Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SİMOŞUM ÇABUK U DÖNÜŞÜ YAP AMANINDA MANIN NELER YEMİŞ NELER klava:

ben burdayım nurom demirbaş nazlı burda ... Nasılsın bakalım . Dün kaynana seni sabote ettimi

yok canım edemedi sebebi ise onlara gittiğimde evde yoktu kendileri :) bende döndüm geldim evime :) kaygana artık sabote edemiyo benim diyetimi :) ben kendi kendimi sabote ediyorum :) hafta sonu bende piknikteydim Alllahhhh Allahhh yanii :)) ablamlarla gittik oofff offff yani... 3 gün tam tatil oldu yanii..

Ne olsun idare edip gidiyoruz enişteyle sempatiksalakcinni
Rutin karı-koca kavgaları da oluyor tabi :)) lülülülülülü

her evlilikte olur canim böyle kavgalar evliligin tuzu biberi delikafaduldendelikafadulden
insallah gercek dügününüde yapariz.simdi söyle bisey var burda.dügünsalonunda olan dügünleri canli olarak internetten türkiyedeki akrabalarina gösterenler var sende öyle bisey yap canli canli bizde izleyelim.götür bir düz üstü bilgisayar ac msn i göster kendini hahahahah
nabersiniz kılar? herkez kaçmış?
hosgeldin canim.buralardayiz (ARTIK)

canim sana diyecek sözüm yok bende dün aksam yumuldum arkadasim annesini yaptigi pilava köfteye yagli nohut corbasina.irak yemeklerine hayir diyemiyorum hele birde arkadasimi annesi yapinca hayir dedirtmiyorlar sagolsun.

selam kıslar ne var ne yoklar bakalım-tatlicadiarzu-

hosgeldin canim

bu aralar götürüyoruz yemekleri cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
bu hafta birincilik bizde yine ama en cok kilo alanlar bölümünde delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kızlar size bişey sormak istiyorum.. simoş özellikle sana soruyorum sebebi ise kardeşimle hemen hemen yaşıt olduğunuzu düşünmemden dolayı :)
facebookta insan sevgilisi ile olan fotolarını yayınlayıp altına birçok yorum yapılması ve herkezin okuyacağını bile bile sevgilisiyle bu fotoların altına karşılıklı yazışması doğrumu? benim aklım mantığım almıyor!!! çoook sinir oluyorum!! ne bilim yarının ne getireceği belli değil yarın o sevgilinden ayrılsanız o samimi pozlar ve altında yazılanları sildiğiniz gibi insanların beynindekileri de silebilecekmisiniz? ben mi örümcek kafalıyım yoksa gençlikmi çok değişti hayat mı çok değişti? anlayamıyoruumm.. parçalıcam nerdeyse kardeşimi yakınımda olsa !!! lütfen bişeyler deyin ya..

amanin amanin 4,5 saat yetmemiş devam etmişiz kaçamaklara yemelere afiyet olsun nurom bu hafta gümlediğimizin resmidir . çabuk toparlanın . her hafata dereceye girdiğimiz günlere ne oldu .klava:
selam kıslar ne var ne yoklar bakalım-tatlicadiarzu-

hoşgeldin sultanım . nasılsın canım .

günaydın hayırlı sabahlar.....

hayırlı günler ablacım merak ettim resmini hemncik bakayımkaydirigubbakcemile5

şanlı gelin senii kızz kadıncagız yapcak sen hazıra mı gtcen eve ohhh sefan olsun valasırnaşık şey

yine cok güzel bir karsılama elifimhihoyyyt​

herkese günaydınnn a.s.

günaydın cnm biraz gec oldu ama

montide tatlı yeme otür kaçamaklara bazan göz yumulur suram . montici kıslar duymasın he .sırnaşık şey.kaydirigubbakcemile5

günaydın narin ...Şeniz

sırnaşık şey:ecrin_bebek::Saruboceq:

ben duydum bilem ablamdelikafadulden

günaydin takimim cok özledim sizi.artik hep burdayim.
gecmise bir göz atip geliyorum.

biliyordum birgün bu itirafı yapacagını gözdem:jeyyar:

hosbuldum deryacım sende hosgeldin özlettin kendini işleri bitrmişşsniz burdasın artık dimiopuyorumnanaktan

eğer çıkıyorlarsa bende hiç hoş karşılamıyorum onu nurom. ben nişanlanana kadar eşimin resimlerini hiç koymadım ki onun resimlerine bile yorum yapmadım . eşimle çıkarken evlerinde kimse yokken beni hiç götürmezdi eve hep annesi babası varken giderdik . bana hep derdi hayatım bişey olacağından değil ama insanlar kötü niyetli senin adını çıkarırlar ben buna dayanamam derdi .

aman amannn kaynanasz bir piknik haa kulaga cok hos geliyorsositososito
güzel vakit gecrmene cok sevindim nurom yediklerini hiç hesaba katmıyorum bileklava:

hosbuldum nazcım ya cok sükür iyiyim ama adet olunca mıdr nedr acayp şiş hissdiyorum kendimi ve öleyimde gerci karnında gaz bombası dolanıyo sankikötükedihüso​

evet sultanım ben hep hazır yemeklere gidiyor . sadece salata yapıyorum . o yönden çok şanslıyım . akşam kaynanam bana kızım ekmek alacaksan çavdarlı yada tam buğday al dedi kepekli ekmek alma dedi diğerleri daha sağlıklı dedi bende dedimki anne ben onların dışında ekmek yemem diye . oley monti diyetim artık sobete edilmeyecek kaynanamda benle aydı kafadan ...

bence de doğrusu bu yani. Nişanlan sonra boy boy fotolarını koy.. ha 5 senedir çıkıyosundur ona da tamam derim ama 3-4 aylık bi ilişkide de insan koyarsa fotolarını hoş karşılamam yani.. mesaj yazdım sabah kardeşime " kaldır şu fotoları yoksa silicem seni listemden. sinirimi bozma" dedim.. ama sinir olmam geçmedi daha da sinirim bozuldu.. benmi çok agresifim anlayışsızım dedim içimden daha öncede 40 kere konuştum izah ettim.. ammmann ablaa dedi ama fotoyuda kaldırmıştı yani en azından profil resmi yapmamıştı.. şimdi hem profil resmi yapmış hem de yeni resimler eklemiş.. sinirimden oturup ağlıcam yemin ederim yaaa.. yaa senin ananın babanın eşi dostu görecek babanın kulağına gider yada baban görür diye etraf konuşur diye hiç sıkıntın yok kızım yaaa... !!!!!

valla canim nedeyim bazi aileler var kizlarinin erkek arkadaslarini kabul ediyorlar taniyorlar.onlar icin facebook a resim koyup koymamasi cok önemli degildir.bazi ailelerde kizarlar kizlarinin erkek arkadasinin olmasina istemezler.zaten bu tür kizlarda korkarlar koymazlar internete ailesi akrabalari görür diye.demekki kardesinin erkek arkadasi oldugunu biliyorsaniz bisey demiyorsaniz normal bence facebook a resim koymasi.zaten biliyosunuz kizmiyosunuzda resim koyunca niye kiziyorsunuz ki (EGER BILIYORSAN CANIM)
ben kendimi hatirliyorum da 3 sene önce internetten biriyle tanistim konustum diye babamdan yedigim tokatin tadini hala unutmadim.

evet canim hic yoktan artik sabahlari ölene kadar burdayim esim gelene kadar isten.
bu arada kardeşim 25 yaşında ve öğretmen. öyle ufakta değil.
canim 25 yasindaymis seni dinlerse iyi ama dinlemezse bisey diyemezsinki.

cok iyi düsünmüs canim.

ailen bilmiyorsa canim ögrenirse birde biliyorsun dedikodularin yanini 10 katip söylerler bazi insanlar.öyle bir dedikodu olupta ilan ögrenirse cok üzülürler.

benim keldigim sehirde cok bizim köylü var ve herkez birbirini tanir.ben esimle cikarken disarda dolasirken simdi biri cikicak bir köseden korkusuyla yasiyordum ödüm kopuyordu biri görücek anneme babama diyecek diye.aileme söyledikten sonra rahat rahat gezdim.gören görsün annem babam bildikten sonra kim ne karisir dedim kendi kendime.

deryalım ben sevgilisinin olduğunu biliyorumda sadece bliyorum tanımıyorum şahsı. ayrıca annem babam bilmiyor sevglisi olduğunu tanışsalar kızmazlar ama kendileri bilmiyoken cümle aleme ilan edilip başkalarından duymaları eminimki sinirlerini bozacak ve üzüleceklerdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…