Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sultanım hala hastasın galiba ...düzenli gelememişin... Nasıl oldun öksürügün geçmedidimi fıstıgım ..?...

yok ablacım devam hatta bu saatlerde yeniden azdı diyebilirim bakalım sabahı nasıl yapcam ilaclarda uyusukluk yaptı bnde ya hiç bişye halim yok bu ara:1no2:

günaydınlar

dün yediklerim
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
2 adet zeytin

öğlen
1 adet tavuk but fında yapılmıştı
salata

akşam
1 tabak yeşilmercimek yemeği
3 yemek kaşığı yoğurtlu bakla yemeği
salata

günaydınlar;opuyorumnanaktan
yine naz kaptan açmış dükkanı, nasılsın bugün Naz;olumunekankayizsmile

normalde 11de yatıp 5.30-6da kalkan biriym bugün 12 de yatıp 7.30da kalkınca o kadar tuhaf oldum ki kafam kazan gibikafamçokkarıştı

sağol canım iyiyim sen nasılsın . bende genelde 11:30 gibi yatıp saat 6:30 da kalkıyorum canım . monti yapmadan önce zor kalkıyordum bu hafta monti yaptığımdan çok rahat kalktım .

hayırlı geceler kıslar kimseler kalmamıs nese öpüyorum hepiiiz cocamanopuyorumnanaktan

Şeniz

yok ablacım devam hatta bu saatlerde yeniden azdı diyebilirim bakalım sabahı nasıl yapcam ilaclarda uyusukluk yaptı bnde ya hiç bişye halim yok bu ara:1no2:
tatlım sen ilaçlarına da devam et ama tez elden bir aktarın yolunu tut. eziyet etme kendine:teselli:

sağol canım iyiyim sen nasılsın . bende genelde 11:30 gibi yatıp saat 6:30 da kalkıyorum canım . monti yapmadan önce zor kalkıyordum bu hafta monti yaptığımdan çok rahat kalktım .
teşekkürler çok şükür bende iyiym;
uyku düzeni gerçekten çok önemli insanın bütün gününü etkiliyor,şaşırtamak lazım. uyku düzenini tutturamayan insanlar genelde yorgun ve hep uykusu olan tipler oluyor. ne güzel sen o dengeyi bulmuşsun.

sanada günaydınlar melekopuyorumnanaktan

eşimi gönderdim,pcyi de aldm yanıma yatağıma geri dönmüştüm, artık bir silkelenip kalkmam lazım. ben kahvaltımı yapayım , bugün öğrencilerimde çanakkaleye gitmiş kursta yok fırsattan istifade evimi temizlyeyim. işim bitince uğramaya çalışırım yine;

herkese,mutlu keyifli günlerzemuszemus

Evet ŞuuracıĞım uyku dÜzenını oturtmak gerekten Çok Önemlı ve 8 saatten fazla uyunmamalı . Ben fazla uyuduĞum zaman baŞım Çok aĞrır .

kolay gelsin canım .

nazcım bende senin gibi 23:30 da falan yatıyordum saat 08:00 de zor kalkıyordum .Allahtan kendi işimiz.bugün gece 01:00 de yatmama ragmen sabah 07:00 de gözlerimi açtım.kendi kendime diyorum yok mümkün değil sen daha uykunu alamadın biraz daha uyumalısın falan ama kendimi bi dinliyorum uyku falan yok sonra aklıma montinin uykuyuda düzene soktugu geldi 2 günde etkisini göstermesi gerçekten şaşırtıcı geldi :sm_cool: :dance: sositososito

:lepi:
Şeniz:lepi:

:teselli:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisyanlız nazlım bakla biraz sakıncalı ..yerimseniben

günaydın güzeller .......

eddoras ablam resmi tekrar koydun profilimde ...bakabilirsin ..

nazcım bakla yemeği cıssssss :sinifsinif: montide bakla yasaklı listesinde canım şakkıdı olmasın bi daha lülülülülülü

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkese günaydıınnn a.s.
:1hug:
BANA 1 GÜN BİLE YETİYOR .. AŞEKER DÜŞMESİDE OLDUGUNDAN BENDE TATLI YEDİGİMDE 3 SAAT İÇİNDE GELDİGİM DURUMU ANLATAMAM SİZLERE SUSUZ KALMIŞ BİTKİ GİBİ BUZULUYORUM HALSİZ BİTKİN VEDE SİNİRLİ.sempatiksalakcinni
AMA BU BESLENMEYLE...KAÇTA YATARSAM YATAYIM 7 DE AYAKTAYIM sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…