İstediğin kahveyi seçebilirsin.granül,türk,filtreElacim özel bir tarifi var mı? Merak ettim bir kahve delisi olarak
Süpersin
Gülümse kaldır fotoyu yansıman çıkmış canım.
Kız bu neeeeAra öğünde ha bunu yedim.
Canın çikolatmı çekti o halde elmana kakao ko adlı çalışma.
Tabi siz benim gibi yapmayın kakao acı bişey az bulayın. Ben biraz kakaosunu çıkarmışım işin
Eki Görüntüle 2573585
Kız bu neeeeAra öğünde ha bunu yedim.
Tabi siz benim gibi yapmayın kakao acı bişey az bulayın. Ben biraz kakaosunu çıkarmışım işin
Eki Görüntüle 2573585
Geçmiş olsun canım
Canim cok gecmis olsun insallah bi an önce düzelir enfeksiyon kapan yerler de
Teşekkür ederim kızlarÇok geçmiş olsun kuzuma
Çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim kızlar
Çok sağol canım.Çok geçmiş olsun canım
Sonradan fark ettim süresi dolmuş kaldıramadımGülümse kaldır fotoyu yansıman çıkmış canım.
Harikasın
Arkadaşlar uzun zaman menü yazamadım kk ya girmedim bile cok ağır grip geçirdim boğaz ağrısı agzimin ici dışı yara oldu su bile içerken zorlandım çok şükür şimdi iyiyim ama hâlâ halsizligim var bugunden itibaren dönerim yazarım artık yediklerimi!!Önemli Duyuru!!
Sayin 6. Takim uyeleri bu son zamanlarda menu sayfasina menu yazmak ve diger arkadaslarimizin menulerini yorumlamak baya önemsenmemeye baslandi...
Kaptanimizla birlikte alinan kararda artik herkes menu sayfasina menusunu yazmak ve diger arkadaslarimizin menulerini yorumlamak zorundadir.
Lutfen dikkate alalim!
Takimimiz icin, kendimiz icin, buradaki herkes icin bunu yapmaliyiz..
@Ytmz
@Canfeb
@merryangel
Bonus
@HasibeG
Elalis
Elhan
@happy_mom_
@s i d e l y a
@pastel34
@Yonahime
Gulumse24
Nego
@Nefes yaren
@hasbeenandgone
@-Artemis
Alvillaa
@retro_hippo
@SchonerDuft
@rishrose
@Diloslara
@Tutku44
Kakaolu kek falan sandım bu ne gızzz ocak batıranAra öğünde ha bunu yedim.
Eki Görüntüle 2573585
Tekrar geçmiş olsun canım herkes dökülüyorArkadaşlar uzun zaman menü yazamadım kk ya girmedim bile cok ağır grip geçirdim boğaz ağrısı agzimin ici dışı yara oldu su bile içerken zorlandım çok şükür şimdi iyiyim ama hâlâ halsizligim var bugunden itibaren dönerim yazarım artık yediklerimi
Negocum bir döküntü de sanırım benim her yerim ağrıyor. Eş belası da başımda. Korkar oldum bir yerim ağrıyor demeye. Her ne olsa sorumlu kilo vermemi buluyor abartiyormuşum kız kurusu olmuşumTekrar geçmiş olsun canım herkes dökülüyor
Erkeklerin ve annelerin genel kanısı, zayıfladın bak hafta oldun oluyorNegocum bir döküntü de sanırım benim her yerim ağrıyor. Eş belası da başımda. Korkar oldum bir yerim ağrıyor demeye. Her ne olsa sorumlu kilo vermemi buluyor abartiyormuşum kız kurusu olmuşumGece kaldırıp zorla yemek yedirecegim diye tehdit ediliyorum. Bdv ye girip bu eşi boşamalı miyim diye yazacak moddayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?