Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

simoş cadısıı hazır eceye bakarken koca
haber verde sanada tutayım bir taneeee delikafadulden

Yaaaaaa nedenmişşşşş benim kocammm var yaaaa , çok fena aşığııım ben delikafadulden
Ececiğimle bana paşa torunu lazım öyle herkese varamayız biz şakkıdı

Bugünkü menümü yazaym arkadaşlar.
KAHVALTI
domates,salatalık
peynir,zeytin
az şelersiz marmelat
2 dilim tam buğday ekmek
ÖĞLE
2yumurtyla bol yeşillikli domatesli omlet
yoğurt içine salatalık doğradm
tere limonlu
AKŞAM
yağsız et sote
yoğurt
GECE
meyve
tarçınlı süt
SPOR
yarım saat bantta yürüdüm
Hayırlı geceler hepinizeopuyorumnanaktan

10.15
2 dl ekmek..3 zeytin..1 domates yarım salatalık.. az marmelat..
14.30
bir kase yeşil mercimek corbası..1 salatalık..yarım kase yogurt.
19.15
yumurtalı ıspanak.. yogurt..
22.00
kivi..rezene cayı

bugünkü menüm
07:30
peynir,2 zeytin,tere,tavada yumurta

15:00
semizotu salatası(koca kase)

20:00
semizotu kavurması,yoğurt,tere,2 biber

22:00 fıstık 1 küçük kase

23:00 çeyrek ayva,çilek

4 kilocuğumu da vereyim ondan kelli mezuniyetimi isteyem diyom yönetimden melek yaa sempatiksalakcinni

günaydınlar sevgili takımım, geçmişe şöyle bir göz attım dikkatimi çeken yerler de var ama şimdi staja gitmem lazım dönünce bir bir parmak basarım o mesajlara:)
hemen kilo bildirimimi yapayım:
90/88.5/1.5/%1.66

günaydınlar 6. takımın çıtırları . kilom 63,5 dün 62,9 çıkmıştım neden böyle oldu anlamadım ama neyse bunada şükür .

dün yediklerim :

3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet dometes
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak domates soslu spagetti az haşlanmış
1 kase cacık

akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
salata
yoğurt .

günaydınlar 6. takımın çıtırları . kilom 63,5 dün 62,9 çıkmıştım neden böyle oldu anlamadım ama neyse bunada şükür .

günaydın mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir canım sıkkın.. dün 74 çıkan ben bugün 76 çıktım niye böyle oldu anlamadım ama son dakikaya kadar bekleyim diyorum belki 75 olurum aaaaaaaaaaaaahhahahahahhhaaaaaaaaaaaaaa ağlamak istiyorruuumm... dünkü menümüde yazdım kızlar neden öyle olduki? akşam tatlı yaptım misafir gelicek diye ama yemedim bile şuan sinirden gidip yiyesim var

bugün biraz fazla çıkmasının sebebi sabah ekmek öğlen ekmek yerine geçen spagetti ve akşam yine ekmek yerine geçen mercimek olabilirmi nazlıcım? akşam sebze yeseydin keşke..

hoş gerçi ben dün resmen otlandım ama durum ortada
dün 1 kase kabuklu fıstık yediydim ondan mı oldu acaba?

Günaydın arkadaşlar. Ben 3. Takımdayım. Bu hafta kilo veremediğim için cezamı çekmeye geldim...

Ben pisboğaz şişkonun tekiyim. Bu hafta kilo veremedim. =((

günayın kardeş takım hayırlı cumalar hepinize
naz cım notum sana
bugün bzm ev çok kalabalık olacak nete giremeyebilirim 5 e kadar
anneannemn ölümyıldönümü annem mevlüt veriyor 25 30 kişi olcak
zaten sonuç listeleri hazırlama sırası bizde
girer bn bildirim yaparım listeleri hazırlar çıkarım
ama sizin listeyi sen takıma bırak yine de
bildirimini yap ama cnm
bu hafta böle olcak k.bakma a.s.
inşallah bi sorun çıkmaz

günaydın fıstıklar ..... opuyorumnanaktan

ülen nuro kıs hiçmi yatmadın yoksam bune sevinçsırnaşık şey
allah bence çıkıp bolkona bagırmalısşın .. çoskukunu ancak öyle atlatırsın bazan banada oluyor ...kaydirigubbakcemile3

nazlım baskülde bazan oluyor takma kafana .Şeniz.

bende 2 gündür 62 deydim bu sabah 100gr.artmış . 62.10 ün zorlıycak beni bu 62 anlaşılsı ama yılmak yok .:lepi:

bugün biraz fazla çıkmasının sebebi sabah ekmek öğlen ekmek yerine geçen spagetti ve akşam yine ekmek yerine geçen mercimek olabilirmi nazlıcım? akşam sebze yeseydin keşke..

bende anlamadım nurom olabilir aslında ama evde başka yemek yoktu . maşallah kaynanam öyle bir yemek yapıyor ki ordu doyuruyor sanki evde topu topu 3 kişiyiz . aynı yemeği 3 gün yemek zorunda kaldım . bakla vardı yine ama onun yasak olduğunu öğrendiğim için yemedim . şimdi kalkıp kendime ayrı bişeyde yapamadım yemeklerini beğenmediğimi düşünmesin diye ki güzel yemekte yapar kendisi offf offff biraz daha alışayım kendime yaparım bişeyler.

canını sıkma nurom o tatlıyıda gidip yeme sakın şişlik falan vardık belki ödem toplamışsındır yarın değişir yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…