alkisalkisalkisalkisalkisalkisablam montide sıra gelip degerlendiremiyorum bari burda yapayı menün çok güzel geç kalkıyorsan 2 ögün olabilir sorun deyil ....a.sMerhabalar kızlara.s.
1saat bantta yürüdüm.50 mekik çektim.fırsat bulursam yarım saatte pedal çevirirm.
Bugünkü menümü yazayım.
KAHVALTI
maydanoz,domates,salatalık
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
1dilim tam buğday ekmek
ÖĞLE AKŞAM BİRARADA
Yine kahvaltım geciktimafoldumben
1tabak zeytinyağlı taze fasulye
az fırında pişmiş tavuk
salata
GECE
meyve
tarçınlı süt
dün ekledim ablam seni arkadaş listeme . Resimleride sabah sildim bakmadınmı ?? Burdaysan aklayim buraya da sileyim sen bakınca.aebeeeen.bende resimlrne bakmak istiom
benide eklermisin listenezemuszemus
benimki braun ve çok memnunum ben hiç bırakmıyo ve çabucak bitiyo..
slm arkadaşlar
neden kimsecikler yok ki
neyse ben bugün çok mutluyum çünkü 69.9'u gördüm bugün baskülde.umarım daha iyileri de olur.
bu arada çizelgeyi değiştirmenin kolay bir yolu var mı yoksa aynı şekilde mi yapıcaz
iyi akşamlar kıslar . gün boyu dışardaydım akşamda bebelerden vakit bulup gelemdim .. monti linkide tüm zamanımı alıyor oraya bile yatişemiyorum ... yarında dışardaYIM KIZIMIN TOPLANTISI VAR ONDAN ÖNCEDE KIZILAYA İNİCEM HAVALAR GÜZEL EVDE DURAMIYORUM . AMA MONTİ SÜPER GİDİYOR BU HAFTA ÇOK UMUTLUYUM İNŞALLAH 16 SENELİK KİLOLARDAN GİDECEK GALİBA .
SİZLER NASILSINIZ .??
aeben ablayla ben varım sanırım canım nasılsınselam kimse varmııı??
selam nurom ..
suram ben yarın inşallah ögleden sonra kızılaydayım ..kocatepeye gelicem kısmetse orda olursan görürüm seni
suram dün epilasyon sormuşun bende kulanıyorum senelerdir. memnunum tek şikayetim bazan kırılan tüyler oluyor oda olsun artık ..senelerdir yaptıgımdam bacaklarımda kalmadı sayılır ..tek tük
lazere eşim izin vermedi bizim bironun hemen karşısında var .. sordumda ama eşim kızdı kanser riski yüzünden ...
iyiyim iyiym sağolasın uykusuzluk ve kilolarım dışında bir derdimyokkaydirigubbakcemile3iyiyim suuracım sende iyisin umarım :)
kızlar keşke erken gelmiş olsaydık.. benim çıkmam lazım saat de geç oldu.. öptüm kocaman.. muck.. muck..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?