Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elacim özel bir tarifi var mı? Merak ettim bir kahve delisi olarak
İstediğin kahveyi seçebilirsin.granül,türk,filtre
İçine yağ kaynakları atıyoruz.bir ve ya birden fazla olabilir.hindistan cevizi yağı,tereyağ,market kreması,mct yağ( hindistan cevizi yağının özü,asıl enerji patlaması yaşatan olarak bunu öneriyorlar) ama sadece nette bulabildim ben,henüz almadım
Favorimi sorarsan filtre kahve, tereyağ, Hindistan cevizi yağı.birer kaşık koyup blendırla çırpıyorsun.köpük köpük efsane bir kahve oluyor.kaşıkla karıştırmak olmaz çünkü yağlar tabaka gibi üstte kalıyor ve dudaklara yapışıyor.
Tatlandırmak istersende stevia tatlandırıcı kullanabilirsin

Kız bu neeee
Allahın elmasına ne anlamlar yükledim,nelere benzettim oyyyyyyyy

Kız bu neeee
Allahın elmasına ne anlamlar yükledim,nelere benzettim oyyyyyyyy

Arkadaşlar uzun zaman menü yazamadım kk ya girmedim bile cok ağır grip geçirdim boğaz ağrısı agzimin ici dışı yara oldu su bile içerken zorlandım çok şükür şimdi iyiyim ama hâlâ halsizligim var bugunden itibaren dönerim yazarım artık yediklerimi

Kakaolu kek falan sandım bu ne gızzz ocak batıran

Tekrar geçmiş olsun canım herkes dökülüyor

Tekrar geçmiş olsun canım herkes dökülüyor
Negocum bir döküntü de sanırım benim her yerim ağrıyor. Eş belası da başımda. Korkar oldum bir yerim ağrıyor demeye. Her ne olsa sorumlu kilo vermemi buluyor abartiyormuşum kız kurusu olmuşum Gece kaldırıp zorla yemek yedirecegim diye tehdit ediliyorum. Bdv ye girip bu eşi boşamalı miyim diye yazacak moddayim.

Erkeklerin ve annelerin genel kanısı, zayıfladın bak hafta oldun oluyor bende kilonu ideal buluyorum ama beden senin olduğu için bulmakla kalıyorum
Çok geçmiş olsun maalesef ciddi bir salgın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…