Canım su içince geçer dedim hatta 12' ye kadar bekledim biraz hafifleseydi yapacaktım sahuru. Berbat bir migrenim var tutunca bir hafta bırakmıyor. Çok teşekkür ederim inşallah geçer.Geçmiş olsun abla bugün tutsaydın devam etmezdi belki ama iyi yapmışsın.
Pazartesi perşembe diye düzen yapsak bile baya tutarız
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldu EmineGunaydin
Emine titriyor yine atesi cikiyor 20 dk once surup icirdim daha yeni uykuya daldi. Dra msj atmistim gece tum silahlari kullandik serum takicaz artik o zaman dedi
Canım görüşme nasıl geçti. Yazmadım ama okuduğum an mesajını inşallah olumlu geçer dedim.Allah razı olsun....Yarın 9 da aklına gelirsem dua beklerim canım....
Dun akşama kadar yağmasına rağmen eridi sadece yükseklerde kar görünüyor
Geçmiş olsun ablacımYok bebeğim dünkü halim perisandi açlık susuzluk koymadı ama agriya dayanamadım. Bugün niyetlenemedim okul olunca guvenemedim kendime sınavlarım var rapor alamam onca kağıt okunacak. Minik minik sol taraf zonkluyor oralı olmamaya çalışıyorum.
Düzelir inşallah. Dikiş neden atılmışdiki? Kaçırmışım orasını.Kızlar ben cuma günü dikişleri aldırdım ama enfeksiyon olmuş ikisinde, o yüzden tekrar antibiyotik de başlattılar.
Geçmiş olsun abla. Allah kabul etsin.@Gulumse25 bebeğim iftarı zor actim.
Migrenim tuttu su içmemek ve aç kalmak tetikliyor ağrıyı. Sen nasılsın canım? Her şey yolunda mı sende de migren olduğunu biliyorum ondan sordum.
Diğer oruç tutan arkadaşlar Allah kabul etsin oruclarinizi .
Merhaba. HoşgeldinnAdim; Özlem, 29 yaşındayım,2 çocuk annesiyim ev hanımıyım. Izmir'de yaşıyorum.son diyetimde 7kg vermiştim.
Tşk ederim kaptan
Geçmiş olsun canım. İnşallah bugün daha sakin geçer.çok yorucu bi gündü.önce kasamın terazisi bozuldu,sebzeli müşterileri yan kasaya postaladım,10 dk geçmeden arkadaş rahatsızlandı eve gitti ,bu sefer onun kasaya geçtim.mesainin yarısını tek başıma çalışarak geçirdim.iki kasa kapattım ,kasaları temizledim düzenledim.aptala döndüm resmençok şükür gün bitti ama ben de bittim
tarçınlı süt yaptım az şımartim kendimi di mi
İnşallah hayırlısı olur. Allah yardımcın olsun.Ya çok sağol canım patron çağırdığına göre olabilir de bu şirketin fiyat politikası düşük biraz. Ondan çekiniyorum hakettiğim parayı almam lazım malum parasız hiçbir şey olmuyor fazladan da oğluma para gerekiyor. Özel giderlerimiz var. Neyse Allah ne takdir ettiyse onu yaşıcaz....
Geçmiş olsun canım.Gunaydin
Emine titriyor yine atesi cikiyor 20 dk once surup icirdim daha yeni uykuya daldi. Dra msj atmistim gece tum silahlari kullandik serum takicaz artik o zaman dedi
Hoşgeldinn canımmAdim; Özlem, 29 yaşındayım,2 çocuk annesiyim ev hanımıyım. Izmir'de yaşıyorum.son diyetimde 7kg vermiştim.
Tşk ederim kaptan
Çok geçmiş olsun canım nesi var.i salalh şu an daha iyidir.Gunaydin
Çok geçmiş olsun canımMerhabalar. Dün akşam çok kötü başım ağrıyordu bu sabah hasta uyandımgrip öskürük. Çok şükür ateşim yok olsa ayakta duramam. Geçmişe bakıp dünkü menümü yazayım.
Hepimiz aynı durumdayız desene. Akşam misafirlerim geldi, oğlum yorgunum halsizim deyip duruyordu. Sonra ateşler içinde yandı. Sabahı zor ettik. Bu sabah da okulda sınav olduğu için yanımızda getirdik mecburen. Şimdi eve döneceğiz neyse ki.Çok geçmiş olsun canım benim oğlum da hasta şimdi şurup içirdim gece geldi yanıma....
Amin canım amiinnnn. Şu tez bitse de rahatlasam.Sen bi tanesin ❤İnşallah senin de tezin bi an önce biter, savunmanı verirsin, çok güzel yayınların olur, ailenle musmutlu yaşarsın......Tabii arada buraya gelir bizimle gelişmeleri paylaşır bütün bunları yaparken de incecik kalırsın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?