cok haklisin canim bende duyunca aglamakli oldum.böyle seyler duyunca hemen kendi cocuguma öyle bisey olursa diye düsünüyorum otomatikmen aklima öyle geliyor.suuracım bebekten hayır yok johnny' e geçelim bari
zaten şu dünyaya çocuk getirmek konusunda kararsızım
Allah'ın belası o 8 çocuğu izledikten sonra bikez daha oturdum düşündüm
küçücük bebeklere tecavüz edip öldürebilen bir nesil yetiştiriyoruz
bir 10-15 yıl sonrasını düşünemiyorum bile
Allah sonumuzu hayır etsin
benim evde 3 aydirki türk kanallari yok ama 3 ay öncesine kadar bakiyordum kadin programlarina insanin psikolojisi bozuluyor.ama simdi rahatim.bahcede var türk kanallari aksama kadar calistigimiz icin sadece radyo dinliyorum aksamda dizilerime bakiyorum zatenamin canım . Toplum olarak çok kötüye gidiyoruz. Cinayetler tecavüzler , katliamlar . Bir ara evde kaldığımda o sabah programlarında neler vardı . Insanın sinirleri bozuluyordu ...
hoşgeldin deryacığım seni görmek ne güzel bittimi bahçe işleriniz .
ahir zaman alametleri işte herşey kötüye gidiyor ..RABBIM hayırlısını versin .....
kıslar profile resim koydum bakmakisteyen olursa buraya koymadım lilişsultanı bekledi gelmedi . şimdi çıkıyorum profilimden bakabilirsiniz...
aeben ögle yemeğinde kabak dolması ile tarhana çorbası varmış pirinç yasak bende bir kase müsli ile süt karıştırıp yesem montiye uyarmı canım
narincim bursanin neresindensin :kedi:
kabak dolmalarının dışını yesen salata vede ygurt yokumu menünde ?aeben ögle yemeğinde kabak dolması ile tarhana çorbası varmış pirinç yasak bende bir kase müsli ile süt karıştırıp yesem montiye uyarmı canım
nilüferde oturuyorum canım.sen bursalımısın yoksaa
gözdemcim altta görüyorum seni hoşgeldin, nasılsın?
benden bugünlük bu kadar, akşama fırsat bulursam uğrarım.
ankarada olanlara söylemiş olayım 27nisan-2mayıs arasıydı sanırım kocatepe de deniz fenerinin kermesi varmış. uğramak isteyenler olursa.
herkese mutlu,huzurlu,bol hareketli,hiç kaçamaksız günler diliyorum.
selametle...
günaydin takimim cok özledim sizi.artik hep burdayim.
gecmise bir göz atip geliyorum.
İyiyim canım sen nasılsın, bu ara yoğunuz biraz, herkese tek tek cevap veremiyorum, yarın bir proje teslim edeceğim ondan sonra rahatım, hepinizeee tek tek yetişebileceğiiiimmmm fıstıklarrr siziiii olumunekankayizsmileŞeniz
suuracım bebekten hayır yok johnny' e geçelim bari
zaten şu dünyaya çocuk getirmek konusunda kararsızım
Allah'ın belası o 8 çocuğu izledikten sonra bikez daha oturdum düşündüm
küçücük bebeklere tecavüz edip öldürebilen bir nesil yetiştiriyoruz
bir 10-15 yıl sonrasını düşünemiyorum bile
Allah sonumuzu hayır etsin
Nerelerdesin bakalıııım sennn?
nabersiniz kılar? Herkez kaçmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?