Sultanım hala hastasın galiba ...düzenli gelememişin... Nasıl oldun öksürügün geçmedidimi fıstıgım ..?...
günaydınlar;opuyorumnanaktan
yine naz kaptan açmış dükkanı, nasılsın bugün Naz;olumunekankayizsmile
normalde 11de yatıp 5.30-6da kalkan biriym bugün 12 de yatıp 7.30da kalkınca o kadar tuhaf oldum ki kafam kazan gibikafamçokkarıştı
hayırlı geceler kıslar kimseler kalmamıs nese öpüyorum hepiiiz cocamanopuyorumnanaktan
tatlım sen ilaçlarına da devam et ama tez elden bir aktarın yolunu tut. eziyet etme kendine:teselli:yok ablacım devam hatta bu saatlerde yeniden azdı diyebilirim bakalım sabahı nasıl yapcam ilaclarda uyusukluk yaptı bnde ya hiç bişye halim yok bu ara:1no2:
teşekkürler çok şükür bende iyiym;sağol canım iyiyim sen nasılsın . bende genelde 11:30 gibi yatıp saat 6:30 da kalkıyorum canım . monti yapmadan önce zor kalkıyordum bu hafta monti yaptığımdan çok rahat kalktım .
sanada günaydınlar melekopuyorumnanaktan
eşimi gönderdim,pcyi de aldm yanıma yatağıma geri dönmüştüm, artık bir silkelenip kalkmam lazım. Ben kahvaltımı yapayım , bugün öğrencilerimde çanakkaleye gitmiş kursta yok fırsattan istifade evimi temizlyeyim. Işim bitince uğramaya çalışırım yine;
herkese,mutlu keyifli günlerzemuszemus
sağol canım iyiyim sen nasılsın . bende genelde 11:30 gibi yatıp saat 6:30 da kalkıyorum canım . monti yapmadan önce zor kalkıyordum bu hafta monti yaptığımdan çok rahat kalktım .
:lepi:aeben ablayla ben varım sanırım canım nasılsın
ablacım yok ben görevli değilim bana haber vermişti arkadaşlar gitmek isteyen olursa diye yazdım. ben kermes gezmeye bayılıyorum. görev lmak da çok eğlenceli ama malesefki zamanım yok:1no2:
bende kullanıyordum da ablacım artık değiştir beni diyor sanırım. ama siri de bayağı övüyorlarya ama yine de uğraşamam ben alcam sanırım o son model braundanaklinialirimsmile
ablacım bilmem biliyormusun bayanlar arasında bize diz üstü göstermek uygun değilya o yüzden ben hiç düşünemedim. ben bazen yapsam mı fln deyince benimki lafını bile ettirmiyor. dediğin gibi düzenli alınca azalıyor zaten ayda birde uğraşıcaz artık. kocalar için fln değil insan sırf kendini mutlu hissetmek için uğraşıyor:hulya: yaşasın tüysüz hayat:lepi:
Şeniz:lepi:3 gün kurusu
8.30
1 has yumurta..yarım salatalık..3 ks yogurt..2 zeytin..yeşil çay
12.45
2 dl hindi füme..patlıcan közleme..yarım kase yogurt..
16.30
1 portakal
18.30
lorlu tonlu salata..yarım kase elma hosafı..
22.00
1 fincan ılık tarcınlı süt
:teselli:yok ablacım devam hatta bu saatlerde yeniden azdı diyebilirim bakalım sabahı nasıl yapcam ilaclarda uyusukluk yaptı bnde ya hiç bişye halim yok bu ara:1no2:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisyanlız nazlım bakla biraz sakıncalı ..yerimsenibengünaydınlar
dün yediklerim
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
2 adet zeytin
öğlen
1 adet tavuk but fında yapılmıştı
salata
akşam
1 tabak yeşilmercimek yemeği
3 yemek kaşığı yoğurtlu bakla yemeği
salata
günaydınlar
dün yediklerim
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
2 adet zeytin
öğlen
1 adet tavuk but fında yapılmıştı
salata
akşam
1 tabak yeşilmercimek yemeği
3 yemek kaşığı yoğurtlu bakla yemeği
salata
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:1hug:herkese günaydıınnn a.s.
BANA 1 GÜN BİLE YETİYOR .. AŞEKER DÜŞMESİDE OLDUGUNDAN BENDE TATLI YEDİGİMDE 3 SAAT İÇİNDE GELDİGİM DURUMU ANLATAMAM SİZLERE SUSUZ KALMIŞ BİTKİ GİBİ BUZULUYORUM HALSİZ BİTKİN VEDE SİNİRLİ.sempatiksalakcinninazcım bende senin gibi 23:30 da falan yatıyordum saat 08:00 de zor kalkıyordum .Allahtan kendi işimiz.bugün gece 01:00 de yatmama ragmen sabah 07:00 de gözlerimi açtım.kendi kendime diyorum yok mümkün değil sen daha uykunu alamadın biraz daha uyumalısın falan ama kendimi bi dinliyorum uyku falan yok sonra aklıma montinin uykuyuda düzene soktugu geldi 2 günde etkisini göstermesi gerçekten şaşırtıcı geldi :sm_cool: :dance: sositososito
nazcım bakla yemeği cıssssss :sinifsinif: Montide bakla yasaklı listesinde canım şakkıdı olmasın bi daha lülülülülülü
nurom kıs künefenin tarifini ekleyemedim ama resmini ekledim ... :1rolleyes:günaydın gısssllarrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?