Son 3 gündür insanüstü bir çabayla deli gibi tatlı börek yedim :1ninca:
bir 5 kg aldım herhalde, haftasonu hepppp yedim heppp yedim, beylerbeyi anadolu kavağı çengelköy kahvaltılar wafflelar dondurmalar laelaelaelaelae dövün tamam razıyım laelaelaelaelae
montiye döneceğim ben, direnişimi bırakıyorum yaşasın monti lülülülülülü
ben burdayım nurom demirbaş nazlı burda ... Nasılsın bakalım . Dün kaynana seni sabote ettimi
Ne olsun idare edip gidiyoruz enişteyle sempatiksalakcinni
Rutin karı-koca kavgaları da oluyor tabi :)) lülülülülülü
hosgeldin canim.buralardayiz (ARTIK)nabersiniz kılar? herkez kaçmış?
canim sana diyecek sözüm yok bende dün aksam yumuldum arkadasim annesini yaptigi pilava köfteye yagli nohut corbasina.irak yemeklerine hayir diyemiyorum hele birde arkadasimi annesi yapinca hayir dedirtmiyorlar sagolsun.Son 3 gündür insanüstü bir çabayla deli gibi tatlı börek yedim :1ninca:
bir 5 kg aldım herhalde, haftasonu hepppp yedim heppp yedim, beylerbeyi anadolu kavağı çengelköy kahvaltılar wafflelar dondurmalar laelaelaelaelae dövün tamam razıyım laelaelaelaelae
selam kıslar ne var ne yoklar bakalım-tatlicadiarzu-
yok canım edemedi sebebi ise onlara gittiğimde evde yoktu kendileri :) bende döndüm geldim evime :) kaygana artık sabote edemiyo benim diyetimi :) ben kendi kendimi sabote ediyorum :) hafta sonu bende piknikteydim Alllahhhh Allahhh yanii :)) ablamlarla gittik oofff offff yani... 3 gün tam tatil oldu yanii..
amanin amanin 4,5 saat yetmemiş devam etmişiz kaçamaklara yemelere afiyet olsun nurom bu hafta gümlediğimizin resmidir . çabuk toparlanın . her hafata dereceye girdiğimiz günlere ne oldu .yok canım edemedi sebebi ise onlara gittiğimde evde yoktu kendileri :) bende döndüm geldim evime :) kaygana artık sabote edemiyo benim diyetimi :) ben kendi kendimi sabote ediyorum :) hafta sonu bende piknikteydim Alllahhhh Allahhh yanii :)) ablamlarla gittik oofff offff yani... 3 gün tam tatil oldu yanii..
selam kıslar ne var ne yoklar bakalım-tatlicadiarzu-
günaydın hayırlı sabahlar.....
günaydın şuuaracığım . evet canım çok iyi dinlendim . dün kaynanamla konuştum diyete başlayacağımı ve nasıl olduğunu sağolsun oda bana uyan yemeklerden yapacak bundan sonra hep böyle devam edecek inşallah .
herkese günaydınnn a.s.
montide tatlı yeme otür kaçamaklara bazan göz yumulur suram . montici kıslar duymasın he .sırnaşık şey.kaydirigubbakcemile5
günaydın narin ...Şeniz
sırnaşık şey:ecrin_bebek::Saruboceq:
günaydin takimim cok özledim sizi.artik hep burdayim.
gecmise bir göz atip geliyorum.
Son 3 gündür insanüstü bir çabayla deli gibi tatlı börek yedim :1ninca:
her evlilikte olur canim böyle kavgalar evliligin tuzu biberi delikafaduldendelikafadulden
insallah gercek dügününüde yapariz.simdi söyle bisey var burda.dügünsalonunda olan dügünleri canli olarak internetten türkiyedeki akrabalarina gösterenler var sende öyle bisey yap canli canli bizde izleyelim.götür bir düz üstü bilgisayar ac msn i göster kendini hahahahah
hosgeldin canim.buralardayiz (ARTIK)
canim sana diyecek sözüm yok bende dün aksam yumuldum arkadasim annesini yaptigi pilava köfteye yagli nohut corbasina.irak yemeklerine hayir diyemiyorum hele birde arkadasimi annesi yapinca hayir dedirtmiyorlar sagolsun.
hosgeldin canim
kızlar size bişey sormak istiyorum.. simoş özellikle sana soruyorum sebebi ise kardeşimle hemen hemen yaşıt olduğunuzu düşünmemden dolayı :)
facebookta insan sevgilisi ile olan fotolarını yayınlayıp altına birçok yorum yapılması ve herkezin okuyacağını bile bile sevgilisiyle bu fotoların altına karşılıklı yazışması doğrumu? benim aklım mantığım almıyor!!! çoook sinir oluyorum!! ne bilim yarının ne getireceği belli değil yarın o sevgilinden ayrılsanız o samimi pozlar ve altında yazılanları sildiğiniz gibi insanların beynindekileri de silebilecekmisiniz? ben mi örümcek kafalıyım yoksa gençlikmi çok değişti hayat mı çok değişti? anlayamıyoruumm.. parçalıcam nerdeyse kardeşimi yakınımda olsa !!! lütfen bişeyler deyin ya..
yok canım edemedi sebebi ise onlara gittiğimde evde yoktu kendileri :) bende döndüm geldim evime :) kaygana artık sabote edemiyo benim diyetimi :) ben kendi kendimi sabote ediyorum :) hafta sonu bende piknikteydim Alllahhhh Allahhh yanii :)) ablamlarla gittik oofff offff yani... 3 gün tam tatil oldu yanii..
amanin amanin 4,5 saat yetmemiş devam etmişiz kaçamaklara yemelere afiyet olsun nurom bu hafta gümlediğimizin resmidir . çabuk toparlanın . her hafata dereceye girdiğimiz günlere ne oldu .klava:
hoşgeldin sultanım . nasılsın canım .
eğer çıkıyorlarsa bende hiç hoş karşılamıyorum onu nurom. ben nişanlanana kadar eşimin resimlerini hiç koymadım ki onun resimlerine bile yorum yapmadım . eşimle çıkarken evlerinde kimse yokken beni hiç götürmezdi eve hep annesi babası varken giderdik . bana hep derdi hayatım bişey olacağından değil ama insanlar kötü niyetli senin adını çıkarırlar ben buna dayanamam derdi .
kızlar size bişey sormak istiyorum.. simoş özellikle sana soruyorum sebebi ise kardeşimle hemen hemen yaşıt olduğunuzu düşünmemden dolayı :)
facebookta insan sevgilisi ile olan fotolarını yayınlayıp altına birçok yorum yapılması ve herkezin okuyacağını bile bile sevgilisiyle bu fotoların altına karşılıklı yazışması doğrumu? benim aklım mantığım almıyor!!! çoook sinir oluyorum!! ne bilim yarının ne getireceği belli değil yarın o sevgilinden ayrılsanız o samimi pozlar ve altında yazılanları sildiğiniz gibi insanların beynindekileri de silebilecekmisiniz? ben mi örümcek kafalıyım yoksa gençlikmi çok değişti hayat mı çok değişti? anlayamıyoruumm.. parçalıcam nerdeyse kardeşimi yakınımda olsa !!! lütfen bişeyler deyin ya..
evet canim hic yoktan artik sabahlari ölene kadar burdayim esim gelene kadar isten.
hayırlı günler ablacım merak ettim resmini hemncik bakayımkaydirigubbakcemile5
şanlı gelin senii kızz kadıncagız yapcak sen hazıra mı gtcen eve ohhh sefan olsun valasırnaşık şey
yine cok güzel bir karsılama elifimhihoyyyt
günaydın cnm biraz gec oldu ama
ben duydum bilem ablamdelikafadulden
biliyordum birgün bu itirafı yapacagını gözdem:jeyyar:
hosbuldum deryacım sende hosgeldin özlettin kendini işleri bitrmişşsniz burdasın artık dimiopuyorumnanaktan
canim 25 yasindaymis seni dinlerse iyi ama dinlemezse bisey diyemezsinki.bu arada kardeşim 25 yaşında ve öğretmen. öyle ufakta değil.
eğer çıkıyorlarsa bende hiç hoş karşılamıyorum onu nurom. ben nişanlanana kadar eşimin resimlerini hiç koymadım ki onun resimlerine bile yorum yapmadım . eşimle çıkarken evlerinde kimse yokken beni hiç götürmezdi eve hep annesi babası varken giderdik . bana hep derdi hayatım bişey olacağından değil ama insanlar kötü niyetli senin adını çıkarırlar ben buna dayanamam derdi .
bence de doğrusu bu yani. Nişanlan sonra boy boy fotolarını koy.. ha 5 senedir çıkıyosundur ona da tamam derim ama 3-4 aylık bi ilişkide de insan koyarsa fotolarını hoş karşılamam yani.. mesaj yazdım sabah kardeşime " kaldır şu fotoları yoksa silicem seni listemden. sinirimi bozma" dedim.. ama sinir olmam geçmedi daha da sinirim bozuldu.. benmi çok agresifim anlayışsızım dedim içimdendaha öncede 40 kere konuştum izah ettim.. ammmann ablaa dedi ama fotoyuda kaldırmıştı yani en azından profil resmi yapmamıştı.. şimdi hem profil resmi yapmış hem de yeni resimler eklemiş.. sinirimden oturup ağlıcam yemin ederim yaaa.. yaa senin ananın babanın eşi dostu görecek babanın kulağına gider yada baban görür diye etraf konuşur diye hiç sıkıntın yok kızım yaaa... !!!!!
slm arkadaşlar.öğlen yemeğine geldim şöyle bir slm vereyim dedim sizlere.
akşama görüşürüz...
ayyy yesinler rutin karı koca kavgalarına da başlamışlar naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?