Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın arkadaşlar. Ben 3. Takımdayım. Bu hafta kilo veremediğim için cezamı çekmeye geldim...

Ben pisboğaz şişkonun tekiyim. Bu hafta kilo veremedim. =((
:1no2:bence artık bu yönteni bırakın ..arakdaşlar pek hoş olmuyor dogrusu ..:hulya:
azram ALLAH kabul etsin canım mevlütünüzü .... geçenlerinizede ALLAH rahmet eylesin ..a.s.

anneannene ALLAH rahmet eylesin canım . mekanı cennt olsun inşallah . DUALARINIZI ALLAH kabul etsin tamam canım ben ayarlarım listeyi takımdaki arkadaşlarada kontrol ettiririm sorun olmaz .

hoş gerçi ben dün resmen otlandım ama durum ortada
dün 1 kase kabuklu fıstık yediydim ondan mı oldu acaba?
HAYIR NUROM FISTIKTAN 2 KıLO ARTILMAZ HOŞ ARTIGINDA KıLO DEYıL SAKIN TELAŞ ETME ...a.s
bu artışa bakıpta gidipte diyetini bozma .. bazan oluyor baskülde geçer sen ileriye bak sakın bu sende durgnluk yapmasın hepinize söylüyorum basküldeki dalgalanmalar normaldir....

ha birde bende 3.4 gündür sırf et ve sebzeyle besleniyorum kahvaltı harici .bugün karbonhidarat ekliycem .. tüm sebze yemekte dogru deyil kl. az diye dogru sanmayın .

Son düzenleme:
10.15
2 dl ekmek..3 zeytin..1 domates yarım salatalık.. az marmelat..
14.30
bir kase yeşil mercimek corbası..1 salatalık..yarım kase yogurt.
19.15
yumurtalı ıspanak.. yogurt..
22.00
kivi..rezene cayı
sultanım menün güzel fakat miktarları biraz artır . çok az yemege başladın kilon durur bu yüzden ...opuyorumnanaktan
bugünkü menüm
07:30
peynir,2 zeytin,tere,tavada yumurta

15:00
semizotu salatası(koca kase)

20:00
semizotu kavurması,yoğurt,tere,2 biber

22:00 fıstık 1 küçük kase

23:00 çeyrek ayva,çilek
lmaz:farkındamısın noru menünde hiiiiççç karbonhidrat yokkkkkkalsanaalsanasmile
hadi kahvaltıda yemedin diger ögünlerde yeseydin ....:umursamaz:
:lepi::sm_cool:
tebrikler sura tıkırtıkır gidiyor maşallah ...... bu çeşitli ve düzgün yapılan menülerin eseri .olumunekankayizsmile bu arada 8 rakamlara inmisşin ayrıca tebrikler...alkisalkisalkis darisi 7.li ve 6.lı rakamlara .hihoyyyt

menün güzel nazlım . ama eksiklerin var . et proteinini az alıyorsun..
biliyorum imkamlar elvermiyor kendin yapamıyorsun yemekleri .. biraz yavaş kilo verirsin ama olsun :1rolleyes:tebrik edrim senide.Şeniz
yorumun için sağol aebencim.. ama insanın şevki kırılıyo yani
hiç kırılmasın norom...opuyorumnanaktan dün eksik gelmenin sebebi dün hafifyediginden kaynaklanıyor yani gerçek kilon deyildi....ama bugünküde gerçek kilon deyil .inan iner yarına merak etme ...olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
merhab kızlarrrr ben geldım
buara ev bulma tasınma durunun dogum gunu telaşı hepsı bırarada o yuzden gıremıyorum pekkk
nazcım senden rıcam lısteden cıkarman benı zaten dıyet yapma sansımda olmuyo okadar yogunumkı böle 1 2 ay daha gıder sanırım yenı arkadasınları engellemek ıstemem ben arada takılırım yıne aranızaaa

aeben lılyım sımoş sızde ne var ne yok kızlarrrrr gecmıse bı bakayım 3 4 gundur gıremedım cunkuuu

günaydin takimim.hemencik kilomu söyleyim
75,5 almisim bu hafta.ama bugünden itibaren size söz kendimi topluyorum ve yola devam ediyorum.

bende almışımm :sinifsinif:

sabitmi geçelimm yazlımmııı tam :1no2:kilomuu

ister sabit geçelim yok herkes aynıysa geçen haftaya iki kilo ekleyelim utanıyommmm :kedi:

ister sabit geçelim yok herkes aynıysa geçen haftaya iki kilo ekleyelim utanıyommmm :kedi:
nazlım degerlendirir ablam ... kilo alan çoksa dereceye giremeyeceksen yazsın kilorınızı .....haftaya kaybımız olmaz hemde belki haftaya derece yaparız..a.s

bugün büyük gün sınav sonuçları açıklanıyor ALLAH kolaylık versin ablam .

hayırlı cumalar 6. takımın güzel hanımları kilo bildirmimi yapayım bi eskiye göz atam bari haftay kacamklı baslamam ve üzerine regl olmam bana 300 gr olarak geri döndü:sinifsinif:
59.7 / 60.0 / -0.3 / % -0.005

nazcım sana zahmet kontrol edermisin ilk defa artılı bildirim yapıyorum yanlıslık olmasın su yuvarlamalardalmaz:

tamam canım nasıl istersen kendini toparla en kısa zamanda . ev bulma işinide inşallah en kısa zamanda halledersiniz canım . bu arada kızınn yeni yaşı tekrar hayırlı olsun .

günaydın bugiş günaydın derya .....

bugidim 1.5 aydır listedesin güzerlim gelicem dedin diye bizde seni sabit geçiyoruz .. keşke daha önce listeden izinli çıkarsaydık seni yüzdeyi etklemezdi hiç olmassa ... neyse saglık olsun . ne zaman hazır olursan gel canım kapımız her daim acık ...:1hug:

canım sonuç -0,5 olacak ikitane sıfırı fazladan koymuşsun

şuan 75 olmuşum :) siz bildirim yapmazsam beni aynı yazın arkadaşlar yani sıfıra sıfır elde var sıfır.. buna da şükür napalım :)

senin bünyede benimki gibi sultanım kaçamagı hemen yaga çeviriyor ...
hep keşke diyoruz dimi keşke kaçamak yapmasandın belkide bu hafta zincir kırılacaktı .çok keşke diyoruz çokkkkkkkk...:sm_confused: sağlık olsun bakalım sen iyi olda ..
bugün nasılsın öksürügün iyiye gidiyormu biraz.:1hug:

karbonhidrat için fasulye nohut makarna mı yiyeyim aebencim ? iyi ozaman akşama nohut yapayım.

tebrik ederim suuracımalkisalkisalkisdarısı 7 li rakamlara inslkaydirigubbakcemile5

günaydınlar 6. takımın çıtırları . kilom 63,5 dün 62,9 çıkmıştım neden böyle oldu anlamadım ama neyse bunada şükür .

yani nazcım bunada sükür kızz daah ne olsun tıkırdadın ya gerisi gelirkaydirigubbakcemile5

ablam ya su takılmalrda olmasa aslında monti amcama cok alsılıyo insanın bırıkası gelmiyo ama kilo takıldı mı helede üst üste işte ozman tehlike canları calmaya baslıyoalsanaalsanasmile

sakın ha norom yeme baak bnde gecen hafta yien sabit cıktım yine gittim yeni netice bu hafta artıdayımmafoldumbensen aynı hatayı yapma helede hedefe bu kadr az kalmıskenlmaz:

senin içinde zor bi duurm nazcım ya haklsın kendine özel yapman olmaz ama madem anlayslı bir kayılvaliden var duurmu anlatırsın gerekcelerini seni anlıcaktr fstgımzemuszemus

az degil aslında ama ablam karnımı doyurarak kalkıyorum sofradan nesi az geldi sana mesela oan göre artırayımbilmiyorumkismile

günaydin takimim.hemencik kilomu söyleyim
75,5 almisim bu hafta.ama bugünden itibaren size söz kendimi topluyorum ve yola devam ediyorum.

sende bendensin derya hadi artık toplayalım kendimiizi yaz geliyor ince ince giyinme vaktikaydirigubbakcemile5

ablam sen istedkten sonra o 2 kiloda neymiş hemncik verirsin üzme kendini ama ipin ucunuda bırkmazemuszemus

sagol aebenim annem erkenden kalkmsı bekliyolr bizde de kardesimin arkdsları var hepsi bnm gözümün içine bakıyo pcden kalkayım diyeaklinialirimsmile
canım sonuç -0,5 olacak ikitane sıfırı fazladan koymuşsun

pardon cnm ya cahilligiem ver:kedi:

şuan 75 olmuşum :) siz bildirim yapmazsam beni aynı yazın arkadaşlar yani sıfıra sıfır elde var sıfır.. buna da şükür napalım :)

wc sonrası mı nurom bnde gidebilsem iyi olurdu ama nese bu hafta böle olsun artık en azından artık hep sabit degilimlaelaelaelaelae

haklsın ablacım o kacamgım olmasydı dedgin gibi bu hafta zincirleri kıracaktım belkide benim kacamklarm hep duygusal oluyo farkettysen eger zincirlerimi daha evvel kırabilseydim inan hiç bozmazdım sabretmeyi bilemedim malesef haftay tıkırdarım belkide enazından öle olmasını ümit ediyorumsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…