Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

naz bu arada sinem sana ulasıp kilo bildirminde bulundu mu cnm bnada vermişti numarsını ama bana haber vermedide merak ettim

toplamamiz lazim kiz yoksa tshirtler göbekten olmaz bodyler

sağolsun kaynanam anlayışlı . Akşam semiz otu aldım yemeğni yapalım kızım dedi bende sadece yoğurtlu salata şeklinde yapsak olur mu dedim tamam dedi ben sabahtan ayıklar temizlerim dedi kadıncağaz .

Rica ederim sultancığım ne cahilliği tatlım .

kilo vermis olan arkadaslarimi tebrik ediyorum kilo almis olanlarida iclerinde bende varim haftaya kilo vermeye davet ediyorum.sabit kalanlarada davet ediyorum:Saruboceq:

naz bu arada sinem sana ulasıp kilo bildirminde bulundu mu cnm bnada vermişti numarsını ama bana haber vermedide merak ettim

evet canım sinem sabah kilosunu bildir di 52,4 olmuş yakında mezun olur bizim kız . Bu akşam ankarada olacakmış akşam ziyaret ederim takımı dedi

kıslar dışarda az işimvar ugrarım sonra ........

kıslar bu hafta 2 kişi listemizden çıkıyor ...
bu hafta 2 kişiyi deneme haftasına alabliriz .......
yeni gelen hatunlaran takıma girmek isteyenler varsa duyrulur ....

toplamamiz lazim kiz yoksa tshirtler göbekten olmaz bodyler
kaydirigubbakcemile2 alsanaalsanasmile

naz sen en iyisi haftalık liste hazrla annecim bu su yemek olucak bugün bu yemek ayyy kadıncagızın suratını dsnemiyorum ben bile anneme hergün ne yemek var diye sorunca kızıyo seninkine mash diyelimsempatiksalakcinni

evet canım sinem sabah kilosunu bildir di 52,4 olmuş yakında mezun olur bizim kız . Bu akşam ankarada olacakmış akşam ziyaret ederim takımı dedi

aa iyi bari sevindim bnde merak etmiştim mash antlyada olmasıan ragmen yine vermiş bide akapunkuru bıraktı oan ragmen devm ediyo vermesi darısı bize insl he geldinde 2 sohbet edelim özledim yahu onudakaydirigubbakcemile

verdiğiniz moral için teşekkür ederim kızlar :) nazcım sana da yorumun için teşekkür ederim :)
yemicem :) artı adet günüm yaklaştı ondanda olabilir bu kilo oynaması..
evet sultancım wc sonrası :)))

bazen bendede öyle oluyor ertesi gün normale dönüyor canim
anam listede en sonuncu olucaz gibime geliyo :sinifsinif:
bu hafta kilo aln cok bakalim nolcek
Günaydın arkadaşlar. Ben 3. Takımdayım. Bu hafta kilo veremediğim için cezamı çekmeye geldim...

Ben pisboğaz şişkonun tekiyim. Bu hafta kilo veremedim. =((
hep ayni ceza olmazki degistirin gari
Allah kabul etsin azra silacim
iyi yapmisin belkim morali bozulurdu seninde ona bakarak bozulurdu.
hosgeldin canim üzüldük ciktigina takimdan canim
bende almışımm :sinifsinif:

sabitmi geçelimm yazlımmııı tam :1no2:kilomuu

ister sabit geçelim yok herkes aynıysa geçen haftaya iki kilo ekleyelim utanıyommmm :kedi:
haftaya verelim ablacim hepimiz almisiz nerdeyse.
günaydin ablacim
tesekkürler ablacim.sanada hayirli cumalar.
tamam girmek isteyen olursa söyleriz görüsürüz sonra

salata şeklinde değilde kavurması da olur nazcım. akşam ben kavurma şeklinde yaptım.. soğanı biberi kavurdum 2 diş sarımsak küçük küçük doğradım domates küp küp koydum kabuğunu soyarak.. sonrada samizotunu ekledim kendi suyuyla kısık ateşte pişti. tabağıma alırkende üstüne yoğurt döktüm süper oldu.. :)
semizotunu temizlerken sıkıldım yanlız :) aralarındaki yabancı otlar beni işkillendirdiği için tek tek ayıkladım hepsini :) çok vakit aldı :) ama lezzetliydi.. öğlen için ise salatasını yaptım.. ondada 1 diş sarımsak yoğurt tuz karıştırdım semizotu yapraklarını ilave ettim karıştırdım limon sıktım birazda sirke koydum üzerinede kırmızı biber serptim :)

oh ohh ohhhh afiyet olsun nuro hanimcokacimcoooksırnaşık şey
bu dediginiz otu ben bilmiyorum kizlar türkce söyleyince hangi ot oldugunu anlamadim.burda türk bakkallarinda bile almanca yaziyor.ben cahilim:sm_confused:senağlama

hosgeldin canim seninde cuman mübarek olsun.

deryacım aslında bu bir ot yani sebze değil ot :) ama sağlık için çok faydalı olduğu için yetiştiriciliği yapılıyo

Son düzenleme:
arkadaslar bisey sorucam size.hamilelikten yirtiklarim olmustu karnimda harita gibiler.son bir iki gündürki acayip kasiniyorlar.acaba kasiyinca dahada cogalirlarmi.

buarada dün başıma ne geldi bliyomusunuz balkona masanın üstüne tabakta et koymuştum erisinde akşama pişiririm diye bi ara bi takırdama oldu bi baktım koccccaammn bi karga gagalamış tavuğu kışşş yaptım kaçtı ama koca tavukta 2 ayrı poşette olup diper poşeti hiç gagalamış olmasına rağmen poşetini daha önceden yırttığım için içime sinmedi belki ayağı falan değmişti deyip attım çöpe üzüldüm ama o şekilde boğazımdan geçmezdi inanın

arkadaslar bisey sorucam size.hamilelikten yirtiklarim olmustu karnimda harita gibiler.son bir iki gündürki acayip kasiniyorlar.acaba kasiyinca dahada cogalirlarmi.

nasıl yani hamilemisin yoksa len :))) karnın geriliyomuki kaşınıyo ? :) 2. bebişmi geliyo yoksa ? :)

Günaydınlar arkadaşlar.
Kilomu yazaymda geçmişi sonra okurum
maalesef kilom buhaftada aynı 72 kiloyum
arkadaşlar sizinde kilo oynaması oluomu tartıda.
mesela geçen hafta cuma günüde 72kilo çıktm tartıda.
ertesi gün tartldm 71.2.şok oldum.
adet düzensizlğndn olabilirmi.
bir fikriniz varmı.
1saat sonra gelirim oğlum öğlen yemeğine gelck
öptüm hepinizi canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…