Evet canim bildirim yaptim sabahhaydi bakalim tartildinmi sen bugun rakibem
Gecmis olsun canimSağol canım, inşallah iyi gelecektir.
surpriizzzEvet canim bildirim yaptim sabah
Senin kilon kacti
Gecmis olsun canim
Olmaz amasurpriizzz
surpriz yapicam cuma gunuOlmaz amaneden bugun bildirim yapmadin bakiiyiimmmm
O zaman cumaya sıkı calismam lazimsurpriz yapicam cuma gunu
Bende ince belli olmanın genetik olduğunu düşünüyorumGeldim canım ben de seni çok özledimgenetik demek ki canım, benimde belim genelde incedir. Şu an 63 civariyim boyum da 160. Bel 67 cm. Senin boy ve kilo oranın çok güzel aslinda. Spora vakit ayiramadigini da biliyorum,belki biraz faydası olurdu.
O zaman cumaya sıkı calismam lazimrakibemi yenmeliyim
Normalde yulaf vardı ama geçen hafta icemedigimden eklemedim .Gecmise bakmadan once sunlara yorum yazayim firsatim olursa gecmise bakarim olmazsa aksa bakarim artik.
Nacizane kendi fikirlerimi belirtcem darilmaca gucenmece yok
Menu guzel cnm saatlerini tam yazarsan daha rahat yorumlariz. Su guzel spor eksik
Koruma menusude olsa kizartmadan uzak dur tatlim tamamen kanserojen. Sabahki seker hamuruna ben de anlam veremedim. Birden sekerin mi dustu ne oldu anlayamadim
Aksami insallah vok gec yememissimdir 19da kapatmissindir. Sabah kahvaltiya yulafta ekleyip smoothie seklinde alabilirsin cok tok tutuyor
Bu guzel menuyu sporla taclandir abla
Menu su spor guzel cnm
Menu su spor vok guzel cnm tebrik ederim
Menu ve su guzel cnm
Yumurta sarisi yasak mi cnm sana merak ettigim icin soruyorum. Erken kapatmissin 14ten sonra zorlamiyor mu gece
Su spor ve menu iyi cnm sabah ekmek yerine findik veya ceviz tercih edebilirdin
Spor bildirimlerinde adim sayisi gun icinde atilan adim sayisi mi yoksa spor aninda olusan adim sayisi mi. Bu sefer hem kosu bandi yada eliptik puani alinir hemde adim sayisi puani alinir ben anlayamadim o konuyu beni aydinlatir misiniz lutfen ne baz aliniyor bunda @BonusZipzip- Nego
Spor yok diye yorum yapiyorsunda sen neden yapmiyorsun diye soran arkadaslarim olursa ben haftanin 3 gunu aclik aclik sonrasi tuzsuz sebze ile besleniyorum spor icin 3 gun kaliyor salon pazar gunu kapali 2 gun gidebilirim haftada 4 gun gitme hakkim oldugun ocin haklarim yanmasin diye kaydimi dondurdum. Allah nasip ederse subatta tekrar baslicam.Nego sende sormustun cnm sebebini
Spor yapmıyorum her zaman en büyük eksiğim.Çok beğendim spor ve su nasıl?
Mmm afiyet olsun spor yok mu canım.....
Afiyet olsun güzel menü
Menü su spor hepsini beğendim
Süper ötesi.....
Güzel menü canım
Süper bol eksi getirsin inşallah
Karbonhidrat ve meyveler acıktırır canım iyiysen sıkıntı yok
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım
Abla ne acıktım ne susadım çok güzel geçti hamdolsun agrımda olmadı yarın ve perşembe sporum var inş o zamanda zorlanmam geçmiş olsun ablacım inş yarın agrımaz devam edecekmisinGulumse24 bebeğim iftarı zor actim.
Migrenim tuttu su içmemek ve aç kalmak tetikliyor ağrıyı. Sen nasılsın canım? Her şey yolunda mı sende de migren olduğunu biliyorum ondan sordum.
Diğer oruç tutan arkadaşlar Allah kabul etsin oruclarinizi .
GıcıkkkVurdu gol oldu
Kursun geçirmez kahve demekmis abla geçen hafta öğrendimElalis kgk dediğin ne ola ki...if denilen diyet çeşidi olabilir mi bu?
Allah kabul etsin ablacım, yarın tutma istersen okulda zorlanirsinGulumse24 bebeğim iftarı zor actim.
Migrenim tuttu su içmemek ve aç kalmak tetikliyor ağrıyı. Sen nasılsın canım? Her şey yolunda mı sende de migren olduğunu biliyorum ondan sordum.
Diğer oruç tutan arkadaşlar Allah kabul etsin oruclarinizi .
Yok abla baktım etiket yapanlar var yaptım yorum, birde herkes birbirininkini yorumlasın diye konuşulmuş ya bende yorumladımNego hoş geldin. Oğlunun doğum günü kutlu olsun.
En son beni etiketlemeyin geçici olarak baktım demiştin. Menü yorumlamalari yapmışsın yanlış mı yapıyorum diye tereddüte düştüm şimdi.
Oruçken ağırlıklı spor kötü olmaz mı?Abla ne acıktım ne susadım çok güzel geçti hamdolsun agrımda olmadı yarın ve perşembe sporum var inş o zamanda zorlanmam geçmiş olsun ablacım inş yarın agrımaz devam edecekmisin
Bu arada teşekkür ederim doğum günü içinNego hoş geldin. Oğlunun doğum günü kutlu olsun.
En son beni etiketlemeyin geçici olarak baktım demiştin. Menü yorumlamalari yapmışsın yanlış mı yapıyorum diye tereddüte düştüm şimdi.
Kgk kurşun geçirmez kahveymiş, yağlı kahve yani, ketojenik diyette varmışElalis kgk dediğin ne ola ki...if denilen diyet çeşidi olabilir mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?