Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cok haklisin canim bende duyunca aglamakli oldum.böyle seyler duyunca hemen kendi cocuguma öyle bisey olursa diye düsünüyorum otomatikmen aklima öyle geliyor.
amin canım . Toplum olarak çok kötüye gidiyoruz. Cinayetler tecavüzler , katliamlar . Bir ara evde kaldığımda o sabah programlarında neler vardı . Insanın sinirleri bozuluyordu ...
benim evde 3 aydirki türk kanallari yok ama 3 ay öncesine kadar bakiyordum kadin programlarina insanin psikolojisi bozuluyor.ama simdi rahatim.bahcede var türk kanallari aksama kadar calistigimiz icin sadece radyo dinliyorum aksamda dizilerime bakiyorum zaten

hoşgeldin deryacığım seni görmek ne güzel bittimi bahçe işleriniz .

bitti sükür canim bellendi otlari toplandi, kalan kökleri parcalandi makineyle,toprak düzlendi, ekildi dikildi, simdi sadece gezmek icin gidicez ekilenlerin arasinda cikan yabanci otlar capalanacak sulanacak dikilenler.

kıslar profile resim koydum bakmakisteyen olursa buraya koymadım lilişsultanı bekledi gelmedi . şimdi çıkıyorum profilimden bakabilirsiniz...

aeben ögle yemeğinde kabak dolması ile tarhana çorbası varmış pirinç yasak bende bir kase müsli ile süt karıştırıp yesem montiye uyarmı canım

aeben ögle yemeğinde kabak dolması ile tarhana çorbası varmış pirinç yasak bende bir kase müsli ile süt karıştırıp yesem montiye uyarmı canım
kabak dolmalarının dışını yesen salata vede ygurt yokumu menünde ?
bu günlük müsli ye ama baska günler yeme içinde mısır var şekerde.

yulaf ezmasi al kendine 0 yağlı sütle daraldıgında onu yersin .

İyiyim canım sen nasılsın, bu ara yoğunuz biraz, herkese tek tek cevap veremiyorum, yarın bir proje teslim edeceğim ondan sonra rahatım, hepinizeee tek tek yetişebileceğiiiimmmm fıstıklarrr siziiii olumunekankayizsmileŞeniz

kiz senide cok özledim.isini bitir sende cabuk gel.

İnsan familyasından değil onlar elif, nasıl çocuk yetiştiriyor bu ebeveynler anlayamıyorum ben, midem bulanıyor düşündükçe alsanaalsanasmile

Ne olsun idare edip gidiyoruz enişteyle sempatiksalakcinni
Rutin karı-koca kavgaları da oluyor tabi :)) lülülülülülü

Son 3 gündür insanüstü bir çabayla deli gibi tatlı börek yedim :1ninca:
bir 5 kg aldım herhalde, haftasonu hepppp yedim heppp yedim, beylerbeyi anadolu kavağı çengelköy kahvaltılar wafflelar dondurmalar laelaelaelaelae dövün tamam razıyım laelaelaelaelae
montiye döneceğim ben, direnişimi bırakıyorum yaşasın monti lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…