tebrik ederim suuracımalkisalkisalkisdarısı 7 li rakamlara inslkaydirigubbakcemile5
yani nazcım bunada sükür kızz daah ne olsun tıkırdadın ya gerisi gelirkaydirigubbakcemile5
ablam ya su takılmalrda olmasa aslında monti amcama cok alsılıyo insanın bırıkası gelmiyo ama kilo takıldı mı helede üst üste işte ozman tehlike canları calmaya baslıyoalsanaalsanasmile
sakın ha norom yeme baak bnde gecen hafta yien sabit cıktım yine gittim yeni netice bu hafta artıdayımmafoldumbensen aynı hatayı yapma helede hedefe bu kadr az kalmıskenlmaz:
senin içinde zor bi duurm nazcım ya haklsın kendine özel yapman olmaz ama madem anlayslı bir kayılvaliden var duurmu anlatırsın gerekcelerini seni anlıcaktr fstgımzemuszemus
az degil aslında ama ablam karnımı doyurarak kalkıyorum sofradan nesi az geldi sana mesela oan göre artırayımbilmiyorumkismile
sende bendensin derya hadi artık toplayalım kendimiizi yaz geliyor ince ince giyinme vaktikaydirigubbakcemile5
ablam sen istedkten sonra o 2 kiloda neymiş hemncik verirsin üzme kendini ama ipin ucunuda bırkmazemuszemus
sagol aebenim annem erkenden kalkmsı bekliyolr bizde de kardesimin arkdsları var hepsi bnm gözümün içine bakıyo pcden kalkayım diyeaklinialirimsmile
pardon cnm ya cahilligiem ver:kedi:
wc sonrası mı nurom bnde gidebilsem iyi olurdu ama nese bu hafta böle olsun artık en azından artık hep sabit degilimlaelaelaelaelae
[ı]tebrik ederim suuracımalkisalkisalkisdarısı 7 li rakamlara inslkaydirigubbakcemile5[/ı]
[ı]yani nazcım bunada sükür kızz daah ne olsun tıkırdadın ya gerisi gelir[/ı]kaydirigubbakcemile5
[ı]ablam ya su takılmalrda olmasa aslında monti amcama cok alsılıyo insanın bırıkası gelmiyo ama kilo takıldı mı helede üst üste işte ozman tehlike canları calmaya baslıyoalsanaalsanasmile[/ı]
[ı]sakın ha norom yeme baak bnde gecen hafta yien sabit cıktım yine gittim yeni netice bu hafta artıdayımmafoldumbensen aynı hatayı yapma helede hedefe bu kadr az kalmısken[/ı]lmaz:
[ı]senin içinde zor bi duurm nazcım ya haklsın kendine özel yapman olmaz ama madem anlayslı bir kayılvaliden var duurmu anlatırsın gerekcelerini seni anlıcaktr fstgımzemuszemus[/ı]
[ı]az degil aslında ama ablam karnımı doyurarak kalkıyorum sofradan nesi az geldi sana mesela oan göre artırayımbilmiyorumkismile[/ı]
[ı]sende bendensin derya hadi artık toplayalım kendimiizi yaz geliyor ince ince giyinme vaktikaydirigubbakcemile5[/ı]
[ı]ablam sen istedkten sonra o 2 kiloda neymiş hemncik verirsin üzme kendini ama ipin ucunuda bırkmazemuszemus[/ı]
[ı]sagol aebenim annem erkenden kalkmsı bekliyolr bizde de kardesimin arkdsları var hepsi bnm gözümün içine bakıyo pcden kalkayım diyeaklinialirimsmile[/ı]
[ı]pardon cnm ya cahilligiem ver:kedi:[/ı]
[ı]wc sonrası mı nurom bnde gidebilsem iyi olurdu ama nese bu hafta böle olsun artık en azından artık hep sabit degilimlaelaelaelaelae[/ı]
naz bu arada sinem sana ulasıp kilo bildirminde bulundu mu cnm bnada vermişti numarsını ama bana haber vermedide merak ettim
kaydirigubbakcemile2 alsanaalsanasmiletoplamamiz lazim kiz yoksa tshirtler göbekten olmaz bodyler
sağolsun kaynanam anlayışlı . Akşam semiz otu aldım yemeğni yapalım kızım dedi bende sadece yoğurtlu salata şeklinde yapsak olur mu dedim tamam dedi ben sabahtan ayıklar temizlerim dedi kadıncağaz .
Rica ederim sultancığım ne cahilliği tatlım .
evet canım sinem sabah kilosunu bildir di 52,4 olmuş yakında mezun olur bizim kız . Bu akşam ankarada olacakmış akşam ziyaret ederim takımı dedi
verdiğiniz moral için teşekkür ederim kızlar :) nazcım sana da yorumun için teşekkür ederim :)tebrik ederim suuracımalkisalkisalkisdarısı 7 li rakamlara inslkaydirigubbakcemile5
yani nazcım bunada sükür kızz daah ne olsun tıkırdadın ya gerisi gelirkaydirigubbakcemile5
ablam ya su takılmalrda olmasa aslında monti amcama cok alsılıyo insanın bırıkası gelmiyo ama kilo takıldı mı helede üst üste işte ozman tehlike canları calmaya baslıyoalsanaalsanasmile
sakın ha norom yeme baak bnde gecen hafta yien sabit cıktım yine gittim yeni netice bu hafta artıdayımmafoldumbensen aynı hatayı yapma helede hedefe bu kadr az kalmıskenlmaz:
senin içinde zor bi duurm nazcım ya haklsın kendine özel yapman olmaz ama madem anlayslı bir kayılvaliden var duurmu anlatırsın gerekcelerini seni anlıcaktr fstgımzemuszemus
az degil aslında ama ablam karnımı doyurarak kalkıyorum sofradan nesi az geldi sana mesela oan göre artırayımbilmiyorumkismile
sende bendensin derya hadi artık toplayalım kendimiizi yaz geliyor ince ince giyinme vaktikaydirigubbakcemile5
ablam sen istedkten sonra o 2 kiloda neymiş hemncik verirsin üzme kendini ama ipin ucunuda bırkmazemuszemus
sagol aebenim annem erkenden kalkmsı bekliyolr bizde de kardesimin arkdsları var hepsi bnm gözümün içine bakıyo pcden kalkayım diyeaklinialirimsmile
pardon cnm ya cahilligiem ver:kedi:
wc sonrası mı nurom bnde gidebilsem iyi olurdu ama nese bu hafta böle olsun artık en azından artık hep sabit degilimlaelaelaelaelae
bazen bendede öyle oluyor ertesi gün normale dönüyor canimgünaydın mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir canım sıkkın.. dün 74 çıkan ben bugün 76 çıktım niye böyle oldu anlamadımama son dakikaya kadar bekleyim diyorum belki 75 olurum aaaaaaaaaaaaahhahahahahhhaaaaaaaaaaaaaa ağlamak istiyorruuumm... dünkü menümüde yazdım kızlar neden öyle olduki? akşam tatlı yaptım misafir gelicek diye ama yemedim bile şuan sinirden gidip yiyesim var
bu hafta kilo aln cok bakalim nolcekanam listede en sonuncu olucaz gibime geliyo :sinifsinif:
hep ayni ceza olmazki degistirin gariGünaydın arkadaşlar. Ben 3. Takımdayım. Bu hafta kilo veremediğim için cezamı çekmeye geldim...
Ben pisboğaz şişkonun tekiyim. Bu hafta kilo veremedim. =((
Allah kabul etsin azra silacimgünayın kardeş takım hayırlı cumalar hepinize
naz cım notum sana
bugün bzm ev çok kalabalık olacak nete giremeyebilirim 5 e kadar
anneannemn ölümyıldönümü annem mevlüt veriyor 25 30 kişi olcak
zaten sonuç listeleri hazırlama sırası bizde
girer bn bildirim yaparım listeleri hazırlar çıkarım
ama sizin listeyi sen takıma bırak yine de
bildirimini yap ama cnm
bu hafta böle olcak k.bakma a.s.
inşallah bi sorun çıkmaz
iyi yapmisin belkim morali bozulurdu seninde ona bakarak bozulurdu.bende anlamadım nurom olabilir aslında ama evde başka yemek yoktu . maşallah kaynanam öyle bir yemek yapıyor ki ordu doyuruyor sanki evde topu topu 3 kişiyiz . aynı yemeği 3 gün yemek zorunda kaldım . bakla vardı yine ama onun yasak olduğunu öğrendiğim için yemedim . şimdi kalkıp kendime ayrı bişeyde yapamadım yemeklerini beğenmediğimi düşünmesin diye ki güzel yemekte yapar kendisi offf offff biraz daha alışayım kendime yaparım bişeyler.
hosgeldin canim üzüldük ciktigina takimdan canimmerhab kızlarrrr ben geldım
buara ev bulma tasınma durunun dogum gunu telaşı hepsı bırarada o yuzden gıremıyorum pekkk
nazcım senden rıcam lısteden cıkarman benı zaten dıyet yapma sansımda olmuyo okadar yogunumkı böle 1 2 ay daha gıder sanırım yenı arkadasınları engellemek ıstemem ben arada takılırım yıne aranızaaa
aeben lılyım sımoş sızde ne var ne yok kızlarrrrr gecmıse bı bakayım 3 4 gundur gıremedım cunkuuu
haftaya verelim ablacim hepimiz almisiz nerdeyse.bende almışımm :sinifsinif:
sabitmi geçelimm yazlımmııı tam :1no2:kilomuu
ister sabit geçelim yok herkes aynıysa geçen haftaya iki kilo ekleyelim utanıyommmm :kedi:
günaydin ablacimgünaydın bugiş günaydın derya .....
bugidim 1.5 aydır listedesin güzerlim gelicem dedin diye bizde seni sabit geçiyoruz .. keşke daha önce listeden izinli çıkarsaydık seni yüzdeyi etklemezdi hiç olmassa ... neyse saglık olsun . ne zaman hazır olursan gel canım kapımız her daim acık ...:1hug:
tesekkürler ablacim.sanada hayirli cumalar.
tamam girmek isteyen olursa söyleriz görüsürüz sonrakıslar dışarda az işimvar ugrarım sonra ........
kıslar bu hafta 2 kişi listemizden çıkıyor ...
bu hafta 2 kişiyi deneme haftasına alabliriz .......
yeni gelen hatunlaran takıma girmek isteyenler varsa duyrulur ....
sağolsun kaynanam anlayışlı . Akşam semiz otu aldım yemeğni yapalım kızım dedi bende sadece yoğurtlu salata şeklinde yapsak olur mu dedim tamam dedi ben sabahtan ayıklar temizlerim dedi kadıncağaz .
Rica ederim sultancığım ne cahilliği tatlım .
oh ohh ohhhh afiyet olsun nuro hanimcokacimcoooksırnaşık şeysalata şeklinde değilde kavurması da olur nazcım. akşam ben kavurma şeklinde yaptım.. soğanı biberi kavurdum 2 diş sarımsak küçük küçük doğradım domates küp küp koydum kabuğunu soyarak.. sonrada samizotunu ekledim kendi suyuyla kısık ateşte pişti. tabağıma alırkende üstüne yoğurt döktüm süper oldu.. :)
semizotunu temizlerken sıkıldım yanlız :) aralarındaki yabancı otlar beni işkillendirdiği için tek tek ayıkladım hepsini :) çok vakit aldı :) ama lezzetliydi.. öğlen için ise salatasını yaptım.. ondada 1 diş sarımsak yoğurt tuz karıştırdım semizotu yapraklarını ilave ettim karıştırdım limon sıktım birazda sirke koydum üzerinede kırmızı biber serptim :)
gördünmü deryacım yukarıdaki ot işte :))))) çok büyük oldu eğer gördüysen sileyim :))
arkadaslar bisey sorucam size.hamilelikten yirtiklarim olmustu karnimda harita gibiler.son bir iki gündürki acayip kasiniyorlar.acaba kasiyinca dahada cogalirlarmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?