaç gündür tadilat da var evde. Bugün yağmurlu diye ara verdiler. Ara sıra uğramaya çalışacağım, burdan kopunca yemelerim de arttı biraz.
İyiyim canım sen nasılsın, bir sürü koşturmacam var. Çok şükür sınavlar başladı okulda,dersler bitince biraz rahatladik ama yine de çok gelemiyorum.Kuzummmmm canım eltimmmm napıyosun nasılsın ösledimmmm hemde çokkk
Birazcık aldım canım ama veririm. Bugünkü misafiri de atlatinca yarın düzene girecek inşallah.Aman dikkat et kilo alma canim:)
Tadilat işi de zor oluyor, bura gerçekten frenliyor. Dikkat et emeklerin boşa gitmesinHoşbulduk canım çok yoğunum bu aralar. Kaç gündür tadilat da var evde. Bugün yağmurlu diye ara verdiler. Ara sıra uğramaya çalışacağım, burdan kopunca yemelerim de arttı biraz.
Belki 1 dilimYedin mi kız pastayı
Sen beni takip ediyo musun?Yedin mi kız pastayı
Sen beni takip ediyo musun?
Hoşbulduk canım çok yoğunum bu aralar. Kaç gündür tadilat da var evde. Bugün yağmurlu diye ara verdiler. Ara sıra uğramaya çalışacağım, burdan kopunca yemelerim de arttı biraz.
Kolay gelsin canım görüşürüzKızlar ben yemek hazırlığına gidiyorum. Geceye kadar gelemem muhtemelen. Öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?