Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hayırlı günler 6. takımın cıtır hanımları nasılsınız bakalım
seni gördük daha iyi olduk sultanım ..
nasılsın ..... dr. ilaç vs vermedimi kuzum ???

kilo durumun ne tartıldınmı hiç ???
hehe ne soru yagmuru oldu karşılaşamıyoruz seninle epeydir..opuyorumnanaktan

haklsın cnm yarın dersaneye gittgimde bi ugrayp kekik yagı alayım bari cok sagolasınolumunekankayizsmile

günaydın elif hanımbayanssulusmile

koly gelsin cnm bn bu kadr dünün akisien gec uyandım ancak kahvltı faslı derken bu saat olduakannehir

herkese günaydıınnn a.s.

günaydın cnmkaydirigubbakcemile2

günaydın güzeller .......

eddoras ablam resmi tekrar koydun profilimde ...bakabilirsin ..

günaydın artist ablam mash boy boy fotolarını yayınlıyorsunsempatiksalakcinni

günaydın gısssllarrr :)

nasılsın nurom nasıl gidyor monti amcam anam bu ara nerdeyse bütün kk monti yapıyor diger takımlar bu hafta bizi gececek valalaelaelaelaelae

seni gördük daha iyi olduk sultanım ..
nasılsın ..... dr. ilaç vs vermedimi kuzum ???

kilo durumun ne tartıldınmı hiç ???
hehe ne soru yagmuru oldu karşılaşamıyoruz seninle epeydir..opuyorumnanaktan

sagol ablcım yok verdi suurpla antibiyotik kullanıyorum ama gündüz biraz rahtlatsa bile gece feci azıyor:umursamaz:
vala tartılmadım moral bozmamk için biliyosun haftaya kacamklı baslamstım bide üzerien regl olunca bi kac gün proteine agırlık vercem bakalım yarın için cok umutlu degilim anlıcagın

kıslar ben çıkıyorum akşama ancak gelirim ..
oda bebelerden fırsat olunca hayırlı günler sizlere ...

keşke kilo verme sırrımızı paylaşmasaydık diğer takımlarla :umursamaz:

valla nurom takımlar monti linkine döküldü resmen baya kalabalıklar .

evet beskıtaslıyım ama sneın dedıgın qusel mıyım bılmem lılyumcum aklinialirimsmile

guselll yani özlem misin sen lemmm delikafadulden

bu arada tünaydınnnn kızlarrr :içelim:

buara biraz dağıldmbenn
ama son iki kiloyu vermek içinn ki o iki kilo oldu 4 herhalde yineee senağlama

tam gaz başlıyacağımmm kilo almamam lazım yaz geliyorr düğünler sıralandııı Çok üzgünüm çoook

günaydın ablam

amanin 4 kilomu abalam hemen dön aramıza alma kilo tabi yaza incecik incecik badileri gömlekleri giyeceğiz . oramızdan buramızdan bir yerlemiz fırlamasın

günaydın ablam

amanin 4 kilomu abalam hemen dön aramıza alma kilo tabi yaza incecik incecik badileri gömlekleri giyeceğiz . oramızdan buramızdan bir yerlemiz fırlamasın

naz cımm zaten aranızdayım daa beyin başka yerlerdeee :1no2:

ama ciddi ciddi bu sorunu sıkarak halletmem lazımm çok salladım çokkk bu seferrr :1ninca:

bir an önce toparlanıpp 4 kiloyu vermem lazımmm bilmiyorumkismile

günaydin günaydin
hava güzel,kuslar civil civil ötüsüyor,icim kipir kipir
hahahahaha
hava ile icim dogru ama kuslar yokki her yer bina.
bugün hava 27 derece olcakmis bu sene en sicak dereceye bugün ciktik insallah devami gelir.

bende saliyorum kendimi acilen toplanmam lazim yoksa kilolar geri dönücek.300 gr cik almisim bile.uyyyyyyyyyy

geldi yaz ayları gevşedi diyet yayları haaa haaa toparlanın uleyn dağıtırım yoksa burayı....

ben bir yönden şanslıyım işyerin aygazımız var buzdolabımız var onun için yemek uymadığında burda yapabiliyorum veya evden getirdiğimi rahatlıkla ısıtabiliyorum .

ben bir yönden şanslıyım işyerin aygazımız var buzdolabımız var onun için yemek uymadığında burda yapabiliyorum veya evden getirdiğimi rahatlıkla ısıtabiliyorum .

güzelll bir artı

olayı kafada bbitirmekte başlıyor herşeyy
biz evdeyiz ocakta yanıbaşımızdaaa
yeterki beyin şifrelensinnn kilo vereceğim desinn tatlımm :kedi:

Merhabalar kızlara.s.
Herkesin keyfi yerinde maşalh.allh bozmasın.kızımın bademcikleri iltihaplandı.öğleden sonra dr.a gidicez.
Aebencim baktım resimlerine.çatladm dünden beri göreym diyekaydirigubbakcemile3
Gerçekten çok iyi görünüyorsn canım.arkadaşlarm gibi bendende sana bir
Ayrıca dikkat ediyorum oldukça yoğun bir spor programn var.alkisalkisalkis
Bende biraz arttrym sporumu değilmiyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…