:1no2:bence artık bu yönteni bırakın ..arakdaşlar pek hoş olmuyor dogrusu ..:hulya:Günaydın arkadaşlar. Ben 3. Takımdayım. Bu hafta kilo veremediğim için cezamı çekmeye geldim...
Ben pisboğaz şişkonun tekiyim. Bu hafta kilo veremedim. =((
azram ALLAH kabul etsin canım mevlütünüzü .... geçenlerinizede ALLAH rahmet eylesin ..a.s.günayın kardeş takım hayırlı cumalar hepinize
naz cım notum sana
bugün bzm ev çok kalabalık olacak nete giremeyebilirim 5 e kadar
anneannemn ölümyıldönümü annem mevlüt veriyor 25 30 kişi olcak
zaten sonuç listeleri hazırlama sırası bizde
girer bn bildirim yaparım listeleri hazırlar çıkarım
ama sizin listeyi sen takıma bırak yine de
bildirimini yap ama cnm
bu hafta böle olcak k.bakma a.s.
inşallah bi sorun çıkmaz
günayın kardeş takım hayırlı cumalar hepinize
naz cım notum sana
bugün bzm ev çok kalabalık olacak nete giremeyebilirim 5 e kadar
anneannemn ölümyıldönümü annem mevlüt veriyor 25 30 kişi olcak
zaten sonuç listeleri hazırlama sırası bizde
girer bn bildirim yaparım listeleri hazırlar çıkarım
ama sizin listeyi sen takıma bırak yine de
bildirimini yap ama cnm
bu hafta böle olcak k.bakma a.s.
inşallah bi sorun çıkmaz
HAYIR NUROM FISTIKTAN 2 KıLO ARTILMAZ HOŞ ARTIGINDA KıLO DEYıL SAKIN TELAŞ ETME ...a.shoş gerçi ben dün resmen otlandım ama durum ortada
dün 1 kase kabuklu fıstık yediydim ondan mı oldu acaba?
yorumun için sağol aebencim.. ama insanın şevki kırılıyo yani
sultanım menün güzel fakat miktarları biraz artır . çok az yemege başladın kilon durur bu yüzden ...opuyorumnanaktan10.15
2 dl ekmek..3 zeytin..1 domates yarım salatalık.. az marmelat..
14.30
bir kase yeşil mercimek corbası..1 salatalık..yarım kase yogurt.
19.15
yumurtalı ıspanak.. yogurt..
22.00
kivi..rezene cayı
bugünkü menüm
07:30
peynir,2 zeytin,tere,tavada yumurta
15:00
semizotu salatası(koca kase)
20:00
semizotu kavurması,yoğurt,tere,2 biber
22:00 fıstık 1 küçük kase
23:00 çeyrek ayva,çilek
:lepi::sm_cool:günaydınlar sevgili takımım, geçmişe şöyle bir göz attım dikkatimi çeken yerler de var ama şimdi staja gitmem lazım dönünce bir bir parmak basarım o mesajlara:)
hemen kilo bildirimimi yapayım:
90/88.5/1.5/%1.66
menün güzel nazlım . ama eksiklerin var . et proteinini az alıyorsun..dün yediklerim :
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet dometes
1 adet salatalık
öğlen
1 tabak domates soslu spagetti az haşlanmış
1 kase cacık
akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
salata
yoğurt .
hiç kırılmasın norom...opuyorumnanaktan dün eksik gelmenin sebebi dün hafifyediginden kaynaklanıyor yani gerçek kilon deyildi....ama bugünküde gerçek kilon deyil .inan iner yarına merak etme ...olumunekankayizsmileyorumun için sağol aebencim.. ama insanın şevki kırılıyo yani
nazlım degerlendirir ablam ... kilo alan çoksa dereceye giremeyeceksen yazsın kilorınızı .....haftaya kaybımız olmaz hemde belki haftaya derece yaparız..a.sbende almışımm :sinifsinif:
sabitmi geçelimm yazlımmııı tam :1no2:kilomuu
ister sabit geçelim yok herkes aynıysa geçen haftaya iki kilo ekleyelim utanıyommmm :kedi:
merhab kızlarrrr ben geldım
buara ev bulma tasınma durunun dogum gunu telaşı hepsı bırarada o yuzden gıremıyorum pekkk
nazcım senden rıcam lısteden cıkarman benı zaten dıyet yapma sansımda olmuyo okadar yogunumkı böle 1 2 ay daha gıder sanırım yenı arkadasınları engellemek ıstemem ben arada takılırım yıne aranızaaa
aeben lılyım sımoş sızde ne var ne yok kızlarrrrr gecmıse bı bakayım 3 4 gundur gıremedım cunkuuu
hayırlı cumalar 6. takımın güzel hanımları kilo bildirmimi yapayım bi eskiye göz atam bari haftay kacamklı baslamam ve üzerine regl olmam bana 300 gr olarak geri döndü:sinifsinif:
59.7 / 60.0 / -0.3 / % -0.005
nazcım sana zahmet kontrol edermisin ilk defa artılı bildirim yapıyorum yanlıslık olmasın su yuvarlamalardalmaz:
hayırlı cumalar 6. takımın güzel hanımları kilo bildirmimi yapayım bi eskiye göz atam bari haftay kacamklı baslamam ve üzerine regl olmam bana 300 gr olarak geri döndü:sinifsinif:
59.7 / 60.0 / -0.3 / % -0.005
nazcım sana zahmet kontrol edermisin ilk defa artılı bildirim yapıyorum yanlıslık olmasın su yuvarlamalardalmaz:
karbonhidrat için fasulye nohut makarna mı yiyeyim aebencim ? iyi ozaman akşama nohut yapayım.sultanım menün güzel fakat miktarları biraz artır . çok az yemege başladın kilon durur bu yüzden ...opuyorumnanaktan
lmaz:farkındamısın noru menünde hiiiiççç karbonhidrat yokkkkkkalsanaalsanasmile
hadi kahvaltıda yemedin diger ögünlerde yeseydin ....:umursamaz:
:lepi::sm_cool:
tebrikler sura tıkırtıkır gidiyor maşallah ...... bu çeşitli ve düzgün yapılan menülerin eseri .olumunekankayizsmile bu arada 8 rakamlara inmisşin ayrıca tebrikler...alkisalkisalkis darisi 7.li ve 6.lı rakamlara .hihoyyyt
menün güzel nazlım . ama eksiklerin var . et proteinini az alıyorsun..
biliyorum imkamlar elvermiyor kendin yapamıyorsun yemekleri .. biraz yavaş kilo verirsin ama olsun :1rolleyes:tebrik edrim senide.Şeniz
hiç kırılmasın norom...opuyorumnanaktan dün eksik gelmenin sebebi dün hafifyediginden kaynaklanıyor yani gerçek kilon deyildi....ama bugünküde gerçek kilon deyil .inan iner yarına merak etme ...olumunekankayizsmile
günaydınlar sevgili takımım, geçmişe şöyle bir göz attım dikkatimi çeken yerler de var ama şimdi staja gitmem lazım dönünce bir bir parmak basarım o mesajlara:)
hemen kilo bildirimimi yapayım:
90/88.5/1.5/%1.66
günaydınlar 6. takımın çıtırları . kilom 63,5 dün 62,9 çıkmıştım neden böyle oldu anlamadım ama neyse bunada şükür .
günaydın fıstıklar ..... opuyorumnanaktan
ülen nuro kıs hiçmi yatmadın yoksam bune sevinçsırnaşık şey
allah bence çıkıp bolkona bagırmalısşın .. çoskukunu ancak öyle atlatırsın bazan banada oluyor ...kaydirigubbakcemile3
nazlım baskülde bazan oluyor takma kafana .Şeniz.
bende 2 gündür 62 deydim bu sabah 100gr.artmış . 62.10 ün zorlıycak beni bu 62 anlaşılsı ama yılmak yok .:lepi:
günaydın mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir canım sıkkın.. dün 74 çıkan ben bugün 76 çıktım niye böyle oldu anlamadımama son dakikaya kadar bekleyim diyorum belki 75 olurum aaaaaaaaaaaaahhahahahahhhaaaaaaaaaaaaaa ağlamak istiyorruuumm... dünkü menümüde yazdım kızlar neden öyle olduki? akşam tatlı yaptım misafir gelicek diye ama yemedim bile şuan sinirden gidip yiyesim var
bende anlamadım nurom olabilir aslında ama evde başka yemek yoktu . maşallah kaynanam öyle bir yemek yapıyor ki ordu doyuruyor sanki evde topu topu 3 kişiyiz . aynı yemeği 3 gün yemek zorunda kaldım . bakla vardı yine ama onun yasak olduğunu öğrendiğim için yemedim . şimdi kalkıp kendime ayrı bişeyde yapamadım yemeklerini beğenmediğimi düşünmesin diye ki güzel yemekte yapar kendisi offf offff biraz daha alışayım kendime yaparım bişeyler.
sultanım menün güzel fakat miktarları biraz artır . çok az yemege başladın kilon durur bu yüzden ...opuyorumnanaktan
lmaz:farkındamısın noru menünde hiiiiççç karbonhidrat yokkkkkkalsanaalsanasmile
hadi kahvaltıda yemedin diger ögünlerde yeseydin ....:umursamaz:
:lepi::sm_cool:
tebrikler sura tıkırtıkır gidiyor maşallah ...... bu çeşitli ve düzgün yapılan menülerin eseri .olumunekankayizsmile bu arada 8 rakamlara inmisşin ayrıca tebrikler...alkisalkisalkis darisi 7.li ve 6.lı rakamlara .hihoyyyt
menün güzel nazlım . ama eksiklerin var . et proteinini az alıyorsun..
biliyorum imkamlar elvermiyor kendin yapamıyorsun yemekleri .. biraz yavaş kilo verirsin ama olsun :1rolleyes:tebrik edrim senide.Şeniz
hiç kırılmasın norom...opuyorumnanaktan dün eksik gelmenin sebebi dün hafifyediginden kaynaklanıyor yani gerçek kilon deyildi....ama bugünküde gerçek kilon deyil .inan iner yarına merak etme ...olumunekankayizsmile
günaydin takimim.hemencik kilomu söyleyim
75,5 almisim bu hafta.ama bugünden itibaren size söz kendimi topluyorum ve yola devam ediyorum.
bende almışımm :sinifsinif:
sabitmi geçelimm yazlımmııı tam :1no2:kilomuu
ister sabit geçelim yok herkes aynıysa geçen haftaya iki kilo ekleyelim utanıyommmm :kedi:
nazlım degerlendirir ablam ... kilo alan çoksa dereceye giremeyeceksen yazsın kilorınızı .....haftaya kaybımız olmaz hemde belki haftaya derece yaparız..a.s
bugün büyük gün sınav sonuçları açıklanıyor ALLAH kolaylık versin ablam .
canım sonuç -0,5 olacak ikitane sıfırı fazladan koymuşsun
şuan 75 olmuşum :) siz bildirim yapmazsam beni aynı yazın arkadaşlar yani sıfıra sıfır elde var sıfır.. buna da şükür napalım :)
senin bünyede benimki gibi sultanım kaçamagı hemen yaga çeviriyor ...
hep keşke diyoruz dimi keşke kaçamak yapmasandın belkide bu hafta zincir kırılacaktı .çok keşke diyoruz çokkkkkkkk...:sm_confused: sağlık olsun bakalım sen iyi olda ..
bugün nasılsın öksürügün iyiye gidiyormu biraz.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?