seni gördük daha iyi olduk sultanım ..hayırlı günler 6. takımın cıtır hanımları nasılsınız bakalım
Şeniz
tatlım sen ilaçlarına da devam et ama tez elden bir aktarın yolunu tut. eziyet etme kendine:teselli:
teşekkürler çok şükür bende iyiym;
uyku düzeni gerçekten çok önemli insanın bütün gününü etkiliyor,şaşırtamak lazım. uyku düzenini tutturamayan insanlar genelde yorgun ve hep uykusu olan tipler oluyor. ne güzel sen o dengeyi bulmuşsun.
sanada günaydınlar melekopuyorumnanaktan
eşimi gönderdim,pcyi de aldm yanıma yatağıma geri dönmüştüm, artık bir silkelenip kalkmam lazım. ben kahvaltımı yapayım , bugün öğrencilerimde çanakkaleye gitmiş kursta yok fırsattan istifade evimi temizlyeyim. işim bitince uğramaya çalışırım yine;
herkese,mutlu keyifli günlerzemuszemus
herkese günaydıınnn a.s.
günaydın güzeller .......
eddoras ablam resmi tekrar koydun profilimde ...bakabilirsin ..
günaydın gısssllarrr :)
seni gördük daha iyi olduk sultanım ..
nasılsın ..... dr. ilaç vs vermedimi kuzum ???
kilo durumun ne tartıldınmı hiç ???
hehe ne soru yagmuru oldu karşılaşamıyoruz seninle epeydir..opuyorumnanaktan
haklsın cnm yarın dersaneye gittgimde bi ugrayp kekik yagı alayım bari cok sagolasınolumunekankayizsmile
günaydın elif hanımbayanssulusmile
koly gelsin cnm bn bu kadr dünün akisien gec uyandım ancak kahvltı faslı derken bu saat olduakannehir
günaydın cnmkaydirigubbakcemile2
günaydın artist ablam mash boy boy fotolarını yayınlıyorsunsempatiksalakcinni
nasılsın nurom nasıl gidyor monti amcam anam bu ara nerdeyse bütün kk monti yapıyor diger takımlar bu hafta bizi gececek valalaelaelaelaelae
:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnikeşke kilo verme sırrımızı paylaşmasaydık diğer takımlarla :umursamaz:
evet beskıtaslıyım ama sneın dedıgın qusel mıyım bılmem lılyumcumaklinialirimsmile
guselll yani özlem misin sen lemmm delikafadulden
bu arada tünaydınnnn kızlarrr :içelim:
buara biraz dağıldmbenn
ama son iki kiloyu vermek içinn ki o iki kilo oldu 4 herhalde yineee senağlama
tam gaz başlıyacağımmm kilo almamam lazım yaz geliyorr düğünler sıralandııı Çok üzgünüm çoook
günaydın ablam
amanin 4 kilomu abalam hemen dön aramıza alma kilo tabi yaza incecik incecik badileri gömlekleri giyeceğiz . oramızdan buramızdan bir yerlemiz fırlamasın
naz cımm zaten aranızdayım daa beyin başka yerlerdeee :1no2:
ama ciddi ciddi bu sorunu sıkarak halletmem lazımm çok salladım çokkk bu seferrr :1ninca:
bir an önce toparlanıpp 4 kiloyu vermem lazımmm bilmiyorumkismile
bende saliyorum kendimi acilen toplanmam lazim yoksa kilolar geri dönücek.300 gr cik almisim bile.uyyyyyyyyyy
bitane daha bendennn ohaoldumsmile
bari yanlız değilmişimm :kedi:
geldi yaz ayları gevşedi diyet yayları haaa haaa toparlanın uleyn dağıtırım yoksa burayı....
ben bir yönden şanslıyım işyerin aygazımız var buzdolabımız var onun için yemek uymadığında burda yapabiliyorum veya evden getirdiğimi rahatlıkla ısıtabiliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?