- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
simoş cadısıı hazır eceye bakarken koca
haber verde sanada tutayım bir taneeee delikafadulden
10.15
2 dl ekmek..3 zeytin..1 domates yarım salatalık.. az marmelat..
14.30
bir kase yeşil mercimek corbası..1 salatalık..yarım kase yogurt.
19.15
yumurtalı ıspanak.. yogurt..
22.00
kivi..rezene cayı
bizim eve tv oladığından benimde radyo dinleme alışkanlığın yok ben hiç yenişarkıları bilmiyorum es kazara biri söyliyecekte dinliycem. ama bir dinledimmi hiiçç unutmam. bu şarkıları da buluym bakim netten:)
ne güzel ya boyla kiloyu dengeliyorsun, birazda iri kemikli biriysen valla süper olmuşsundurbayanssulusmile
ohh afiyt olsun yakınmışız hemşeri sayılırız.
ben de kayseriliyim
ama ne mantıyla ne hamur işiyle pek alakam yok yapmayıda pek bilmem yeni yei deniyorum ayda yılda bir ben daha çok almanlara benziyorum sanırım yada isvçre, çikolata dondurma:icecream:
aynen kalın kemikliyim :) çok zayıf olmak yakışmıyor :)
günaydınlar 6. takımın çıtırları . kilom 63,5 dün 62,9 çıkmıştım neden böyle oldu anlamadım ama neyse bunada şükür .
dün yediklerim :
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet dometes
1 adet salatalık
öğlen
1 tabak domates soslu spagetti az haşlanmış
1 kase cacık
akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
salata
yoğurt .
bugün biraz fazla çıkmasının sebebi sabah ekmek öğlen ekmek yerine geçen spagetti ve akşam yine ekmek yerine geçen mercimek olabilirmi nazlıcım? akşam sebze yeseydin keşke..
günaydın mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir canım sıkkın.. dün 74 çıkan ben bugün 76 çıktım niye böyle oldu anlamadımama son dakikaya kadar bekleyim diyorum belki 75 olurum aaaaaaaaaaaaahhahahahahhhaaaaaaaaaaaaaa ağlamak istiyorruuumm... dünkü menümüde yazdım kızlar neden öyle olduki? akşam tatlı yaptım misafir gelicek diye ama yemedim bile şuan sinirden gidip yiyesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?