Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm arkadaşlar
neden kimsecikler yok ki
neyse ben bugün çok mutluyum çünkü 69.9'u gördüm bugün baskülde.umarım daha iyileri de olur.
bu arada çizelgeyi değiştirmenin kolay bir yolu var mı yoksa aynı şekilde mi yapıcaz

Merhabalar kızlara.s.
1saat bantta yürüdüm.50 mekik çektim.fırsat bulursam yarım saatte pedal çevirirm.
Bugünkü menümü yazayım.
KAHVALTI
maydanoz,domates,salatalık
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
1dilim tam buğday ekmek
ÖĞLE AKŞAM BıRARADA
Yine kahvaltım geciktimafoldumben
1tabak zeytinyağlı taze fasulye
az fırında pişmiş tavuk
salata
GECE
meyve
tarçınlı süt

alkisalkisalkisalkisalkisalkisablam montide sıra gelip degerlendiremiyorum bari burda yapayı menün çok güzel geç kalkıyorsan 2 ögün olabilir sorun deyil ....a.s
dünkü menünde güzeldi afiyet olsun ...

iyi akşamlar kıslar . gün boyu dışardaydım akşamda bebelerden vakit bulup gelemdim .. monti linkide tüm zamanımı alıyor oraya bile yatişemiyorum ... yarında dışardaYIM KIZIMIN TOPLANTISI VAR ONDAN ÖNCEDE KIZILAYA ıNıCEM HAVALAR GÜZEL EVDE DURAMIYORUM . AMA MONTı SÜPER GıDıYOR BU HAFTA ÇOK UMUTLUYUM ıNŞALLAH 16 SENELıK KıLOLARDAN GıDECEK GALıBA .

SıZLER NASILSINIZ .??

Sultanım hala hastasın galiba ...düzenli gelememişin... Nasıl oldun öksürügün geçmedidimi fıstıgım ..?...

Son düzenleme:
iyi akşamlar mı demeliyim iyi geceler mi bilemiyorum ama her ikisi de olsunopuyorumnanaktan

yeni girdim eve, gözümden uyku akıyor, ama menümü yazayım dedim;nugün çarşamba öğlen diyetisyene gittiğim için sabah meyveyle idare ediyorum. çarşamba günleri ancak bu kadar oluyor.

sabah07.00:4kuru kayısı

10.00: 7-8çilek,3-4 erik

13.15:1tick tak(hızlı kahvaltılık süt)

16.15: 6yk,mantar kavurma(yumurtalı),1kk. peynir,yarım kase keten tohumlu yoğurt,dom-salatalık.

19.30:1kutu süt

22.45:1elma

2 GÜNDÜR MENÜ YAZAMIYORUM TOPLUCA YAZAYIM HAZIR FIRSAT BULMUŞKEN ....

SALINıN MENÜSÜ.

8.30..... 1.5 dl ekek ..k.k peynir... 1 br süt....salatalık ...

13.00...1 palamut tava....tavuklu salata (dünden kalmıştı )....kk .peynir.....

17.00 .....50 gr peynir..

19.00......tavuklu mantar sote ....1kase yogurt ... kuzukulagı ...domates....

22..00....y. greyfurd.. 1 incir. 3 fındık ....

2.5 saat yürüyüş .....

çarşamba menüsü....

8.00.....1 kase yulaf süt ve marmeladlı.....k.k peynir...

10.00...k.k peynir.

12.30...cılbır. (1kase yogurt 3 yumurta ).. 1 domates....

17.00...1 elma....

19..00... tavuk haş...yugurtlu semizotu salatası ....1 domates...

23.00 3 kuru kayısı .....

1 saat sabah yürüyüşü..

sonra komşularla 13.:30 dan dan 17 ye kadar dolaşma..

ardından 1 saat pazarda dolaşma ...

3 lt su ...

evet menülerim bu fark etmişinizdir takıldıgım yerde proteine agırlık verdim ama faydasınıda görüyorum ...

benimki braun ve çok memnunum ben hiç bırakmıyo ve çabucak bitiyo..

tamam canım sağolasın, galiba onu alıcam. bugünde gittim baktım bir mağazadan. çok pratik gibi görünüyor. bakalım hayırlısı

tatlım çizelgeni ilk yaptığında sana bir link vermiş olmalı o linki kaydetmeliydin. bir de şifre oluşturdun ya o linke tıklayınca şifreni isteyecek senden şifreni girince ordaki kilonu değiştir tamamdır.

hadi ablacım inş. ineceksin bu kilonu altın hayırlısı,gerçi ihtiyacın yok amayerimseniben hareketi artırmak lazım nerde hareket orda bereket di miolumunekankayizsmile
bende artık 9lu rakamlar yerine 8 li rakamlarla uğraşıyprumzemuszemus

selam nurom ..

suram ben yarın inşallah ögleden sonra kızılaydayım ..kocatepeye gelicem kısmetse orda olursan görürüm seni

suram dün epilasyon sormuşun bende kulanıyorum senelerdir. memnunum tek şikayetim bazan kırılan tüyler oluyor oda olsun artık ..senelerdir yaptıgımdam bacaklarımda kalmadı sayılır ..tek tük
lazere eşim izin vermedi bizim bironun hemen karşısında var .. sordumda ama eşim kızdı kanser riski yüzünden ...

selam kimse varmııı??
aeben ablayla ben varım sanırım canım nasılsın

selam nurom ..

suram ben yarın inşallah ögleden sonra kızılaydayım ..kocatepeye gelicem kısmetse orda olursan görürüm seni

ablacım yok ben görevli değilim bana haber vermişti arkadaşlar gitmek isteyen olursa diye yazdım. ben kermes gezmeye bayılıyorum. görev lmak da çok eğlenceli ama malesefki zamanım yok:1no2:

bende kullanıyordum da ablacım artık değiştir beni diyor sanırım. ama siri de bayağı övüyorlarya ama yine de uğraşamam ben alcam sanırım o son model braundanaklinialirimsmile
ablacım bilmem biliyormusun bayanlar arasında bize diz üstü göstermek uygun değilya o yüzden ben hiç düşünemedim. ben bazen yapsam mı fln deyince benimki lafını bile ettirmiyor. dediğin gibi düzenli alınca azalıyor zaten ayda birde uğraşıcaz artık. kocalar için fln değil insan sırf kendini mutlu hissetmek için uğraşıyor:hulya: yaşasın tüysüz hayat:lepi:

kızlar keşke erken gelmiş olsaydık.. benim çıkmam lazım saat de geç oldu.. öptüm kocaman.. muck.. muck..

iyiyim suuracım sende iyisin umarım :)
iyiyim iyiym sağolasın uykusuzluk ve kilolarım dışında bir derdimyokkaydirigubbakcemile3

kızlar keşke erken gelmiş olsaydık.. benim çıkmam lazım saat de geç oldu.. öptüm kocaman.. muck.. muck..

aynen canım bende kaçtım artık uyuyayım. hayırlı geceleropuyorumnanaktanŞeniz

3 gün kurusu
8.30
1 has yumurta..yarım salatalık..3 ks yogurt..2 zeytin..yeşil çay
12.45
2 dl hindi füme..patlıcan közleme..yarım kase yogurt..
16.30
1 portakal
18.30
lorlu tonlu salata..yarım kase elma hosafı..
22.00
1 fincan ılık tarcınlı süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…